Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Papyi kaçırmamalıyız. İnşallah yatmaz
    #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Constant tan sol bek olmaz..Iyi niyet ayrı...Erkan topu aldiginda fişek gibi bindirmesi lazim ben göremedim. .
      Sadece özeti izlediysen normal. Gayet de guzel bindirdi ama erkan her topu alip iceri kat ediyor.. Cepheden ortalar ile sadece kaleciler çalıştırılır oyle de oldu. Yusuf ile oynasa daha etkili olur Constant.. Constant candır..
      Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak Arda Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Israrla N'Doye ve Cardozo birlikte oynamali diyorum
        Arkalarına okay mbia gibi iki hamal var zaten olmayacak iş değil

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkalarına okay mbia gibi iki hamal var zaten olmayacak iş değil
          Ndoye Cardozoyu asiri rahatlatir.Gol krali yapar
          BİZE HER YER TRABZON!!!

Twitter Hesabım
          Arda Yavuz / YTÜ

Yorum

• Papy trabzona gelmeden kap gelmez.

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Papy bugün kapa bildirilmez veya gelişme olmazsa elden kaçtı demektir.
              Aynen. İngiliz klübü de gerçekten istiyorsa işimiz zor zaten

Yorum

• İlk olarak Gökhan Baymak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sadece özeti izlediysen normal. Gayet de guzel bindirdi ama erkan her topu alip iceri kat ediyor.. Cepheden ortalar ile sadece kaleciler çalıştırılır oyle de oldu. Yusuf ile oynasa daha etkili olur Constant.. Constant candır..
                Macin tamamini izledim daha önceki maclara nazaran ozveriliydi ama toplamda ele aldigimda yetersiz..Bu kadar ozverili oynayacaksa önde oynasin..Sol bek olmaz.

Yorum

• Transferleri sezon sonuna mı saklıyor bizimkiler?
                  "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada konuyla ilgili degil ama benim bir fikrim var. Her konuda futbolcudan yana tavir alan fifa kurallari biraz da takimlari korusa iyi olmaz mi? Mesela mac basi diye bir ucret olmasa, tum para garanti olsa ancak bu para icin mac kotasi getirse? Ornek veriyorum, maclarin sayi olarak %90indan fazlasinda oynamissa(yedekten girdikleri dahil) maasinin tamamini, maclarin yine adet olarak %75-%90 arasinda oynamissa maasinin %80ini, maclarin yine adet olarak %50-%75inde oynamissa maasinin %75ini, maclarin %50sinden daha azinda oynamissa da maasinin %50sini haketmis kabul edilse ve ona gore odeme yapilsa nasil olur. Bu sekilde en azindan buyuk takimlara kapagi atip yatisa gecenlere de engel olunabir. Sayilar tamamen sallamasyon olup uzerinde calisilarak iyi bir sisteme donusebilir. Profesyonel sozlesme imzalamamis olanlar sistem disi birakilabilirler vs vs.
                    Katılıyorum güzel fikir. Herkes hak ettiğini almış olur.
                    Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Pek inanmamıştım ama Burak gerçekten satılacakmış şaşırdım

Atıf a sallayan çoktu şimdi isteyen çok )))

Ah ah )

Stoper ve kanat transfer biter
                      Abi yalvarsak da almayacaklar galiba Muhamemet'i. Halbu ki Muhammet transferi = Fatih Tekke transferi

Yorum

• Eğer Sunderland girdiyse işin içine daha zor alırız. Ancak adam bize gelmek isterse yoksa Sunderland bonserviste bizden hertürlü fazla verir.
                        #TRABZONSPOR#

Yorum

• Bence transferde en kritik viraja girdik.Atlar son 600 e girer ya o hesap iki kritik hamleyi yaparsak bu yarışta oluruz yoksa gitti bir sezon daha..
                          Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• İlk olarak Bahadır Şimşek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arada konuyla ilgili degil ama benim bir fikrim var. Her konuda futbolcudan yana tavir alan fifa kurallari biraz da takimlari korusa iyi olmaz mi? Mesela mac basi diye bir ucret olmasa, tum para garanti olsa ancak bu para icin mac kotasi getirse? Ornek veriyorum, maclarin sayi olarak %90indan fazlasinda oynamissa(yedekten girdikleri dahil) maasinin tamamini, maclarin yine adet olarak %75-%90 arasinda oynamissa maasinin %80ini, maclarin yine adet olarak %50-%75inde oynamissa maasinin %75ini, maclarin %50sinden daha azinda oynamissa da maasinin %50sini haketmis kabul edilse ve ona gore odeme yapilsa nasil olur. Bu sekilde en azindan buyuk takimlara kapagi atip yatisa gecenlere de engel olunabir. Sayilar tamamen sallamasyon olup uzerinde calisilarak iyi bir sisteme donusebilir. Profesyonel sozlesme imzalamamis olanlar sistem disi birakilabilirler vs vs.
                            bende şöyle düşündüm,
                            kurumsal şirketlerde çalışanlar "seviye geçiş" sistemini bilirler.
                            her işte 3 seviye vardır(başlagıç-orta-usta),
                            genelde 3 senelik sözleşmeler yapıldığı için her seneyi bir seviye olarak kabul edebiliriz,
                            takıma katıldığında seviye tespitin yapılır(hangi seviyeden başlayacaksan, cardozo ile yusuf aynı seviyeden başlayamaz sonuçta),
                            sene sonu takım arkadaşların, hocaların, yönetim ve hatta taraftarın katıldığı bir seviye geçiş oylaması yapılabilir,
                            buna ek olarak performans, çıkardığın maç gibi unsurlar da ele alınacak şekilde futbolun unsurlarını içeren bir sistem oluşturulur.
                            seviye geçişlerde maaşlarda yüzdelik artışlar, maç başılarda artışlar, primlerde, bonuslarda artışlar olur..
                            takımda kalmak, maaşını yükseltmek mi istiyorsun,
                            seviyeni aşacaksın o zaman..

Yorum

• Anadolu takımları bu sene çok kötü hiçbirinden bi cacık olmaz büyük takımlara zorluk çıkaracak takım yok maalesef

Konya sivas bursa belki etkili olabilir biraz da antalya . ligin üst sırası erken kopar yine

iki kanat forvet ve 1 defans alılar umarım. Bu gidişle constant gönderilmeyecek gibi

Yorum

• Erkan ile ilgili övgülü cümlelerden kusma geldi. Biz hangi maçı izledik!
                                3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonsporu tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X