İlk olarak Oktay AKKUŞ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam ne 5 Milyonu , 2.5 Milyon Euro Opsiyonu
Yorum
-
İlk olarak ilzinho61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz gecen sezon Ideali ne zaman buldukGs maçına kadardı sanırım.
Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
Bu arada Hakan Arikan'in büyük hatasi ve gol.
*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
Marin daha çok Göbek veya sol açık oynayan bir adam sanırım. Bize bu adamın sağ açık versiyonu lazımdı. Sol Açıkta oynayabilecek Erkan, Yusuf var. Sağ Açıkta kimse yok. Belki ndoye oraya dönük oynar çift forvetle birlikte. Ya da okayı kesip ekici Marin mbia Üçlüsü yapabiliriz ama bu ortasaha Güçsüz kalır gibi geliyor bana.Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEşi falan nasıl bakıyor bu işe Trabzon'da yaşar mı?"s.....m bőyle fenevbahce'yi" / a.y
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErkan şu ayağıyla kesme vuruşu bırakıp adam gibi asılsa toplara daha çok gol atacak, özgüvenide yerine geldi ki bu hafta kimse top beklemesin erkandan, rakip de zayıf, bu hafta ya kahraman olacak ya hain bakalım.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni Aker de 17 de 17 yapacak kadro...
_-zaravaron-_bize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzeri küstürmenin kulübe bir faydası yok, iyi bir yedek olur, alternatif olur, küfür edince hakaret edince ne oluyor?
Kendinizi tatmin etmekten başka bir faydası yok futbolcuya giydirmenin.
aynen katılıyorum özer bizim için çok önemli bir oyuncu saçmalamasınlar.2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarin daha çok Göbek veya sol açık oynayan bir adam sanırım. Bize bu adamın sağ açık versiyonu lazımdı. Sol Açıkta oynayabilecek Erkan, Yusuf var. Sağ Açıkta kimse yok. Belki ndoye oraya dönük oynar çift forvetle birlikte. Ya da okayı kesip ekici Marin mbia Üçlüsü yapabiliriz ama bu ortasaha Güçsüz kalır gibi geliyor bana.
Aslında Marin'in en iyi oynadığı ''Ofansif Orta Saha'' bölgesidir. Fakat takımın oyun kurgusuna göre ''Sağ ve Sol Açık'' olarak da oynayabilmektedir.
Şu an bizim takımımızda sağda ve ofansif bölgede kendisine forma bulabilir. Tabi ki performans gösterebilirse formayı alır...
Marin'in takıma katılacağını düşünürsek bize taktiksel çeşitlilik sağlayacağını söyleyebilirim.
Mbia ve Okay yan yana oynar, önlerine de Mehmet'i koyarsak fazlası ile sağlam bir orta sahamız olur. Hem pas yapabilen hem de fizik olarak sağlam bir ortasaha... Bunların yanına sağda Marin, solda da Erkan oynayabilir. Maçın seyrine göre Yusuf oyuna girebilir.
Mevcut kadroyu ele aldığımızda Yusuf, Marin, Özer ve Sefa arasında forma rekabeti kıran kırana olacaktır. Benim şahsi düşüncem Özer ve Sefa zor forma alırlar. Yusuf ve Marin ise performansa göre formayı alırlar.
Fakat şu an Yusuf fazlası ile formda, Marin'in işi kolay değilEn son Mehmet BAŞ tarafından düzenlendi; 24.08.2015, 13:42.
Yorum
-
İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvni Aker de 17 de 17 yapacak kadro...Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum