İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi gel-git oldu sanırım arada ama bu teklife olmayacağını biliyoruz. Pato için teklif bu değil.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
PSG-Madrid
sıra gsde
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış anlamayın öyledir demiyorum. Ancak herhangi birini başka bir isimle kaydedip bu diyaloğu oluşturmaz mısınız?
boşuna kasmayınEn son F. Yıldırım tarafından düzenlendi; 27.08.2015, 19:23.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış anlamayın öyledir demiyorum. Ancak herhangi birini başka bir isimle kaydedip bu diyaloğu oluşturmaz mısınız?
Yorum
-
İlk olarak LittleFinger tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle@Yiğit Gayretli
Sanırım eski sayfalarda yanlış okumuşum ben sizin oyuncuyu söz verdiğiniz için söyleyemediğinizi okumuştum diye hatırladım burda da direkt oyuncuyu sormadığım için cevap bekledim,üzdüysem herhangi birinizi özür dilerimForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Fatih Bayrakdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşında söyledim öyledir demiyorum sadece kafama takıldı
Yorum
-
inanmak istemeyene inandiramazsin
isteyen istedigine inanir"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum