Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence ideal 11 imiz budur.
    ............onur
    Cavanda....Douglas...medjani....Alper
    ............mbia..............
    ..Yusuf.....ekici....Marin
    .........ndoye.......
    ..................cardozo
    Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• İlk olarak Süper Golcü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      katılıyorum burada ki sorun, bunun bir sorun olarak görülüp çözülmeye çalışılmamasıı, bir kere sorun çözüldümü bunu ne şekilde yaparsan yap istikrarı yakalar devamlılığı sağlarsın, zaten bu bir kültürdür bunun devamı gelir, bu konuda bir daha dert yakınmana gerek kalmaz, ne yapıp edip 96 senesi sonrası sendromundan kurtulmamız lazım ve bunu yapacaksak ya şimdi ya hiç, tren kaçmak üzere
      Aslında Serhat Altıncı sağlam iş bitirici, bir organizasyon planı yapabilir bu konuda. Ben de katılıyorum sana.

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bıktıysan engelle.Cardozo'ya saygı duyacaksınız nokta
        lisesi detected

saygı duymadıgımızı kim söyledi? yok bayılıyosunuz cevap alınca istediginde bu dikkat çekmek

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ''Saygı'' kavramını kullanman basit bir liseli demagojisi Hakan. Saygısızlık yapan yok, hakaret eden yok ki zaten bu duyulması gereken saygının kaynağı da daha çok kariyeri. Ama konu pragmatik olarak ele alınıp bahsedilen paralara satılması mantıklı gelebilir bazı kişilere. Mesela bana. Sen de farklı fikirlere saygı duyacaksın. Nokta.
          10 kere banlanıp sonra 11.üyeliğini alıp burda yöneticilere küfürler savuran terbiyesiz mi söylüyor bunları.Akıllı ol bu üyeliğin de uçmasın

Yorum

• Abilerim ne zaman birbirinize laf atmayı, emir vermeyi, kavgayı, gürültüyü bırakacaksınız?

Yorum

• İlk olarak kncyalcin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Stoper transferinde yine sıralama hatası oldu galiba. Önce Papy sonra Douglas olmalıydı. Hayırlısı artık

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
              Onur-Esteban-Uğurcan
              Cavanda-Bosingwa-Salih
              Douglas-Mustafa
              Papy-Aykut
              Constant-Alper-Musa
              M'Bia-Medjani-Bourceanu
              Okay-Aytaç
              Ekici-Özer
              Yusuf-Sefa
              Erkan-Marin
              Cardozo-N'Doye-Remy-Muhammet

Gelenler:Papy,Remy
              Gidenler: Deniz(Medjani4m€),Fatih Atik,Fatih Öztürk,İbrahim Demir,İshak Doğan,Serdar Gürler,Soner Aydoğdu

Abi bu kadroyla şansımız ne olur?

-----------------Onur-------------------
              Cavanda-Douglas-Papy-Constant
              ---------M'Bia--------------------------
              ----------------------Okay-------------
              Mehmet----------------------Erkan(Marin)
              ------------Remy-------------------------
              -----------------------Cardozo(N'Doye)--
              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Schaub tribündemiydi bu akşam yoksa o da Bursa maçından dolayı ceza mı yedi (!)
                McLas was Here

Yorum

• Maçı izlemedim, az evvel özete baktım. Biraz da bazı üyelerin yazdıklarını okudum. Anladığım kadarıyla oynadığımız oyun fena değil, umut var. Benim merak ettiğim forumun havası nasıl. Öldük, bittik, en fazla 6. oluruz havası mı var yoksa şampiyonluk havası devam ediyor mu? Biri cevaplarsa sevinirim.

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    lisesi detected

saygı duymadıgımızı kim söyledi? yok bayılıyosunuz cevap alınca istediginde bu dikkat çekmek
                    Sizin mesajınızı bile okumadığım halde durduk yere triplere girip cevap yazdın tekrar söylüyorum Çınar bey beni engelleyin

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      10 kere banlanıp sonra 11.üyeliğini alıp burda yöneticilere küfürler savuran terbiyesiz mi söylüyor bunları.Akıllı ol bu üyeliğin de uçmasın
                      Her aynı şeyi söylediğinde tam olarak ne demek istediğini soruyorum, sonra bakıyorum dedikodu ağzıymış. Sen böyle devam et.

Yorum

• İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abilerim ne zaman birbirinize laf atmayı, emir vermeyi, kavgayı, gürültüyü bırakacaksınız?
                        Şampiyon olsak bile burda tartışanlar olur Neden 3 puan yerine 2 puan fark atabildik derler ordan olayı yumluya yusufa cardozo ya bağlarlar

İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Schaub tribündemiydi bu akşam yoksa o da Bursa maçından dolayı ceza mı yedi (!)
                        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Hadi Papy Scahub u gectim bu Arif abi haricindeki duyumcular nerde onlar da kayip

Yorum

• Bugun sadede 2 puan kaybettik ama bence takim olarak cok guzel isler cikardik.
                            En buyuk sevincin OKAY gibi genc ve zeki bir oyuncumuzun takima girmeyi garantilemis olmasi.
                            Defans Constant ile olmayacak bunu anladim. Bence Yusuf beke gecer ve marin onun mevkisini alir.
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• İlk olarak yavuz611161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şampiyon olsak bile burda tartışanlar olur Neden 3 puan yerine 2 puan fark atabildik derler ordan olayı yumluya yusufa cardozo ya bağlarlar

Gerçekten abi bu taraftarımızı hiçbir zaman çözemeyeceğim

Yorum

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maçı izlemedim, az evvel özete baktım. Biraz da bazı üyelerin yazdıklarını okudum. Anladığım kadarıyla oynadığımız oyun fena değil, umut var. Benim merak ettiğim forumun havası nasıl. Öldük, bittik, en fazla 6. oluruz havası mı var yoksa şampiyonluk havası devam ediyor mu? Biri cevaplarsa sevinirim.
                                Tamamen Şota ya bağlı. Eğer korkmazsa liderliğe oynayabiliriz. Ama her maça tek forvet çıkarsak 2 ön libero ile işimiz zor
                                Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X