Herşey olduğu gibi duyumculuk işi de su-i istimal ediliyor, işin ceremesini de bu işi hakikaten yapanlar çekiyor malesef.
Transferleri bu kişiler yürütmüyor önce bunu idrak etmek lazım.Bir de basında henüz adı geçmeyen isimi ilgileniyoruz diye buraya yazıyorlar, sportif direktörümüze kadar bu transfer için uğraşıldığını söylüyor bu da demek oluyor ki duyumcu kişi doğru söylüyor, transferin bitip bitmemesi duyumcu kişiyi bağlamaz.Napsın adamlar bir de sözleşme mi imzalasın oyuncuyla?
Benim her zaman dile getirdiğim bir söz vardır, burada ne zaman ki normal bi ortam oluşur kişiler biribirine küfür etmekten, hakaret etmekten, söylemediği şeyleri söylüyormuş gibi itham etmekten vazgeçer Trabzonspor'da o zaman düzelir.Çünkü nasılsanız öyle yönetilirsiniz(hadis-i şerif).Bu yöneticiler havadan gelmiyor, birilerimizin dayısı, amcası, abisi, akrabası!
Başkalarına kızmaya gerek yok, biz kendi içimizde iyice tiksinç bir hal aldık.Allah sonumuzu hayretsin, bu gidiş hayra değil ama...
bu saatten sonra bnce herkes ilk onbirini paylaşsın.nasıl oynamalı bu sene takım.17-18 kişilik alternatifli bir kadro var elimizde.dünki maçta cardozo,ekici,marin,medjani,esteban,sefa,douglas yoktu onbirde.kimler oynamalı ilk onbir sizce.
şurda yorumlarını keyifle okuduğum birkaç arkadaştan biri Serdar Atasoy, daha önce Farabi nickini kullanıyordu, hatta nickini değiştirdiğinde yöneticilere "ne oldu, nereye gitti" diye sormuştum yahu bunca zamandır bir sefer sınırı aşan yorumuna denk gelmedim, burda kaşınan onca adamın arasında ne kusurunu buldun da kendisine ceza verdin yönetici arkadaş? bunun açıklanmasını istiyorum
Abi inanmayan inanmasın diyoruz uzatmayın be kardeşim içimiz şişti ya. Burada duyumcuya bir kişi laf söylüyo arkasından 2 saat bunun yanlışlığı tartışılıyor.
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Sorun hiç bir dediği tutmayan kişilerde zaten Arif abiyle alakası yok
onu hiç saymıyorum da coolank mesela büyük hayal kırıklığı
10 gündür Papy bitti yazdı ama gelmeyince haklı olarak eleştirilecek ha gelir şu şu sebeplerden dolayı yattı derse o an bir iki arkadaş cellalenip birşeyler sallar ama benim gözümde itibarı artar ama şu haliyle diğerlerinden bir farkı yok
Yorum