Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yusuf'un ortaları öyle çünkü olmayan sağ ayağıyla açıyor. Sol ayakla açtığı ortalarda çok güzel asistleri vardı geçen sene.
    ters ayagina geliyorsa orta yapmayacak hocam dedigim gibi oynayacak muhakkak cizgiye kosular yapmasi lazim yerden kale sahasina Dogru top gönderecek orta isini de erkan yapar artik.
    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Medjani nin gidecek olmasına üzülürüm açıkçası. Çok yönlü bir oyuncu ve iyi bir profesyonel. Aldığımız adamın ondan daha iyi çıkmama ihtimali durumunda Medjani ekstra özellikleri ile yine mevkidaslarindan bir adım önde olurdu. Yedek de kalsa sorun etmez. Ver 1 milyon fazla kalsın Medjani.

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Fenerbahce Kjaer ve Alves gibi iki tane 190 adamla oynuyor. Gorduk defanslarini.

Bir Pique birde supurecek Mascherano lazim..

En iyisi Douglas ve Zambrano olurdu.. Buyuk balik kactibyine.
        Mehmet Demirkol
        Bruno Alves den bir halt olmaz demiş resmen
        Servet Çetin daha iyi demiş

Papy hızlı bir stoper değil mi?
        Douglas Papy Mbia bence zor açılır bi kilit olur
        Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
        Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• Kağıt üzerinde 2010-2011 sezonu şampiyon kadromuz ile bugünkü kadroyu karşılaştırıyoruz ve daha iyi diyoruz fakat daha iyi dediğimiz kadroya yazılan Papy, Douglas ve Marin'in transferi yapılmış değil. kalan bir haftalık sürede ilk 11'e direk 3 oyuncu alınacağı ihtimalini vermiyorum, alınsa dahi takıma alışma zart zurt denilirz en az 4-5 maç verim alınamaz
          Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

Fenerbahce Kjaer ve Alves gibi iki tane 190 adamla oynuyor. Gorduk defanslarini.

Bir Pique birde supurecek Mascherano lazim..

En iyisi Douglas ve Zambrano olurdu.. Buyuk balik kactibyine.
            Her uzun stoper ağır olacak diye bir şey yok. Hızlı stopere dünyada en çok ihtiyaç duyan hoca Pep'dir muhtemelen. Benatia 1.90, Boateng 1.92 boyunda.

Yorum

• Tutup tutmayacağı soru işareti bir adam için elimizde 10 numara tutmuş oyuncuyu göndermeyi gerçekten anlamıyorum. Bu sene şampiyonluk yolunda medjani çok katkı verecektir. Diğerlerinin ne vereceği Meçhul. Içlerinden bamba çıkarsa çok ağlarız.
              Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
              Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
              - Eomer -

Yorum

• Bu takımdan her on senede bir forvet çıkar, bekliyorum kim olacak o forvet. İnşallah Muhammed Beşir olur.

Yorum

• bu arada papy hic maca cikmamis bu sezon neden? kadro disi mi birakildi? Adam takim kaptani degil miydi?
                  Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Zamanında Yattara ve Jaja'nın yaptıklarını yapabilecek bir sihirli bir ayak eksikliği var takımda.Marin yeteneğini yansıtırsa bu oyuncu olabilir olarak ama tutmama riski de yüksek.
                    Keşke kanat sıkıntısı zamanında ön görülüp hamle yapılmış olsaydı.

Papy-Douglas oturursa ligin defansif olarak en sağlam savunma-orta saha hattını oluştururuz.

Yorum

• Gördüğüm Trabzonspor dirençli ve isteyen bir takım olmuş. En önemlisi de maçları 1-0 a kilitleyebilecek bir yapısı var. Takım oyunu oynamaya başlamış. Bu büyük bir avantaj. Geçen yıl gs 1-0 lık galibiyetlerle şampiyon oldu. Bizim taraftar sevmez böyle futbolu ama bu takımın görüntüsü bu. Görüntü aynen devam ederse bu takım zirveyi kovalar.

Yorum

Cucak Dün efsane oynamis..
                        evet..

Maç sonu dramatık olmuş ama bu bursa bu hucum hattı ıle çok can yakar

Yorum

• İlk olarak Taner Gündoğdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kağıt üzerinde 2010-2011 sezonu şampiyon kadromuz ile bugünkü kadroyu karşılaştırıyoruz ve daha iyi diyoruz fakat daha iyi dediğimiz kadroya yazılan Papy, Douglas ve Marin'in transferi yapılmış değil. kalan bir haftalık sürede ilk 11'e direk 3 oyuncu alınacağı ihtimalini vermiyorum, alınsa dahi takıma alışma zart zurt denilirz en az 4-5 maç verim alınamaz
                          Akhisar maci akabinde Milli Takim arasi var.
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Medjani stoper olarak değil orta saha alternatifi olarak kalmalı.

Bu takımda Mbia'nın alternatifi Medjani'dir.
                            Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Esteban, Aykut, Aytaç, Sefa, Marin, Cardozo... Yedeklerimizde bu sezon iyi. Bu sezon çok iyi bir fırsat kadro iyi, yedekler iyi, iyi bir başlangıç yaptık.
                              #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Douglas Papy önlerinde Mbia kulağa inanilmaz hos geliyor ama bizi savunmadan ziyade uzun vadede sıkıntıya düşürecek olan kapanan takimlar olacak....

Geldiğinde genis alanda olmasa bile kapanan takimlara karsi etkili olur dediğim Erkan cildirtma noktasina getirdikten sonra hafif kıpırdanmaya basladi..Marin gelirse ve fiziksel manada iyiyse o da bu anlamda katki saglayacaktir. Cardozo Marin ve Erkan in bu artan performansindan sonra icerde is yapacaktır ama disarda en kisa yol kontra atak.. 1 stoper yeter Marin dışında ofansa bir adam daha almaliyiz ama mali acidan sıkıntı yoksa alsinlar...

Uğur Kardeşim, dediklerine kesinlikle katılıyorum.

Bu sene deplasmanda güçlü takımlara karşı kontra atak futbolunu iyi şekilde oynarız. Fakat Esas problem ''Kapanan Takımlar''

Kapanan takımların kilidini açmak için hızlı ve ayağa iyi pas yapmamız gerek. Bunun için de top hakimiyeti yüksek ortasahalar ile oynamamız gerekir.

Elbette Teknik Direktör değiliz fakat kapanan takımlara karşı benim nacizane düşüncem;

------------------------- Mbia ------------------------------ Ekici & Okay -----------------------
                                --------------------------------------------------------------------------------------------------------

Yusuf & Marin ------------------------- Marin & Ekici ----------------------------------- Erkan
                                --------------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------- N'doye & Cardozo ---------------------------------------

(NOT: Kapana takımlara karşı uygulanması gereken dizilimdir. Okay'ı deplasmanlarda muhakkak oynatırım.)

Bu dizilimde oyunun kilidini açmak bizim için iyi bir tercih olabilir. Yedek kulübesinde Cardozo, Okay, Özer, Sefa, Deniz gibi hücuma katkı sağlayacak isimler de var.

Bu dizilimde maçın seyrine göre Marin'i sağ kanata alıp iki Yusuf & Cardozo değişikliği yaparak çift forvetli sisteme de dönülebilir.

Kısacası Marin'in gelişi hücum varyasyonlarında bize farklı seçenekler sunacaktır.

Ben de sizin gibi Marin dışında bir hücum oyuncusunun daha alınması gerektiğini düşünüyorum. Özellikle Yatabare'nin gönderilmesi durumunda bunu kesinlikle bekliyorum. Şimdi olmazsa devre arasında muhakkak düşünülmeli...
                                En son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 24.08.2015, 13:32.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X