İlk olarak SpOtLesS tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak ilkeryasinz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu Pasolig cezasi olmasa iyiydi ya.
Gaza geldik sabah amcaogullariyla konustuk nasipse Osmanli ve Basaksehir olmak üzere bir de Trabzona bi maca geleceğiz..Herkesin yaşam standardi saygi duyuyorum ama 350 400 bin nüfuslu ve cok cok büyük bölümünün Trabzonsporlu olduğu sehirde takim 7 8 bine oynamaz oynamamali..
Yorum
-
İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCeza dışında ki yerler ve diğer maclar dolsun hocam..
Gaza geldik sabah amcaogullariyla konustuk nasipse Osmanli ve Basaksehir olmak üzere bir de Trabzona bi maca geleceğiz..Herkesin yaşam standardi saygi duyuyorum ama 350 400 bin nüfuslu ve cok cok büyük bölümünün Trabzonsporlu olduğu sehirde takim 7 8 bine oynamaz oynamamali..
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülelittle, yumlu'ya ihale ettiğin pozisyonu izledin mi tekrar?
Sen izledin heralde bi de ben izliyimOy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
Yorum
-
İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLemi ASpor da Hurma ya sıvıyor. 33-34 yaşında Mbiayı alıp getiriyorsun 3,5 M Euro veriyorsun bu marifet mi diyor.
Yorumlarınızı alalım.
46 yaşında mbia yanlışlık olmasın.
Yorum
-
İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaç yaşındaki
46 yaşında mbia yanlışlık olmasın.
Yorum
-
İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-----------------------onur-----------------
cavanda-------douglas------medjani------constant
------------------------mbia--------------------
yusuf------marin--------------ekici--------erkan
------------------------ndoye---------------------
10 numara
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum