Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yine Arif abiden
    Yanlış anlamayın öyledir demiyorum. Ancak herhangi birini başka bir isimle kaydedip bu diyaloğu oluşturmaz mısınız?
    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• Dante'yi niye zorluyoruz boş yere?

Yorum

• Belletti yine yaktı Arsenal'i
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• hızlı, çevik bir stoper isterdim cavanda misali.. ama yiri zencilerin peşindeyiz, nasıldırlar.. izleyenler?

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bi gel-git oldu sanırım arada ama bu teklife olmayacağını biliyoruz. Pato için teklif bu değil.
            uğraşılan adam PATO demek
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• PSG-Madrid

sıra gsde

İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yanlış anlamayın öyledir demiyorum. Ancak herhangi birini başka bir isimle kaydedip bu diyaloğu oluşturmaz mısınız?
              oluşturursun ama öyle bir işsizlik ile uğraşacak adam değil Arif abi

boşuna kasmayın
              En son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 27.08.2015, 19:23.

Yorum

• Abiler arkadaşlar ne Dante'si o nerden çıktı? Douglas hayırlı olsun.Papy i alalım.Birde o uçuk kanatı alalım şampiyon olalım
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Olusturulur da arif abi niye oyle bi sey yapsin bir diger konu yasa nolcak ne cikari var.Bunca yildir forumda olan insanlarin saygi duydugu biri neden bunu yapsin?

Yorum

• Başında söyledim öyledir demiyorum sadece kafama takıldı
                    RTE :" Kişilerin işlediği suçlardan dolayı Kurumlar cezalandırılmamalıdır " 22.03.2012

UNUTMA UNUTTURMA

Yorum

• İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      @Yiğit Gayretli
                      Sanırım eski sayfalarda yanlış okumuşum ben sizin oyuncuyu söz verdiğiniz için söyleyemediğinizi okumuştum diye hatırladım burda da direkt oyuncuyu sormadığım için cevap bekledim,üzdüysem herhangi birinizi özür dilerim
                      Yok estağfurullah. Arif abi daha iyi biliyor.
                      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                      Ayağa KALK!

Yorum

• Kaçta iniyo trabzona 2700 tl para vermişler bilete iyi para

Yorum

• 3 milyon euro ve 2 milyon inza parasi verecegimiz oyuncu insallah dante degildir bunun yerine bu paralarla cok saglam forvetler getirilebilir insallah forvettir o kisi

Yorum

• Beyler giremedim bugun hic foruma, douglas mi geliyor?

Yorum

Başında söyledim öyledir demiyorum sadece kafama takıldı
                              ahmet çakar styla

Yorum

mümkün
                                inanmak istemeyene inandiramazsin

isteyen istedigine inanir
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X