Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    konu başlığıyla alakasız burası güncel diye buraya yazıyorum, benim açımdan bugün ki 3 puanı kaçırmamızın tek sebebi var o da taraftar,

ilk 2 haftadan sonra transferler ve oluşan heyecandan sonra 8000 kişinin maça gitmesi hiçbir şekilde açıklanamaz,

gerçekten istanbul takımlarının seyirci desteğinin ve takımı itme gücünün yarısı bizde olsa bu maçı 3 farklı kazanırdık, bu gerçekle yüzleşmemiz lazım

bizim ihtiyacımız stoper kanat forvet falan değil bize bir sezon oynamayan oyuncuların iyileşip geri dönmesi transfer etkisi yaratması gibi bir taraftar transferi lazım

takım taraftarı değil taraftar takımı itmelidir havaya sokmalıdır, burda bana ne denilirse denilsin bunu kabullenemeyen kendine trabzonspor taraftarı demesin
    Abi bunun için benim aklıma gelen tek çözüm öğrencilere biletin %25 indirimle satılması ve özellikle liselerde ciddi şekilde maçlar için organizasyonlar yapılmalı, gerekirse şu ülkücülerin yapılanması gibi her lisede bazı öğrenciler seçilmeli o kişiler arkadaş ıvır zıvırları toplamalı kaldırılacak otobüsle stada getirilmeliler. Yoksa o stad çekirdekçiler ile full kapasite dolsa ne olur? Genç lazım bize şu omuz atma yüzünden kavga çıkaracak ne kadar başıboş varsa stada getirilip 90 dakika bağırttırılmalı.

Yorum

• İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hocam ilk 11 i düzgün seçse idi o hamleye gerek kalmayacaktı. Biz Trabzonspor olarak Akhisar'a çift ön libero tek forvet oynuyorsak kimse şampiyonluktan bahsetmemelidir. Bu arada teşekkür ederim desteğiniz için
      bence ideal 11'imiz buydu zaten sadece ekici riske edilmedi... 2 haftadır galibiyet alan bir 11 bu.

ayrıca 2 önlibero olduğu doğrudur ama "önlibero" deyip geçiştirmemek lazım. bazen ofansif futbolcunun ilerde veremediği desteği önlibero verebiliyor bugün de okay'da gördük bunu.
      #

Yorum

• Erman fenere iyi giydiriyor şike konusunda..

Yorum

• Yönlendirilmiş yalanmış vay vay vay vay vay bunlar böyle kaliteli şerefsiz işte arkadaşlar bunların olayı bu!Biz burda hala adaletten bahsediyoruz yazık ya.
          Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Yumlu daha ne yapmaliydi begeni toplamak icin ?

HEP
            DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• Papy yalan oldu ona yanarım. Douglas'ın yanına mutlaka Papy olmalıydı.

Guidetti'yi hatırlar oldum. Son gün boşuna beklemiştik o kadar geçen sezon. Gelecek olsaydı bu maçtan önce anlaşma sağlanırdı bence.

Yorum

• İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hocam ilk 11 i düzgün seçse idi o hamleye gerek kalmayacaktı. Biz Trabzonspor olarak Akhisar'a çift ön libero tek forvet oynuyorsak kimse şampiyonluktan bahsetmemelidir. Bu arada teşekkür ederim desteğiniz için
                Mbia-Okay çift ön ölibero denmez aslında 2side ileri gidiyor ama evet çift forveti her zaman tercih ederim kendi sahamızda

Yorum

• Stoper transferinde yine sıralama hatası oldu galiba. Önce Papy sonra Douglas olmalıydı. Hayırlısı artık

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                  İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Erman Toroğlu ve Ahmet Çakar şike davası konusunda adamdır.

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      emredersiniz efendim!..bıktım sizin gibi tartısmak için mesaj yazanlara ya arkadas ne zevk alıyosunuz anlamıyorum
                      Bıktıysan engelle.Cardozo'ya saygı duyacaksınız nokta

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence ideal 11'imiz buydu zaten sadece ekici riske edilmedi... 2 haftadır galibiyet alan bir 11 bu.

ayrıca 2 önlibero olduğu doğrudur ama "önlibero" deyip geçiştirmemek lazım. bazen ofansif futbolcunun ilerde veremediği desteği önlibero verebiliyor bugün de okay'da gördük bunu.
                        Ideal 11 bu ise vay halimize.. Dikine adam eksiltebilen orta saha, kafa topu indirebilen bir forvet, arapası Gönderen bir oyuncu yok. Kadromuzda yok demiyorum, bu 11 de yok
                        Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aspor da Erman hoca konuyu şikeye getirdi.Gürcan Bilgiç senin var ya sülaleni ipe dizeyim piç.
                          Gürcan bozuldu kaldı.saf avrupaya almadılar ki oynayalım diyor erman hoca niye alınmadınız abi diyince kaldı sap gibi

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bıktıysan engelle.Cardozo'ya saygı duyacaksınız nokta
                            ''Saygı'' kavramını kullanman basit bir liseli demagojisi Hakan. Saygısızlık yapan yok, hakaret eden yok ki zaten bu duyulması gereken saygının kaynağı da daha çok kariyeri. Ama konu pragmatik olarak ele alınıp bahsedilen paralara satılması mantıklı gelebilir bazı kişilere. Mesela bana. Sen de farklı fikirlere saygı duyacaksın. Nokta.

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Abi bunun için benim aklıma gelen tek çözüm öğrencilere biletin %25 indirimle satılması ve özellikle liselerde ciddi şekilde maçlar için organizasyonlar yapılmalı, gerekirse şu ülkücülerin yapılanması gibi her lisede bazı öğrenciler seçilmeli o kişiler arkadaş ıvır zıvırları toplamalı kaldırılacak otobüsle stada getirilmeliler. Yoksa o stad çekirdekçiler ile full kapasite dolsa ne olur? Genç lazım bize şu omuz atma yüzünden kavga çıkaracak ne kadar başıboş varsa stada getirilip 90 dakika bağırttırılmalı.

katılıyorum burada ki sorun, bunun bir sorun olarak görülüp çözülmeye çalışılmamasıı, bir kere sorun çözüldümü bunu ne şekilde yaparsan yap istikrarı yakalar devamlılığı sağlarsın, zaten bu bir kültürdür bunun devamı gelir, bu konuda bir daha dert yakınmana gerek kalmaz, ne yapıp edip 96 senesi sonrası sendromundan kurtulmamız lazım ve bunu yapacaksak ya şimdi ya hiç, tren kaçmak üzere
                              2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                              2021-2022
                              ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gürcan bozuldu kaldı.saf avrupaya almadılar ki oynayalım diyor erman hoca niye alınmadınız abi diyince kaldı
                                Aynen iyi oturttu lafı
                                Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X