İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
-
İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam ilk 11 i düzgün seçse idi o hamleye gerek kalmayacaktı. Biz Trabzonspor olarak Akhisar'a çift ön libero tek forvet oynuyorsak kimse şampiyonluktan bahsetmemelidir. Bu arada teşekkür ederim desteğiniz için
ayrıca 2 önlibero olduğu doğrudur ama "önlibero" deyip geçiştirmemek lazım. bazen ofansif futbolcunun ilerde veremediği desteği önlibero verebiliyor bugün de okay'da gördük bunu.#
Yorum
-
İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam ilk 11 i düzgün seçse idi o hamleye gerek kalmayacaktı. Biz Trabzonspor olarak Akhisar'a çift ön libero tek forvet oynuyorsak kimse şampiyonluktan bahsetmemelidir. Bu arada teşekkür ederim desteğiniz için
Yorum
-
Stoper transferinde yine sıralama hatası oldu galiba. Önce Papy sonra Douglas olmalıydı. Hayırlısı artık
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiİyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemredersiniz efendim!..bıktım sizin gibi tartısmak için mesaj yazanlara ya arkadas ne zevk alıyosunuz anlamıyorum
Yorum
-
İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence ideal 11'imiz buydu zaten sadece ekici riske edilmedi... 2 haftadır galibiyet alan bir 11 bu.
ayrıca 2 önlibero olduğu doğrudur ama "önlibero" deyip geçiştirmemek lazım. bazen ofansif futbolcunun ilerde veremediği desteği önlibero verebiliyor bugün de okay'da gördük bunu.Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.
Yorum
-
İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAspor da Erman hoca konuyu şikeye getirdi.Gürcan Bilgiç senin var ya sülaleni ipe dizeyim piç.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBıktıysan engelle.Cardozo'ya saygı duyacaksınız nokta
Yorum
-
İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi bunun için benim aklıma gelen tek çözüm öğrencilere biletin %25 indirimle satılması ve özellikle liselerde ciddi şekilde maçlar için organizasyonlar yapılmalı, gerekirse şu ülkücülerin yapılanması gibi her lisede bazı öğrenciler seçilmeli o kişiler arkadaş ıvır zıvırları toplamalı kaldırılacak otobüsle stada getirilmeliler. Yoksa o stad çekirdekçiler ile full kapasite dolsa ne olur? Genç lazım bize şu omuz atma yüzünden kavga çıkaracak ne kadar başıboş varsa stada getirilip 90 dakika bağırttırılmalı.
katılıyorum burada ki sorun, bunun bir sorun olarak görülüp çözülmeye çalışılmamasıı, bir kere sorun çözüldümü bunu ne şekilde yaparsan yap istikrarı yakalar devamlılığı sağlarsın, zaten bu bir kültürdür bunun devamı gelir, bu konuda bir daha dert yakınmana gerek kalmaz, ne yapıp edip 96 senesi sonrası sendromundan kurtulmamız lazım ve bunu yapacaksak ya şimdi ya hiç, tren kaçmak üzere2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
2021-2022 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak zx61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGürcan bozuldu kaldı.saf avrupaya almadılar ki oynayalım diyor erman hoca niye alınmadınız abi diyince kaldıOnca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum