Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dante, Douglas, Schaub... Yayalim arkadaslar...

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kesinlikle tam tersini dusunuyorum Beinsport Canal + vs Ligtv gore çok çok onde bu konuda
      Lig TV de beinsport un zaten

Yorum

• İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Valla Uğur ben Chelsea'yi duymadan bu aralar onlarla aramız iyi diye Willian yazmıştım yalan yok.... Ortada zoka yoktu yani
        Eyvallah ancak Willian gelirse zaten ligin oynanmasına gerek yok o yüzden hayal görmeyelim
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bjk ve fener. Fener'in kadrosu iyi, olmasa da ilk ikiye giriyor zaten.bjk de tempolu oynuyor bu sene başarıya kilitlendiler. Gs de her türlü toparlar ama onları geçeceğiz gibi duruyor.

Ama en önemlisi bizim durumumuz.henüz oyuncular tedirgin.işler iyi giderse iyi oynuyorlar, işler ters giderse ne olacağı belli değil.temposuz oynuyoruz.bu da öyle hemen düzelmiyor.önlem alınan takım olduğumuzda işler zorlaşacak.

Arada kalan çok maç oluyor.geçen sene bu maçların hepsinde istanbul takımlarına kaymalar gördüm.kötü oynadıkları birçok maçı kazandılar.özellikle gs. Bizim takım bu sene öğrenir.biraz makul olursak seneye de şampiyonluğa oynar. biraz sezon içindeki olaylara da bağlı tabi.
          Galatasaray: 2 maç 1 puan ve bu hafta kaybedekleri anda camia karışır..hemen akabinde ŞL maçlarında olası hezimetler ki bence şansları hiç yok,2.yarıya yeni teknik drektörle filan girecekelerdir..lig de erken havlu atacaklar..zate 30 yaş üstü kaşarlaşmış ve doymuş 7-8 futbolcuyla geçen sene top noktaya çıkmışlardı.

BJK: Bence en büyük handikapları olimpiyat stadı ve Şenol Güneş olacaktır.. Olimpiyatta oynayacakları en az 6 maçları daha var ve onlar için bu maçlar çok zor geçecektir..Takımda yetenekli çok futbolcu var ama Soza dışında akıllı adam yok..Oğuzhanın formunun geçici olduğunu göreceğiz..Savunmaları çok kötü rodolfo-Ersan-Tosic-Beck 4 lüsü hata yapmaya çok açık ve uyumsuz..Klasik Şenol Güneş risk ortamının oluşmadığı zamanlarda takımını çok güzel sevk ve idare eder,ama son 7-8 haftada risk,stress ve sinir kontrolü gerektiğinde bocaladığını hepimiz göreceğiz.

FB: Ligi tanımayan ve takıntılı bir teknik direktörleri var..bence bu adam nekadar bu takımın başında kalırsa okadar avantajımıza olur..Aslında fener konusunda rahattım taki ozan ve volkanı alana kadar..bu 4 bursalı takımı toparlayacaktır..bence bizim rakibimiz fb olacaktır...

TS:Bence tempoya takılmayalım zamanla bu takım tempo yapmaya başlayacaktır..Ama Kırılganlık konusuna kesinlikle katılmıyorum..takımda isyan eden futbolcular baya arttı..geçen sene takımın saha içi lideri yoktu..Bu sene sahada lider özellikli tecrübeli futbolcularımız var..Fizik kapasitemiz ve atletikliğimiz gerçekten çok arttı..Beni korkutan tek nokta Shota, adam bu stresi kaldırabilecekmi emin değilim..

Shota bu stresi kaldırırsa şampiyon oluruz gibi me geliyor..

Kadro kalitesi açısından bence FB den sonra en dengeli kadro bizde..

Bekleyip göreceğiz..

Sampiyon olmamızın bir sebebi daha var , bu tamamen bir his meselesi ama onu burda açıklamayacağım..açıklarsam gülersiniz..

Ama o gün geldiğinde açıklacağım..Söylerek totemimi bozmak istemiyorum...
          https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Evet durarak oynuyoruz koşan sadece Yusuf var onu da yemeye çalışıyoruz. .Ileriye tartisilmaz yetenekte bir adam daha lazim...
            Zamaninda aynisi acimasizca umut'a yapildi
            Kaldiki yusuf onun kadar kazma bile degil
            Ayni sekilde canini disine takarak oynuyor, cokta yetenekli buluyorum
            Forvete: Tencere Hill
            Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Eyvallah ancak Willian gelirse zaten ligin oynanmasına gerek yok o yüzden hayal görmeyelim
              Doğru diyorsun. Ama söyledikleri adam için de hayal dediler

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bende öyle düşünerek hareket etmiştim ama yumurtalık oğlanı durumuna düştük...
                Aman abi espriydi o, sileyim yazıyı hemen
                Kusur değil, çare bulun.

Henry Ford

Yorum

• İlk olarak Ünal Er tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bende öyle düşünerek hareket etmiştim ama yumurtalık oğlanı durumuna düştük...
                  Şaka olarak yazmıştır zaten abi.... Sorabildin mi abi ?

Yorum

• Yatabere ve Uğur gitti.
                    En azından 7-8 futbolcu ile daha yollar ayrılmalı .

İshak maaşının tamamının ödenmesi karşılığı Kayseriye kiralanabilir.
                    Soner'in durumu ne olacak tam bir muamma...

Yorum

• yatabare yi kaça yolladık acaba ? denizi adamdan saymazsak iki forvetimiz var şu durumda. bir tane daha alsak muhammet gibi bir adam iyi olur bence.

Yorum

• Arkadaşlar iyice raydan çıktınız ne Willian'ı ya

Yorum

• yatabare gittiyse laoub gelecek demek

Yorum

• rapiddeki şuayip iyi oyuncu ama waris vakasını hatırlatıyor.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak ataullah-ı sani tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Arkadaşlar iyice raydan çıktınız ne Willian'ı ya
                              Willian zaten adam değil biz Oscar'ı alalım
                              "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yatabere ve Uğur gitti.
                                En azından 7-8 futbolcu ile daha yollar ayrılmalı .

İshak maaşının tamamının ödenmesi karşılığı Kayseriye kiralanabilir.
                                Soner'in durumu ne olacak tam bir muamma...
                                Soner'in derdi para olmuş ben bunu anladım.... Kimse bu paraları vermeye yanaşmıyor o da kalmak için diretiyor... Arkadaş yaşın genç daha çok kazanırsın önce bir oynamayı düşün .... Yoksa öyle büyük paralar istediğimizi de sanmıyorum beyefendi için...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X