defans transferi ile alakali somut bir gelisme yok sanirim. su lige de bir kere tam kadro baslayalim arkadas! son dönemlerde böyle bir sey hatirlayan var mi hic? sanirim 2008-2009 taki kadro olusturulurken tüm transferler lig baslamadan önce yapilmisti. yaniliyor da olabilirim
defans transferi ile alakali somut bir gelisme yok sanirim. su lige de bir kere tam kadro baslayalim arkadas! son dönemlerde böyle bir sey hatirlayan var mi hic? sanirim 2008-2009 taki kadro olusturulurken tüm transferler lig baslamadan önce yapilmisti. yaniliyor da olabilirim
Var abi hatta iki kral alacağız bir Gılgamısh ,ikincisi tacsız kral pelenin başka vucutta defansa bürünmüş reenkarnasyonunu ,he birde babayı alacağız onun da reenkarnasyonu her sene var "baba rahman"http://www.transfermarkt.com.tr/abdul-rahman-baba/profil/spieler/224884 alsak sola süper olurdu tabi.
bu arada unutmadan bizim yöneticilerin varsa bir yerlere dağılan reenkarnasyonu ki illa ki dağılmıştır onlara da dikkat etmek lazım.
di marzio bizim için edu vargas ı yazmış diyen bi arkadaş vardı .. son 2 gün yazdıklarına baktım di marzio reis in ama bulamadım .. bulan gören varmı o tweti ?? .. dimarzio reyiz yazdıysa yüzde 99 olur bu transfer ..
di marzio bizim için edu vargas ı yazmış diyen bi arkadaş vardı .. son 2 gün yazdıklarına baktım di marzio reis in ama bulamadım .. bulan gören varmı o tweti ?? .. dimarzio reyiz yazdıysa yüzde 99 olur bu transfer ..
İlgileniyor diye yazmış abi,burda geçti kesin bilgi
İnşallah gelirde kanat görür Yattaradan sonra bu gözler
Oy Trabzon Trabzon yık yeşil sahaları
Çık yukarı ezilsin istanbul ağaları
N doye hayrli olsun kanat ve stoperle transfet biter iyi bir kadro oluruz lakin bazi arkadaslarn dedigi dogru sponsor yok kombine forma geliri yok nerden para glck kulube blniyorm yeni stadla ilgli grism kampanya vs de yok dogru kotuye gidiyoruz kadro nkdr ii olsn ekonomik durum az bozlsn ftbolcu parasni almas bu kadroda bsey yapmaz
Yorum