İlk olarak uğur61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
-
İlk olarak onuR AKYÜZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi yanlış anlama da şu ana dek ligimizin ihraç ettiği en pahalı futbolcu Arda Turan oldu. Genç yaşta 14 milyona gitti.
Yusuf evet bence de yetenekli ve potansiyelli ama asla bir Arda kadar olamaz. Yusuf'un 10 milyon bandına dahi çıkabileceğini düşünmek hata olur.
20 milyon çok ütopik.
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence kırmızı kart pozisyonunda aldığı müdahalenin de etkisi vardır.adam havada ters döndü.şok etkisi olmuştur. sezon başında normaldir.m'bia bu tempolara alışık.o bile yoruldu uzatmalarda.idare etti. cabukluk kazanılabilir bir özellik değil ama maç temposu ile birlite daha esnek hareket eder, daha iyi top tutar.uzun menzilli veya çok çabuk bir oyuncu değil okay ama zaaf da yaratmaz.çok akıllı ve özverili bir oyuncu. topu saklamayı biliyor.çabukluk akılla da ilgili bir durum.pozisyonu doğru alan oyunu bilen bir oyuncu fiziksel dezavantajlara rağmen çok yararlı olabilir.Ben de Okay dan umutluyum ama biraz hizlanip cabuklasmasi sart, iste ozaman muthis bir oyuncu olur
Oyunu okuma var , bencillik yok , hava hakimiyeti var, sut var biraz hiz biraz cabukluk sadece
Yorum
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProblem taraftarın başka şehirlerde yaşaması değil ki. Problem, bu şehirde yaşayan 200 bin taraftarın (bak ilçeleri saymadım bile) maça gitmemesi, hem de her gün futbol takip etmesine rağmen. Bunun da sebepleri belli.
Türkiye için düşünürsek:
- Ülkenin genel durumu, insanların uyuşuklaşması vs.
- Passolig
Trabzon özelinde ise:
- Sportif başarısızlık
- Şike mevzusu, insanlara bıkkınlık gelmesi
- Stadın fiziki koşulları, tribünlerin yağmur alması
- Karaborsacılar, tribün magandaları, maça gitmenin tehlikeli bir aktivite haline gelmesi
- Yöneticilerin ve siyasetçilerin kulübü bölmesi, sürekli kavga ve kriz ortamı yaratması,
- Yöneticilerin beceriksizliği, taraftara yönelik organizasyonlar yapamaması
Trabzonda her şey futbola endeksli bir hale geldi, böyle olunca şehrin diğer tüm özellikleri kayboldu, sıradanlaştı. Daha sonra da tek kalan dal olan futbolun içi çürüdü, trabzon her şeyiyle iflas edecek noktaya geldi.
şehir'de olduğu kadar şehir dışında da taraftar var. bunu sorun olarak söylemedim.onlara yönelik de projelerin konuşulduğu bir ortama kavuşması gerekirdi camianın şimdiye kadar.trabzonspor sevenlerine hakkıyla ulaştırılamıyor.
Yorum
-
İlk olarak Sacit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaydığın maddeler doğru ama Trabzon'da tek kalan dal futbol değil..
Basketbol hızla büyüyor
Gerçi kaybedilen final sonrası rakip sporcuların kafasına yağan çakmaklar beni gerçek dünyaya döndürmüştü ama, neyse.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleN'Doye yarın 3 yıllık imza atacakmış. Hormonlu Hurma 61saat'e açıklamış.
Artık transferler öyle bir hal aldı ki bizde bırak imza atmayı sahaya yedek çıksa bile bizde oynayacak diye emin olmamak lazım...
Gesendet von meinem iPhone mit TapatalkTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Topu ayağında tutabilen ve pas dağıtan bir stopere ihtiyaç var(Ersun hocanın bosingwa'yı stopere çekmesini sebebi buydu). Buraya alınacak bir isim defansımızı rahatlatır.
Sol bek olarak maalesef ki constant ta ısrar edilmeli, ederi bir teklif gelince de elden çıkarılmalı. İstersen Ronaldo gibi tekniğin olsun canla başla oynamıyorsan bu takımda yerin yok.
Sağ kanada adam geçebilme özelliği olan biri lazım. Sefa veya devşirme yusuf bu işi yapamıyor.
Forvete yırtıcı bir adam lazım. Cardozo pamuk gibi olmuş sakatlık sonrası. N'doye son 2 yılı düşüş yaşayarak geçirmiş, kafada bir soru işareti bırakmıyor değil.
Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak Antonio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleconstant bence 10 numara pozisyonunda iyi bir gazla oynar. bu adamdaki teknik şuan sneijderda yok. ama adam lakayt iyi bir mentör ve hocanın ilgisi lazım. o diagonal pasları en son beckhamda görüyordum...
..............Mbia
Vargas.....Ekici....Constant
.........N'doye..Cardozo
Bu tarz birşeyde olabilir.Evsahibi olduğumuz maçlarda kilidi çok hızlı biçimde açabilir bu kadro.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak efo6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlperin durumu nedir bilmem ama Costanta bu lakayıtlıkla ancak önde katlanılabilir. Ne kadar ayar olsamda oyun zekası 50 tane yusuf bir o kadar da erkan eder. Eğer Vargas olursa sağ açık o solda Costant idare eder. Duruma göre sol bek alınmalı. Okay beklentimin üstünde şimdilik. Stoper allahın emri durumunda zaten. Bu eksikler giderilsin o zaman oturup şampiyonluktan bahsedelim.
Yorum
-
İlk olarak fallenguardian tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarklı maçlar mı izledik bilmiyorum ama Constantta ne lakayıtlığı gördünüz acaba ? Hem savunmasını yaptı hem orta sahada pas alışverişine girdi hemde Erkanın yapması gereken hücum organizasyonlarına katıldı. çok ön yargılısınız çookElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
İlk olarak fallenguardian tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFarklı maçlar mı izledik bilmiyorum ama Constantta ne lakayıtlığı gördünüz acaba ? Hem savunmasını yaptı hem orta sahada pas alışverişine girdi hemde Erkanın yapması gereken hücum organizasyonlarına katıldı. çok ön yargılısınız çook
Bu sene için bakınca iyi değil denemez. Yinede aldığı parayı haketmek için daha fazla çabalaması gerekiyor.
Sicili bozuk olduğu için korkmamiz da gayet normal.
Aslında bu kadar yetenekli bir oyuncuya bu kadar yatırım yapmisken ona bir mentor tutmak lazım.
Ciddiyim ve sadece ona değil hepsine yardımcı olmak lazım...HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum