Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ayhan2661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Şu anki kadroyla şöyle kadro kursak... Onur ---Cavanda-Medjani-Douglas-Constant ---Mbia-Okay-Ekici---Marin-Cardozo-Ndoye..avni akerde paramparça ederiz..
    benim aklımda da bu var.Cardozo kesinlikle silinemez.Ndoye hem kanata kacar hem de gerektiginde forveti ikiler.

-----------------onur--------------

cavanda---medjani---douglas---constant

--------ekici-------mbia------okay---------

-------ndoye-----------------marin---------

-----------------cardozo---------------------

marin cardozo yu rahatlıkla besler.Ndoye hem ortalıgı karıstırır hem de oda cardozo yu besler.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Maliyet açısından düşünülmediğinde papy mi dante mi hangisini seçersiniz?

Yorum

• Twitter'dan alintidir

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
        HY67...

Yorum

• Douglas yolda mesajları ciddi mi?
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• cavanda
            medjani
            douglas
            constant
            okay
            mbia
            ndoye

eger yenemiyorsak döveriz.

Yorum

• @Yiğit Gayretli
              Sanırım eski sayfalarda yanlış okumuşum ben sizin oyuncuyu söz verdiğiniz için söyleyemediğinizi okumuştum diye hatırladım burda da direkt oyuncuyu sormadığım için cevap bekledim,üzdüysem herhangi birinizi özür dilerim
              Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
              Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Annem:Alo oğlum nerdesun?
                Ben:Forumdayım ana sen nerdesun?
                Annem:Ben evdeyim oğlum napaysun forumda?
                Ben:Bizim futbolcu MBia'ya formayı imzalattık şimdi yemek yiyip gelecez eve.
                Annem:Enbiya mı Enbiya kimdir Horyanli midur?
                Ben:Yok anne ne horyanı Trabzonspor un futbolcusu Mbia
                Annem:Ama Enbiya diyisın
                Ben:Yok ana Em bi a diyorum
                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Teklif buysa eğer arkadaş Dante. Ben ama o defter bir kaç hafta önce kapandı diye biliyorum.
                  Abi o defter 2 ay önce kapanmıştı 5 milyon isteyince ama o mudur bilmiyorum
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• yine Arif abiden

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bi gel-git oldu sanırım arada ama bu teklife olmayacağını biliyoruz. Pato için teklif bu değil.

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Schaub hakkinda fazla bilgim yok fakat burada Selcuk abi bahsetmisti Ajax ve Shaktar maclarini izledim ozellikle Ajax macinda cok iyiydi. Gelmesini isterim fakat once Papy ve Douglas LUTFEN
                        İlk olarak Fatih YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Schaub'un sözleşmesinde 1M€ serbest kalma maddesi var diye yazılıp çiziliyor.
                        var ama rapid zorlan tutmadigi sürece kullanmayacaginin garantisini vermis

hamburg su an en önde

1 sezon dahada rapidde kalip seneye direk ingiltereye gidebilir
                        bu karari vermek icin önce milli takim kararini verecek

beric giderse schaubun kalmasi yüksek ihtimal

İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        @yunusemresel: Schaub ismi gündemde, detaylar yarın gazetede
                        yes yazmasina izin verdiklerine göre olmadigi tescillenmisdir bence

İlk olarak mesaced1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Louis Schaub'un Avusturya ligi performansı ve Şampiyonlar ligi performansı arasındaki uçurum bana Inter maçında A. Vidal olup ligde Razundara Tjikuzu olan Colman'ı hatırlattı gitmek istiyor olabilir o serbest kalma maddesi falanda doğruysa yardıralım
                        burada schaubu herkes biliyor
                        ondan ligde en az 2 kisiylen tutuluyor
                        buna ragmen katkisi en yükseklerden
                        İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Schaub hakkinda bilgi verebilecek arkadaslar buradami ?
                        anlatmadigimiz biseyi kaldimi

İlk olarak ensarusta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        twitterda yatabarenin fransız takımına kiralanması serhatın başarısıymış yazıyor. tamam 4 milyon euro satış opsiyonuna kiraladık ama yıl sonunda biz almaktan vazgeçtik derlerse sadece yıllık ücretinden karımız olacak. keşke birazda kiralama bedeli alsaymışız. gerçi yine kardayız.
                        ayrica jimnastigin sosada oldugu gibi 6 ay icinde opsiyon kullanmaliymis deniliyor

oyuncunun fransada basarili oynayacagi 1 sezondan sonra dogudan gelen yüksek tekliflerin musti icin daha tatmin edici olacagi düsünülüyor

montpellier küme düsmeden kurtulabilmek icin kurtarici olarak bakiyor yatabareye
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.08.2015, 19:17.
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• birde soyle bir durum var.

--------------onur-----------

cavanda-----medjani----douglas-----constant

-------okay--------mbia--------bource----------

ndoye----------------cardozo------------yusuf

bu takıma sabaha kadar oynasalar gol atamazlar

Yorum

• Trt Spor da CL kura çekimi var canlı..
                            Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dante 4 milyon istiyor su an

Yorum

• douglasi az cok taniyoruz ama ayrintili analiz yapacak olan varsa sevinirim.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X