Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Medjani Papy takası kesinleşti ise yanına Douglas yerine Kasımpaşa'dan Donk'u tercih ederim. Çünkü orada da bir takas ihtimali söz konusu olabilir. Yanlız ben değil , zannediyorum çoğunluğumuzun gözünde ligin en ideal yabancı libero stoperidir. Bilekleri çok yumuşak pas alış verişi çok iyi ve ileri çıkmayı seviyor . Papy süpürücü rolde olacaksa ve zaten her ne kadar yeterliliği tartışılıyor olsa da back-up olacak Mustafa ve Aykut ikiliside libero özellikleri taşımadığı için Donk Mbia'nın arkasında ideal stoper olabilir. Tabi şu da var , adam lige oldukça formda girdi ve kasımpaşa için şu anda oldukça değerli bir oyuncu durumunda...

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Medjani Papy takası kesinleşti ise yanına Douglas yerine Kasımpaşa'dan Donk'u tercih ederim. Çünkü orada da bir takas ihtimali söz konusu olabilir. Yanlız ben değil , zannediyorum çoğunluğumuzun gözünde ligin en ideal yabancı libero stoperidir. Bilekleri çok yumuşak pas alış verişi çok iyi ve ileri çıkmayı seviyor . Papy süpürücü rolde olacaksa ve zaten her ne kadar yeterliliği tartışılıyor olsa da back-up olacak Mustafa ve Aykut ikiliside libero özellikleri taşımadığı için Donk Mbia'nın arkasında ideal stoper olabilir. Tabi şu da var , adam lige oldukça formda girdi ve kasımpaşa için şu anda oldukça değerli bir oyuncu durumunda...
      Mbia yorgunluk,sakatlık gibi durumlarda yerinede cuk oturur.mbia da fazla yıpranmaz çok ideal bir transfer ama zor

Yorum

• Floyd Ayite ilemi ilgileniyoruz ? Lequipe'te bugün haber yapmışlar.
        Link
        Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
        Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
        N.F.Kısakürek

Yorum

• İlk olarak Necmi6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bahsettiğin adam gökhan töre türkiyede kısa mesafenin en hızlısı. akıl yaşta değil başta. bide gökhana karşı örnek veriyorsun git aykutun rabotnicki maçında kestiği topa bak , attığı depara bak , mustafanın hayatında attığı öyle bir depar var mı ? .
          Öğrenmişsiniz he akıl yaşta değil baştadır. Bu sözü söyleyen acaba bu durum için mi söylemiş o sözü, uslubu edepsiz olan bir küçük için mi söylemiş ? Hayır uyarıyoruz, bide pişkin pişkin gülüyorsun. Karşıma gelsen ağzını açamazsın, kalkmışsın "sen kullan " yazmışsın o üstteki yazıda. Usain Bolt olsa ne olur 5 metrede 2 metrede fark mı yenir. Ben koşsam bana 5 metrede 2 metre fark atamaz Töre. Aykut uzun mesafede ortalama hıza sahip olabilir bunu daha öncede yazdım. Ama bu kalkış hızlanması ile yani çok kolay çalım yer çok kolay kart görür. Bu kadar çok kartlık hareket yapmasının nedeni ilk hamle ve o kalkış dediğim hızlanmasının çok ağır olması. Seni son kez kayda alıp cevap yazıyorum aynı uslupsuzluğun ile yazmaya devam etme. Etme.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Necmi, üslubuna biraz dikkat eder misin lütfen. Bak burada senden yaşça büyük abilerin, söylediklerini ciddiye alıyor ve sana cevap veriyor. Bence bunun değerini bil ve seviyeni koru ki her zaman söylediklerin ciddiye alınsın...

Ağabey tavsiyesi.
            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Öğrenmişsiniz he akıl yaşta değil baştadır. Bu sözü söyleyen acaba bu durum için mi söylemiş o sözü, uslubu edepsiz olan bir küçük için mi söylemiş ? Hayır uyarıyoruz, bide pişkin pişkin gülüyorsun. Karşıma gelsen ağzını açamazsın, kalkmışsın "sen kullan " yazmışsın o üstteki yazıda. Usain Bolt olsa ne olur 5 metrede 2 metrede fark mı yenir. Ben koşsam bana 5 metrede 2 metre fark atamaz Töre. Aykut uzun mesafede ortalama hıza sahip olabilir bunu daha öncede yazdım. Ama bu kalkış hızlanması ile yani çok kolay çalım yer çok kolay kart görür. Bu kadar çok kartlık hareket yapmasının nedeni ilk hamle ve o kalkış dediğim hızlanmasının çok ağır olması. Seni son kez kayda alıp cevap yazıyorum aynı uslupsuzluğun ile yazmaya devam etme. Etme.
              bu hız konusundaki ayırt edici özellikleri sabitlemek lazım.sohbet ederken sürekli sorun yaşıyoruz. teknik olarak bir sürü ayrıntısı var.kısa mesafede çabukluk uzun mesafede güçlü kalmak çok değişiyor oyuncudan oyuncuya. bolt dünyanın en hızlı insanı ama çıkışlarda geride kalıyor.biraz mesafe gerekiyor hızını bulması için. yumlu daha dikkatli kısa mesafelerde rakiple yakın kalabiliyor.uzun bacaklarının faydasını görüyor, vücudu ince olduğu için dönüşlerde çok sorun yaşamıyor.aykut'u yazamya gerek duymuyorum.yeteri kadar yerdim kendisini.

Yorum

Hocam yaş olayını büyütmeyelim lütfen , hepimiz Trabzonspor sevdalısıyız. Hepimiz bu foruma üyeyiz..

Çok büyütmeye gerek yok..

Aykut hızlı bir stoper değil ama Yumlu çok daha yavaş hocam.
                ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bak burada senden yaşça büyük abilerin, söylediklerini ciddiye alıyor ve sana cevap veriyor

Bu söylem biraz yanlış gibi , 50 Yaşındaki üyelerimiz ile bir tartışmaya girdiğimizde bu yaşlı zaten bunamıştır boşver cevap vermeyeyim mi diyeyim ?

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hocam yaş olayını büyütmeyelim lütfen , hepimiz Trabzonspor sevdalısıyız. Hepimiz bu foruma üyeyiz..

Çok büyütmeye gerek yok..

Aykut hızlı bir stoper değil ama Yumlu çok daha yavaş hocam.
                    Kardeşim yaş olayına takılmak yok, bende forumda üye olduğumda 15 yaşımda felandım. Bende kimbilir kimleri kızdırmışımdır ufak tefek yaşta, geri dönüp okusam kendimi de eleştiririm. Bahsettiğim konu gayet ciddiye alıp futbol tartışırken, akılları sıra ironi yaparak laf sokmaya çalışanlar. Bunu forumda 30-40.. yaşında abiler yapınca gayet susası geliyor da , bu yaşta olunca bu işte uslup bozukluğu densizlik ve saygısızlığa giriyor. Gördüğün gibi, akıl yaşta değil baştadır kelimesi ile uslup eleştirisi arasında bağ kuruluyor. Bazen hatanı kabul etmek o an kendini en iyi savunma yöntemi olur, çünkü başka bir savunma yaparken daha da alçalabilir daha da çuvallarsın. Kusura bakma yazmak bu kadar zor değil.
                    En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 22.08.2015, 15:54.
                    Ey Türk Gençliği!
                    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

Kardeşim yaş olayına takılmak yok, bende forumda üye olduğumda 15 yaşımda felandım. Bende kimbilir kimleri kızdırmışımdır ufak tefek yaşta, geri dönüp okusam kendimi de eleştiririm. Bahsettiğim konu gayet ciddiye alıp futbol tartışırken, akılları sıra ironi yaparak laf sokmaya çalışanlar. Bunu forumda 30-40.. yaşında abiler yapınca gayet susası geliyor da , bu yaşta olunca bu işte uslup bozukluğu densizlik ve saygısızlığa giriyor.
                      Olur böyle şeyler bu yaşlarda..

Yorum

• O Değilde hala kanat almadık yahu , Ah Marin'im Ah.. Getiremedim ya seni helal olsun bana..

Yorum

ne açamazmışım ? altı üstü benden 4 yaş büyüksün ,sen burada kendinden büyüklere balık önerirken iyi bende bunu sana önerdim bu kadar mı dokundu ? . bi daha kayda alma lütfen . senin üslübun çok edepli burada ufaklık falan diyip aklınca bir şeyler yaptığını düşünüyorsun .
                          En son Necmi6161 tarafından düzenlendi; 22.08.2015, 15:57.

Yorum

• Donk Wisca bi kisi daha vardi adini hatirlayamadigim icerde oynayan yabanci her daim is yapar bunlar.

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Necmi, üslubuna biraz dikkat eder misin lütfen. Bak burada senden yaşça büyük abilerin, söylediklerini ciddiye alıyor ve sana cevap veriyor. Bence bunun değerini bil ve seviyeni koru ki her zaman söylediklerin ciddiye alınsın...

Ağabey tavsiyesi.
                              bana ufaklık derken kimse ağzını açmıyor da benim dediğim dokunuyor öyle mi ? . kendisi saygı bekliyorsa , başkasına da göstersin o zaman. ilk defa yaşın sorgulandığı bir forum platformu görüyorum .

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Real'li Navas, De Gea gelirse boşa çıkacakmış. Başka bir yedek kaleci de almışlar. Onur gitse çok isterdim. Mükemmel bir kaleci. Onur'a çok benzetiyorum.
                                İki dizinden de çapraz bağ ameliyatı geçirmiş, yapay kıkırdakla oynayan, üstelik topu oyuna sokmada ayağı hiç iyi olmamış bir adamı o seviyedeki takımlarda oynatmazlar. Bazen damarı tuttu mu, adeta insanlıktan çıkan kaleci performansları sergiledi. Onur bizde iyidu iyi Kalsın, bizde futbolu bıraksın, sonra kaleci antrenörü olsun, sonra hoca olsun, 60 yaşından sonra da ya başkanlık, ya da Trabzon'da balıkçılık yapsın Bırakmayalım bu uşağı...

Bu arada olmayacak paraya, iyi olmayacak bir son dakika "tırnak" (komisyon) transferine hazırladım kendimi.
                                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X