Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Burda ki duyumcuların ne söylediği beni ilgilendirmiyor. Şota Beşiktaş maçı sonrası transfer konusunu konuşurken ağzı kulaklarındaydı. Ben buna bakarım. Yanlış anladığım şeyde ısrar etmem, düzeltmeye bakarım. Takım bu kadar iyi giderken teknik direktörün istemediği bir adamı sırf başkan istiyor diye getirebileceklerine beni kimse inandıramaz.

Görüşürüz.
    Zamanında teknik direktör ne diye veto etmişti o zaman bu adamı? Görüşmesek de olur.

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Pochettino Lennon'ı takımda düşünmeyeceğini söyleyeli 2 hafta oldu
      Böyle giderse Pochettino'yu paketlerler Bu arada Kane ne kadar kötü girdi sezona resmen hayal kırıklığı.
      DRaZeN PeTRoViÇ....(3)
      ANDRea MeNeGHiN....(11)

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ne değişik insanlar var. Ben korkmuyorum ki Cavanda'nın oynadığı son maçta Ben Cavanda'yı çok beğendim. Geçen haftaki görüşüm ise Cavanda'nın topçu olmadığı yönünde. Ben böyle düşündüm yanıldım diye öleyim mi ? ki daha yanıldığımı iddia edemezsin. 1 Maç güzel oynadı ben Maç konusunda da helal olsun inşallah böyle oynar dedim.

Kaldı ki Beşiktaş Maçında ben Constant'ında geçilmediğinden bahsettim. Hiç sevmem nefret ederim Constant'tan ama inat birisi değilim adam iyi oynadıysa iyi oynadığını söylerim.
        Ben Rabotnicki maçında ve Bursa maçında Cavanda'nın ısrarla çıkmamasını, bizim sahaya demir atmış olasına delirdim. Maç içinde kendisine izlerken evde küfür ettim. Eğer direktifi Shota vermişse ona küfür ettim. Adam çıkmıyordu ısrarla gitmiyordu. Yusuf içe sokuluren bile gitmiyordu. 90 dk da açtığı orta 1 koskoca bek oyuncusu 1 orta mı açar. Onu da ön direkteki adam kesti. Yeneteğini görüp oynamadığı için eleştiriyordum. Bu hafta çok beğendim hatta dünde yazdım burda forumda bile "İPİNİ SALIN" şu adamın yazılıyordu. Yanılmak olsun hadi buda, yine yanlış bir yorum yaptığımı düşünmüyorum da. Bursa maçı ile ilgili bana Cavanda için sen başka maç izlemişsin dendi. Bir sürü Cavanda methiyesi yapıldı. Ne yaptı mesela dedim Cavanda (1 allahın kulu o mesajıma cevap yazmadı Bursa maçında)

Şimdi hepsi geride kaldı, Cavanda bencede çok iyi oyuncu. Çok hızlı çalım yesede tekrar yetişir felan hepsi okey yeterki konsantrasyonunu kaybetmesin. Ben hala Bosingwa gibi ortalar yapan bir bek olacağını sanmıyorum.

Bizde tek tek burda Cavanda gelmeden önce çok ofansif bir bek, defansı zayıf diyenleri tek tek bulup çıkaralım eleştirelim mi? Çünkü adamın defansif yönü çok iyi iken ofansif yönü o kadar da iyi değil.
        En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 24.08.2015, 16:31.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Marin ilk yılında cok iyi istatistik yakalamışti...son sezonunda çok istikrarsız di...iyi hatırlıyorum...Chelsea de oynayamacagini herkes tahmin ediyordu...

istatistikleri fena değildi ama beklenen performansı gösteremiyordu...Micoud..Diego dan sonra küçük gelmişti ...hatta sonra yanlış hatırlamıyorsam Özil i 10 nummara pozisyonuna cekmişlerdi...
          kesinlikle oyuncu üzerine agir baski uyguladilar
          cl gidince özil ve ekiciyi aldilar

bu asiri baski takim halinde düsüse neden olmusdu
          oradan sag kacan bir özili hatirliyorum
          oda babasinin schalkeylen kavgasi yüzünden orada kisa bir dönem gecirdi
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Ben Arfa nın göbek vardı ondan kimse istemedi bir ara ama göbek erir sonucta Fransa da yeniden cıkısta

Yorum

• bu arada dün Eskisehir de 3. ya da 4. golde ortasahadan kaptigi topla yardirip giden ve gekas a golü attiran Lawal miydi? oysa harika bir oyuncu. Adam hem top gecirmiyor hem ileriyi de besliyor.
              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Medjani Avrupa'da piyasası olan bi futbolcu.. Papy için üstüne 1.5 Milyon euro dan fazla para verilmemelidir..

HTC One 801e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• aslında Şota Mourinhoyla konussa Bertrand Traore yi getirir 1 telefonla

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu arada dün Eskisehir de 3. ya da 4. golde ortasahadan kaptigi topla yardirip giden ve gekas a golü attiran Lawal miydi? oysa harika bir oyuncu. Adam hem top gecirmiyor hem ileriyi de besliyor.
                    Medjani'den gelen parayi verelim Eskisehire, Soner ve bir kac oyuncuylada susliyelim paketi alalim o adami. Kapandigimizda Mbia ve Lawal adam gecirmez

HEP
                    DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Aslında taraftar olarak, işin mali tarafı çok da bizi ilgilenrimiyormuş gibi bir halimiz var.

Lakin bu ödeme işleri nasıl olacak ? An itibari ile Euro olmuş 3.46, insanlık dışı daha iki hafta önce 3.08 idi.

Gelirler TL , giderler ise Euro, yani eğer ciddi bir futbolcu satışı yapıp aynı zamanda maaş ödemesini de dengelemez isek, sene içinde

bol bol futbolculara ödeme yapılamıyor haberleri duyarız.

Yorum

• Bu marin 10 numara degil mi gelirse kimin yerine nerde oynacak
                        Trabzon Hakkını Helal Etmiyor..

Yorum

• marin gelirse ,erkan yada yusuf ,kesik yer,ekici de özeri keser, artık gadromuz yeterli diyebilirmiyiz,deriz,bence yatabarede kalsın ,yoklukda iyi gider,
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu arada dün Eskisehir de 3. ya da 4. golde ortasahadan kaptigi topla yardirip giden ve gekas a golü attiran Lawal miydi? oysa harika bir oyuncu. Adam hem top gecirmiyor hem ileriyi de besliyor.
                            Lawal kardesim ama işe yaramaz cok kötü cocuk o

Yorum

• bu arada Xeki Yavruinho Kayseri de hala hic maca cikamamis. bu Adam bir ara biz de banko oynuyordu. neydi o günler kabus yeminle.

____________Fatih Öztürk_____________
                              Xeki_______Yumlu_____Aykut___M.Akbas
                              _________Özer_______Fatih Atik_______
                              Sefa__________Ekici__________Yusuf
                              ____________Cardozo_________________

takima bak arkadas. ki su takimi kurmak icin 30 milyon harcadilar.
                              Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• Lawal'ın çok olmasada biraz overrate olduğu kesin. Fenerbahçe maçında 90 dk izledim. Lawal'ın en kötü özelliğinden birisi topu rakibe çok kolay teslim etmesi ve kaptırdığı toplara kolay yılması. Bahsedilen özellikleri yok değil ama süper bir yıldız felan değil. Ligimizin iyi oyuncularından ederi 3-4m€ anca. Eskişehir'e sorsan 5-6 dan aşağı kapı açmaz.
                                Ey Türk Gençliği!
                                Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X