Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sizin beğenmediğiniz oyuncuyu kimse beğenmeyecek diye bir kural var da biz mi bilmiyoruz? Ne diye sizin gibi düşünmeyen insanlar için saçma sapan sıfatlar kullanma gereği duyuyorsunuz anlamıyorum. Başkalarına çamur atmadan kendi görüşünü söyleyebilmek bu kadar mı zor?

Not: Forumun geneli için yazılmış bir yazıdır. Alıntıladığım mesaj sadece bir örnek.
    Buradan bunu çıkarabilmeyi başardığınız için tebrik ederim sizi, bravo.

Yorum

• İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Geçen sene son gün Waris, Yatabare ve Avraam gelmişti. Bundan bir gün öncesinde hiç haberleri çıkmış mıydı, hatırlayan var mı?
      Waris'i bir gün önce LigTv'de ortaya atmıslardi galiba

Yorum

• bu arada bizim papynin ismi tam olarak papy değilmiş.El Hadji Mison Djilobodji . yani hoca kulağına ezanı okurken el hadji diye okumuş muhtemelen.
        hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şikeciler Chicharitoyu alıyormuş.
          anlaşılan şikeciler kanat fetişi olmuş
          Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
          Бургундия синий
          61

Yorum

• Twitter kullanan arkadaşlar @bordomavinet Twitter hesabını takip edin birazdan güzel bir yarışma düzenleyeceğiz.
            "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Waris ve Avraam'ı hatırlamıyorum da Yatabare söylentileri bir gün öncesinden çıkmıştı hatta baya tartışmıştık.
              İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Waris'i bir gün önce LigTv'de ortaya atmıslardi galiba
              O zaman şapkadan tavşan çıkma ihtimali hala var diyebiliriz, umarım olmaz öyle bişey.
              yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Onur Cavanda Yumlu Aykut Constant Mbia Okay Yusuf Özer Erkan Ndoye
                ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
                ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• vagabond61 diye biri var twitter'da okadar yazdi Schub tribunde olacak bu aksam diye felan
                  Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• Duyumcu sıfatıyla buraya her transfer sezonunda çöreklenip, üstü kapalı cümlelerle gizem yaratan ve egolarını tatmin eden tipler ortalıkta görünmüyor. Hani Pappy geliyordu, Şuayip bitmişti, Remmy uçaktaydı... Onur ve Ekici satılıyordu, Ferrari, Mercedes falan filan... Yemeyin lan bizi, geri zekalı mıyız, mal mıyız koçum!..

Böyle iyi oluyormuş yav

Yorum

• İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onur Cavanda Yumlu Aykut Constant Mbia Okay Yusuf Özer Erkan Ndoye
                      Evet Ekici yok dunden beri soyluyorum...

Yorum

• Ee nerde bu papy ve schaub bugün açıklanacaktı maçtan sonraya mı kaldı?
                        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet Ekici yok dunden beri soyluyorum...
                          Ekici kadroda ilk 11 de olur mu bilmiyorum

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Duyumcu sıfatıyla buraya her transfer sezonunda çöreklenip, üstü kapalı cümlelerle gizem yaratan ve egolarını tatmin eden tipler ortalıkta görünmüyor. Hani Pappy geliyordu, Şuayip bitmişti, Remmy uçaktaydı... Onur ve Ekici satılıyordu, Ferrari, Mercedes falan filan... Yemeyin lan bizi, geri zekalı mıyız, mal mıyız koçum!..

Böyle iyi oluyormuş yav
                            Ahahahah cansın abi
                            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• Akhisar Belediyespor maçı ilk 11'imiz:

Onur, Cavanda, Mustafa, Aykut, Constant, M'Bia, Okay, Özer, Erkan, Yusuf, N'Doye #Trabzonspor
                              0 retweet 0 favori
                              Yanıtla Retweetle Favorilere ekle

Yorum

• Ligde sike bitmemistir Fenerbahçe'nin GS ile yildizlari esitlemesi için hersey yapilacak, kesinlikle bu aksamdan itibaren hakemler bizi yavas yavas dogramaya baslayacak

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X