İlk olarak Tolunay Abdioğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePochettino Lennon'ı takımda düşünmeyeceğini söyleyeli 2 hafta olduBu arada Kane ne kadar kötü girdi sezona resmen hayal kırıklığı.
DRaZeN PeTRoViÇ....(3)ANDRea MeNeGHiN....(11)
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe değişik insanlar var. Ben korkmuyorum ki Cavanda'nın oynadığı son maçta Ben Cavanda'yı çok beğendim. Geçen haftaki görüşüm ise Cavanda'nın topçu olmadığı yönünde. Ben böyle düşündüm yanıldım diye öleyim mi ? ki daha yanıldığımı iddia edemezsin. 1 Maç güzel oynadı ben Maç konusunda da helal olsun inşallah böyle oynar dedim.
Kaldı ki Beşiktaş Maçında ben Constant'ında geçilmediğinden bahsettim. Hiç sevmem nefret ederim Constant'tan ama inat birisi değilim adam iyi oynadıysa iyi oynadığını söylerim.
Şimdi hepsi geride kaldı, Cavanda bencede çok iyi oyuncu. Çok hızlı çalım yesede tekrar yetişir felan hepsi okey yeterki konsantrasyonunu kaybetmesin. Ben hala Bosingwa gibi ortalar yapan bir bek olacağını sanmıyorum.
Bizde tek tek burda Cavanda gelmeden önce çok ofansif bir bek, defansı zayıf diyenleri tek tek bulup çıkaralım eleştirelim mi? Çünkü adamın defansif yönü çok iyi iken ofansif yönü o kadar da iyi değil.En son Sefa Murat Dokuz tarafından düzenlendi; 24.08.2015, 16:31.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
İlk olarak hofsaale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMarin ilk yılında cok iyi istatistik yakalamışti...son sezonunda çok istikrarsız di...iyi hatırlıyorum...Chelsea de oynayamacagini herkes tahmin ediyordu...
istatistikleri fena değildi ama beklenen performansı gösteremiyordu...Micoud..Diego dan sonra küçük gelmişti ...hatta sonra yanlış hatırlamıyorsam Özil i 10 nummara pozisyonuna cekmişlerdi...
cl gidince özil ve ekiciyi aldilar
bu asiri baski takim halinde düsüse neden olmusdu
oradan sag kacan bir özili hatirliyorum
oda babasinin schalkeylen kavgasi yüzünden orada kisa bir dönem gecirdi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada dün Eskisehir de 3. ya da 4. golde ortasahadan kaptigi topla yardirip giden ve gekas a golü attiran Lawal miydi? oysa harika bir oyuncu. Adam hem top gecirmiyor hem ileriyi de besliyor.
HEP DESTEK TAM DESTEK
Yorum
-
Aslında taraftar olarak, işin mali tarafı çok da bizi ilgilenrimiyormuş gibi bir halimiz var.
Lakin bu ödeme işleri nasıl olacak ? An itibari ile Euro olmuş 3.46, insanlık dışı daha iki hafta önce 3.08 idi.
Gelirler TL , giderler ise Euro, yani eğer ciddi bir futbolcu satışı yapıp aynı zamanda maaş ödemesini de dengelemez isek, sene içinde
bol bol futbolculara ödeme yapılamıyor haberleri duyarız.
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada dün Eskisehir de 3. ya da 4. golde ortasahadan kaptigi topla yardirip giden ve gekas a golü attiran Lawal miydi? oysa harika bir oyuncu. Adam hem top gecirmiyor hem ileriyi de besliyor.
Yorum
-
bu arada Xeki Yavruinho Kayseri de hala hic maca cikamamis. bu Adam bir ara biz de banko oynuyordu. neydi o günler kabus yeminle.
____________Fatih Öztürk_____________
Xeki_______Yumlu_____Aykut___M.Akbas
_________Özer_______Fatih Atik_______
Sefa__________Ekici__________Yusuf
____________Cardozo_________________
takima bak arkadas. ki su takimi kurmak icin 30 milyon harcadilar.Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
Lawal'ın çok olmasada biraz overrate olduğu kesin. Fenerbahçe maçında 90 dk izledim. Lawal'ın en kötü özelliğinden birisi topu rakibe çok kolay teslim etmesi ve kaptırdığı toplara kolay yılması. Bahsedilen özellikleri yok değil ama süper bir yıldız felan değil. Ligimizin iyi oyuncularından ederi 3-4m€ anca. Eskişehir'e sorsan 5-6 dan aşağı kapı açmaz.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum