Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SpOtLesS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Moskovadaki
    Keske digeri olsaydi ☺

Yorum

• İlk olarak ilkeryasinz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Su Pasolig cezasi olmasa iyiydi ya.
      Ceza dışında ki yerler ve diğer maclar dolsun hocam..

Gaza geldik sabah amcaogullariyla konustuk nasipse Osmanli ve Basaksehir olmak üzere bir de Trabzona bi maca geleceğiz..Herkesin yaşam standardi saygi duyuyorum ama 350 400 bin nüfuslu ve cok cok büyük bölümünün Trabzonsporlu olduğu sehirde takim 7 8 bine oynamaz oynamamali..

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ceza dışında ki yerler ve diğer maclar dolsun hocam..

Gaza geldik sabah amcaogullariyla konustuk nasipse Osmanli ve Basaksehir olmak üzere bir de Trabzona bi maca geleceğiz..Herkesin yaşam standardi saygi duyuyorum ama 350 400 bin nüfuslu ve cok cok büyük bölümünün Trabzonsporlu olduğu sehirde takim 7 8 bine oynamaz oynamamali..
        Bu mac taraftari birlestirecektir. Ben staddan mac izlemeyi sevmiyorum ama 1 araba dolup akhisar macina gitmeye karar verdik. Her kafa boyle olursa taraftardan beklenen destek gelir.

Yorum

• Haberturkte lemi malı konuşuoyor açın beyler az gülün

Yorum

• Yusuf'la ilgili bir şey farkettim. Son zamanlarda topu ayağına çok istiyor, araya kaçmak yerine topu ayağına alıp oynamak istiyor. Bence Özer abisine özeniyor.

Yorum

• Lemi ASpor da Hurma ya sıvıyor. 33-34 yaşında Mbiayı alıp getiriyorsun 3,5 M Euro veriyorsun bu marifet mi diyor.

Yorumlarınızı alalım.
              TRABZONSPOR.

Yorum

• Lemi Celik'e gore Mbia 34 yasinda ve yilllik 3.5 milyon yuro aliyor .

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  little, yumlu'ya ihale ettiğin pozisyonu izledin mi tekrar?
                  Fındıklıktayım abi bir yemeğe çıktım 2 saat sonra izliyeceğim özeti,Yumlu sayfasında gördüm zaten
                  Sen izledin heralde bi de ben izliyim
                  Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
                  Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Lemi ASpor da Hurma ya sıvıyor. 33-34 yaşında Mbiayı alıp getiriyorsun 3,5 M Euro veriyorsun bu marifet mi diyor.

Yorumlarınızı alalım.
                    kaç yaşındaki
                    46 yaşında mbia yanlışlık olmasın.

Yorum

• Bu Ozer e iyice kil olmaya basladim simdi iyi mi.

Yorum

• Şu takım şu havayı yakalamışken eksiklerini gidermemek ihanettir. Yarın için hareketli bür gün diliyorum

Yorum

• mbia ya laf atan trabzonspor düşmanıdır.

Yorum

• lemi nasıl Trabzonlu. Bu adam hep istanbul takımını tutuyor gibi taraflı konuşuyor.
                            hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kaç yaşındaki
                              46 yaşında mbia yanlışlık olmasın.
                              Adam 51 yaşında bir şeyi de doğru bilseler.

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                -----------------------onur-----------------

cavanda-------douglas------medjani------constant

------------------------mbia--------------------

yusuf------marin--------------ekici--------erkan

------------------------ndoye---------------------

10 numara
                                Bu sistemde Cardozo oynar ...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X