Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abi ben bir büyüğüme yanlış yapabilirim bu insanlık hali , bundan sonra gönlünü alırım özrümü de dilerim ,bu forumda olduğum süre içinde de olmuştur , ama burada yaptığım bir şey yok , yaş olayını öne sürüp üstüme gelinmesinden de bıktım açıkçası artık . neyse forumu amacından saptırmayayım en iyisi
    Neyse sorun yok.

Maç saati yaklaştıkça hep kazanma hissi artıyor bende hep böyle olmuştur.

Ne diyon akşam ne olur? Ben bu akşam en çok Onur dan korkuyorum. Adamın motivasyonunu
    dağıttılar.
    TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Neyse sorun yok.

Maç saati yaklaştıkça hep kazanma hissi artıyor bende hep böyle olmuştur.

Ne diyon akşam ne olur? Ben bu akşam en çok Onur dan korkuyorum. Adamın motivasyonunu
      dağıttılar.
      abi valla kilit adam töre , gününde olmazsa bence en kötü beraberliği alırız. abartıldığı kadar iyi olduğunu düşünmüyorum bjk nin.

unutmamak lazım çöp futbol oynayan mersine bile üstünlüğü 10 kişi kalınca kurdular . yoksa mersin o maça 11 kişi devam etse 5 gol atmaları imkansızdı. savunma gününde olursa bizde ortasaha ile fark yaratabiliriz , savunması çok ağır ve boş bjk nin. iki tane sağlam kanat oyuncumuz olsa çok farklı şeyler olabilirdi bu maçta. ben akşam 1-1 gibi bir skor bekliyorum.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        10 gündür foruma girmedim. Geldim yine Yumlu muhabbeti... Bi 10 gün daha uzak durayım en iyisi...
        Geldi ve gitti cidden Bi Hoş geldin deseydik abi
        TRABZONSPOR
        https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• İlk olarak Vural Kuyumcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Stürmer Vargas besteht Medizincheck in Hoffenheim
          1899 Hoffenheim steht kurz vor der Verpflichtung des Chilenen Eduardo Vargas (Foto). Der 48-malige Nationalspieler vom italienischen Erstligisten SSC Neapel hat am Samstag bereits den Medizincheck bei [...]

Vargas saglik kontrolunden gecti hoffenheimda
          Zambrano'dan sonra bir yıkım daha benim için, bir de ilgilenmediğimiz Hector Moreno vardı 4 milyon euroya Psv'ye transfer oldu.Hepsi de kaçan büyük balıklar bence.
          Geriye Joel Campbell kaldı, ne yapıp edip şu adamı almamız lazım.Bizim Douglas Costa'mız olur.

Yorum

• Bjk tv açın
            15 dk 2-0 öndeyiz u21

Yorum

• Beşiktaş'ın Trabzonspor maçındaki ilk 11'i

Tolga Zengin, Andreas Beck, Rodolfho, Ersan Gülüm, Motta (Tosic), Oğuzhan Özyakup, Atiba, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Mario Gomez, Cenk Tosun

Futbol Arena isimli site (Ertan Süzgün'ün çalıştığı site) BJK'nin 11'i diye bunu vermiş valla inşallah böyle bir hata yaparlar orta saha üstünlüğü tamamen bizde olur Mario Gomez bizim Cardozo gibidir şuanda

Yorum

• Bu akşam yeni transferler için özellikle NDoye neler yapabilir veya yapamaz konusunda iyi bir test maçı. Cavanda için de öyle.

Yeni transferler maksimuma yakın verim verirlerse maç kargalar için sanıldığı kadar kolay olmaz.

Bunun yanı sıra Kaptan ın beklendiği gibi oynaması şart. Yusuf bir sürpriz yapar mı? Tam maçı bu maç. Okay boşlukları kapasın yeter. Cavanda ciddi ve basit oynasın kafi. Erkan dan her zamanki gibi şahsen ben bir şey beklemiyorum.

Defans göbeğine gelince. Top oralara yaklaşınca gözlerimi kapatıp dua edeceğim.
                TRABZONSPOR.

Yorum

• ndoye besleyecek bir 10 numara ara pası atacak bir colman şart. Hatta bugün adrian olsaydı kesin kazanırdık.
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Edit Mbia Reisi yazmamışım. Yazmama gerek de yok. Sahada olması yeter.
                    TRABZONSPOR.

Yorum

• maça n doye ile çıkarsak şansımız %5-10 artacaktır.

Yorum

• Arkadas, Douglas Costa 2. asisti yaptı hem de ne asist. Roben moben hikaye....

Yorum

• Antonio

Vargas gitmis. Dun yazmistik ;siradaki gelsin dimi )

Yorum

• Bizim m'bia miz var diye nedense ayri bir rahatlik var bende. Sanki golu o atacak pasi o verecek ortayi o acacak golu o kurtaracak...o derece guveniyorum su adama ve o derece sevdim su adami. Cok baska bir adam. Sanki yanina koyacagin diger 10 kisinin hicbir onemi yok. O yuzden siz de yaslananin arkaniza rahat rahat izleyelim maci. Alacaz yahu...We have m'bia they don't.

Amin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak eraytaskin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bjk tv açın
                              15 dk 2-0 öndeyiz u21
                              Bittimi maç?

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bittimi maç?
                                İkinci yarı başlayacak 2-2

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X