Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Chelseanın ve diğer büyük takımların radarındaki oyuncuları aylar önce klübe bildiriyoruz ve bunu da belgeliyoruz,teşekkür beklerken bir de hakaret işitiyoruz ya ona yanıyorum

Tamam anladik artik sizin yonetim kanadinda bir tanidiginiz var olduguna. Ara ara bakiyorum da whatsapp resimleri vs. Birakin artik su duygusalligi. Ne yani? Illa prim mi istiyorsunuz?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Muhammad (saw) said: "Islam came as something strange, and it will return as something strange.But Paradise, is for the Strangers"

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam foto sızmadı diye umutlanıyoruz zaten
      Hocam ilk ben yazmistim da bunu biraktim bu dusunceyi ama imkansiz
      Hurmada aciklama yapti vazgecildi diyr.cunku
      Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
      çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• gidenler beni ilgilendirmez ben gelen diyorum...

Yorum

• Chelsea taraftar baskısından dolayı vazgeçer Papy bize kalır. Son umutlar...

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hocam ilk ben yazmistim da bunu biraktim bu dusunceyi ama imkansiz
            Hurmada aciklama yapti vazgecildi diyr.cunku
            Ya ona inanan kim

Yorum

• İlk olarak Ömer Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam anladik artik sizin yonetim kanadinda bir tanidiginiz var olduguna. Ara ara bakiyorum da whatsapp resimleri vs. Birakin artik su duygusalligi. Ne yani? Illa prim mi istiyorsunuz?

Sent from my iPhone using Tapatalk
              heee vercekmisin?
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• John Stones alalım bari Chelseaye yüzyılın çalımı olur.

Tamam vurmayın şaka yaptım
                İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• bence chelsea klübüne mail atalım chelsea traftarı gibi gözükerek ,vazgeçirtelim

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tribun olayı nerden çıktı bilmiyorum.. ama ben böyle bi yazım yok.. laf dokunduracaksan yanlış kişiye yazdın...
                    Artik transferin son gunu millet zaten dolmus.Isim vermeden buraya insiyatif aliyorum transfer olacak demen kadar sacma bisey yok.Neyin insiyatifi bu ? Birakin insanlarin duygulariyla oynamayi.!
                    Bunca ölümden dönülmez bu kadar sevmeyince...

Yorum

• hala adam alalım diyorsunuz ya elimizde 5-6 tane boş adam kaldı acil satmalı kiralamalı birşey yapmalıyız
                      http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Chelsea taraftarı olmak falan zor işler.
                        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                        Ayağa KALK!

Yorum

• Hurma olaganustu durum olmazsa transferi kapadik Papy ve Schaub transferleri olumsuz sonuclandi bundan sonra girisimlerimiz olmayacak demiş... Adam gayet resmi konustu dagılın...

Douglas-Yumlu defansı banko ikili galiba... Bamba-Yumlu dan farkli gelmedi, butun hevesim kaciyor. Medjani oynamali orada.

O kadar adam al ama en onemli yer eksik kalsin, ne anladim o işten... Belkalem kalsaydi bari, Douglas ile duvar örerlerdi defansa.
                          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Chelseanın ve diğer büyük takımların radarındaki oyuncuları aylar önce klübe bildiriyoruz ve bunu da belgeliyoruz,teşekkür beklerken bir de hakaret işitiyoruz ya ona yanıyorum

Bizim ülkede hiçbir başarı cezasiz birakilmaz . Boşver takma kafana anlayan , anlayacagini çoktan anladı .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              gidenler beni ilgilendirmez ben gelen diyorum...
                              abi ateşle oynuyosun şuanda
                              Herkes sever Biz ÖLÜRÜZ...

TRABZONSPOR

Yorum

• Nantes and Chelsea have agreed on the transfer of Papy Djilobodji . The Senegalese international defender twenty seven, who had only one year contract with the club trainer , goes far to engage with the Blues in exchange for a payment of € 3 million provided he satisfies a medical examination it is passing right now.
                                http://www.lequipe.fr/Football/Actua...st-fait/586541

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X