Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih K. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yalnız 2001/02 beni tedirgin etti İlk 3 hafta bjk ve bursa dahil 9 puan yapmışısız sonra inanılmaz bir dip ve lig 14.lüğü
    Hami'nin sakatlandığı sezondu değil mi?

3'te 3 yapmıştık. Bursaspor karşısında 5-0 öndeydik ve o maçın yıldızı Hami son dakikada bir hava topu mücadelesinde yere düşüp kolunu kırmıştı.. En çok sevdiğim futbolcu olan Hami'nin o anki yüz ifadeleri gözümün önünden hala gitmiyor. Nitekim o maçtan sonra da dediğiniz gibi dibi boylamıştık. Şampiyonluk havası vardı takımda ama Hami'nin sakatlanmasıyla o hava söndü gitti.

İnşAllah bu sezon ipi göğüsleriz..

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      aynen hocam bazilari bunu göremiyor. biz uzun Zaman sonra ilk defa yavas yavas takim olma hüviyeti kazanma adina gelismeler gösteriyoruz. bu zaten bizi gelecek adina umutlandiran. fakat bu yolda eksiklerimizde hayli cok. iste bu eksikliklerde özellikle defansif anlamda gelebilecek olan iki kaleti stoperle halledilir. hücumda ise marin nasil bir etki gösterir bilemem fakat orada da uyum saglandikca cok etkili olabilecegimizi düsünüyorum.

2010/2011
      _____________Onur_____________
      Serkan____Giray____Egemen__Cale
      _________Selcuk___Colman_______
      Yattara________Jaja________Engin
      ____________Burak_____________

2015/2016

____________Onur_______________
      Cavanda___Papy___Douglas__Constant
      __________M'Bia___Okay__________
      Yusuf(Marin)____Ekici________Erkan
      _____________N'Doye_____________

sizce cok fark var mi? hatta bu sezonki kadro daha kaliteli gibi duruyor kagit üzerinde.
      Diğer kadro da Jaja çok ağır basiyor..O kadronun en önemli yani uzun zamandir beraber oynamalariydi mevcut takimin bu zamana ihtiyaci var..Okay tam anlamiyla oldugunda neler verecegini o zaman gorecegiz..Constant in sol bek oynamasi avantaj mi dezavantaj mi olacak ayni sekilde zamanla göreceğiz. .Suan görülen takim olma anlaminda iyi yolda oldugumuz..

Yorum

• YES Marin için Chelsea yüksek bonservis istiyor o yüzden kiralık dedi.Chelsea ne yapacak Marin'i ?

Yorum

• medjanin kalmasini ben de isterim adami 90. dakikada korner atilmadan önce oyuna al oradan gol atma ihtimali bile %90. tam bir Joker. senelik ne Kadar aliyordu? o da mi 2,5 cu?
          Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• marin satın alma opsiyonlu kiralık gelecek diye okumuştum ... öle ise gerçekten denenebilir ...
            sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              bana iftira oyuncumuza hakaret var gereken yapılsın mesajı raporladım
              Yok yüzsüz ve trol sensin
              Neden yüzsünsün söyliyeyim: sene başında mbia ya akgün muamelesi yapıp buralarda insanı çileden çıkardığın için için şimdi de aynısını takımın gerisine yapıyorsun; yani trollük de yapıyorsun. Anlamadıysan noktalama işaretleri ve tane tane bi daha yazayım.
              Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
              Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hami'nin sakatlandığı sezondu değil mi?

3'te 3 yapmıştık. Bursaspor karşısında 5-0 öndeydik ve o maçın yıldızı Hami son dakikada bir hava topu mücadelesinde yere düşüp kolunu kırmıştı.. En çok sevdiğim futbolcu olan Hami'nin o anki yüz ifadeleri gözümün önünden hala gitmiyor. Nitekim o maçtan sonra da dediğiniz gibi dibi boylamıştık. Şampiyonluk havası vardı takımda ama Hami'nin sakatlanmasıyla o hava söndü gitti.

İnşAllah bu sezon ipi göğüsleriz..
                O sezon beşte beş yapmadık mı yahu?
                Haminin de kolunun kırıldığı maç dün gibi aklımdadır. Üniversitedeydim, kadro kötüydü ama başlangıç müthişti. Hamiden kimse pek birşey beklemiyordu ama ilk maçlar müthiş oynuyordu. Son dakikada boktan bir pozisyonda kolunu kırmıştı alakasız bir şekilde. Sonra maç kazanamadık. Sezon sonunu hatırlamak bile istemedik ne yazık ki.

Yorum

• İlk olarak nalagasıvar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  marin satın alma opsiyonlu kiralık gelecek diye okumuştum ... öle ise gerçekten denenebilir ...
                  Abicim denenebilir ama bariz bir açık eksikliği varken tamamiyle tüm boşluğu dolduracağına güven olmamalı. Önce iş yapacağına inandığımız bir kanat forvet alınıp sonra Marin kiralanmalı.

Yorum

• Yok Renktas Chelsea Yuksek bonservis falan istemiyor. 2.5 İstiyorlar. Bizimkiler 1.5 a indirmeye calisiyordu olmadı kiralıyorlar.
                    ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                    ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Cucak Dün efsane oynamis..
                      ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                      ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        YES Marin için Chelsea yüksek bonservis istiyor o yüzden kiralık dedi.Chelsea ne yapacak Marin'i ?
                        Chelsea'nin derdi ticaret, yani Marin'in kendisini gelistirme beklentileri yok.
                        Sadece biraz parlamasini istiyorlar, ardindan en kücük zararla satabilmek icin.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak elohim_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          iyide abicim şimdi şöyle izah edeyim, takımımız ne yazık ki çok kötü, bjk ve bursa maçları ölçü olmasın hüsran yaşarız.

forvet hattımızda cardoza bitmiş vaziyette, ndoye bitirici bir adam değil yardımcı forvet, denizi hiç saymıyorum

orda saha bir tek mbia ve ekici var gerisini kaldır at

defansı söylememe gerek yok, gelecek adamların sol bamba gibi çıkmayacağı ne malum?

bu takıma güvenilmez, antalya bile daha fazla güven veriyor güle oynaya gol atıyorlar

hele bursa, adamların canavar gibi kadrosu oldu yenilgileri kimseyi aldatmasın geçen seneden iyi kadro kurdu adamlar, ozan tufanı bile iyiki sattık diyeceklerdir
                          Mahsus mu yapıyorsun sen burada millet uyuz olduğu halde ve bunu defalarca dile getirdiği halde kendi futbolcunun adını ısrarla CARDOZA yazıyorsun. Bu hata olmaz ya bilerek kışkırtmak için ya da cidden .... neyse yine de yazmayım ben.
                          Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• Ligin en iyi duvarı olur.
                            .........onur
                            teixeira..djilobodji
                            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• İlk olarak annttiigs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              O senenin kadrosunu usenmedim gittim buldum. Goztepespor macina asagidaki kadro ile cikmisiz.

35. BÜLENT ATAMAN
                              55. GEORGI SLAVEV MARKOV
                              4. GÜNGÖR ÖZTÜRK
                              14. GÖKHAN KOLOMOÇ
                              5. OSMAN ÖZKÖYLÜ
                              11. ERMAN ÖZGÜR
                              61. GÖKDENİZ KARADENİZ
                              67. HASAN ÜÇÜNCÜ
                              15. MEHMET AURELIO
                              26. ALBAN BUSHAJ
                              17. ROBSON DA SİLVA OURIQUE

Yedeklerimiz de sunlar
                              33. OSMAN KURTULDU
                              34. CEM BECEREN
                              9. ŞENOL EROL
                              20. PATRICK VILLARS
                              8. HANS E.F.SOMERS

Umarim ne demek istedigimi aciklamami istemezsin. Birak azicik daha kalayim forumda
                              önce hami ezana laf etti diyen salazari dövmüstü, sonrada eli kirilmisti
                              tarihimizin en zayif kadrolarindan
                              ayrica yasanan olaylardan sonra paramparca kadro, yinede sezon bitimine 3 hafta kala kümede kalmayi garantileyen arma

kabus gibi yildi

____________________________________________________________________________

uefa avrupa ligi sampiyonu kadronun 3 as i
                              En son selcuk tarafından düzenlendi; 24.08.2015, 12:55.
                              "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Papy Dijilobodji 1.92 cm
                                Douglas 1.92 cm
                                Thiago Silva 1.83 cm
                                Carlos Zambrano 1.85 cm

(Eleştiri amaçlı koymadım.)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.