Yalnız arkadaşlar bugün 3-4 futbolcumuz halk arasına girmiş gibiydi. Yani; Marin dönercide foto çektirmiş, Mbia imza töreninde, Yusuf sosyal sorumluluk projesinde, Yusuf hasta olan taraftarın yanında... Takımı bu tarz projelerle halkla bir araya getirmek iyi fikir gibi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebak bu isimde akan sular durur
o gelsin
5 forma alirim
her ay birtane
birde ögrenciye benden bir kombine
bonservisinlen gelirse tabiiÜzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYok Yiğit yok artık o değildir tabiki
Yorum
-
İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurası ne güzel böyle herkes keyifli yahu!
Maşaallah, nazar değmesin.
Ben de Louis Schaub diyeyim madem, zikredilen isimlere ilaveten.
Bitmiş bir şey yok da, ciddi ciddi uğraşılıyor diye de eklemiş olayım.
Papy için de kulübünün sürekli fiyat artırdığını ama irtibatın kopmadığını, diğer bir transferle 'duruma göre' kontrollü yürütüldüğü bilgisini de paylaşmış olayım.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Onur-Okay-Mehmet bunların dışında Türk oynayamıyacak bu gidişleSÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIRSAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR
bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyav arkadaş madem sansasyonel birinin peşindeler bunu ofansa alsalar.defansa alalım papyi yolumuza bakalım işte
HTC One 801e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildiI am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekurban olduğum Okay oynasın. Şampiyonluk gelecek. Bütün mesele onun performansı.Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum