Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yalnız arkadaşlar bugün 3-4 futbolcumuz halk arasına girmiş gibiydi. Yani; Marin dönercide foto çektirmiş, Mbia imza töreninde, Yusuf sosyal sorumluluk projesinde, Yusuf hasta olan taraftarın yanında... Takımı bu tarz projelerle halkla bir araya getirmek iyi fikir gibi.
    MCMLXVII

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bak bu isimde akan sular durur
      o gelsin
      5 forma alirim

her ay birtane
      birde ögrenciye benden bir kombine

bonservisinlen gelirse tabii
      Aynen adam hem zenci de transfer politikamıza uygun gelse defansa kara kuvvetleri komutanlığını kurmuş oluruz zaten
      Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
      Бургундия синий
      61

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok Yiğit yok artık o değildir tabiki
        Zouma veya Cahill rüya ötesi

Yorum

• Özer A2 ye gider bu transferler olursa....

Yorum

• Arkadaslar heyecan yapmayalim bence rutinmis gibi papy i bekleyelim hazirlayalim kendimizi.Sanki o chelsealiden haberimiz yok gibi davranalim

Yorum

• Thiago silva mi ?

Yorum

• Hoşgeldin Douglas. Hayırlı olsun

Yorum

• Papy-Pato-Schaub

Bu üçlüye ben tamamım

Yorum

• İlk olarak stichus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Burası ne güzel böyle herkes keyifli yahu!

Maşaallah, nazar değmesin.

Ben de Louis Schaub diyeyim madem, zikredilen isimlere ilaveten.

Bitmiş bir şey yok da, ciddi ciddi uğraşılıyor diye de eklemiş olayım.

Papy için de kulübünün sürekli fiyat artırdığını ama irtibatın kopmadığını, diğer bir transferle 'duruma göre' kontrollü yürütüldüğü bilgisini de paylaşmış olayım.
                    diğer bir transfer kim?onu bi deseniz de millet burada kıvranmasa
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Başka işlerle uğraşmak bize ancak zaman kaybettirir. Djilobodji'de bu kadar emek harcamışken bitirmek lazım. Başkanları Kita iyice işi yokuşa sürecek gibi görünüyor ama bence Pazartesi günü biter Djilobodji transferi
                      Victory & Yisyiri Zenci / Cesc

Yorum

• İvanovic, Terry, Zouma, Remy falan..

Titre ve kendine gel Forum.

Douglas geldi mis gibi canli kanli gercekci.
                        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Onur-Okay-Mehmet bunların dışında Türk oynayamıyacak bu gidişle
                          SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFARRUATTIR
                          SAVAŞ, BAĞIMSIZLIK SÖZ KONUSU OLMADIKÇA CİNAYETTİR

bülent uygun--es es--korcan--aleks taşcıoğlu--egemen--selçuk-galatasaray

Yorum

• İlk olarak angraf tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            essettin mi ?
                            Essa mi ura ?

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yav arkadaş madem sansasyonel birinin peşindeler bunu ofansa alsalar.defansa alalım papyi yolumuza bakalım işte
                              +++++++++

HTC One 801e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak cellchook tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                kurban olduğum Okay oynasın. Şampiyonluk gelecek. Bütün mesele onun performansı.
                                Aynen aynen katiliyorum
                                Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X