İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen sene son gün Waris, Yatabare ve Avraam gelmişti. Bundan bir gün öncesinde hiç haberleri çıkmış mıydı, hatırlayan var mı?
Yorum
-
bu arada bizim papynin ismi tam olarak papy değilmiş.El Hadji Mison Djilobodji . yani hoca kulağına ezanı okurken el hadji diye okumuş muhtemelen.hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak Arda' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞikeciler Chicharitoyu alıyormuş.Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
Twitter kullanan arkadaşlar @bordomavinet Twitter hesabını takip edin birazdan güzel bir yarışma düzenleyeceğiz."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWaris ve Avraam'ı hatırlamıyorum da Yatabare söylentileri bir gün öncesinden çıkmıştı hatta baya tartışmıştık.İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleWaris'i bir gün önce LigTv'de ortaya atmıslardi galibayattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
DEEP BLUE
Duyumcu sıfatıyla buraya her transfer sezonunda çöreklenip, üstü kapalı cümlelerle gizem yaratan ve egolarını tatmin eden tipler ortalıkta görünmüyor. Hani Pappy geliyordu, Şuayip bitmişti, Remmy uçaktaydı... Onur ve Ekici satılıyordu, Ferrari, Mercedes falan filan... Yemeyin lan bizi, geri zekalı mıyız, mal mıyız koçum!..
Böyle iyi oluyormuş yav
Yorum
-
İlk olarak emrhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur Cavanda Yumlu Aykut Constant Mbia Okay Yusuf Özer Erkan NdoyeIbrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"
Yorum
-
İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet Ekici yok dunden beri soyluyorum...
Yorum
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDuyumcu sıfatıyla buraya her transfer sezonunda çöreklenip, üstü kapalı cümlelerle gizem yaratan ve egolarını tatmin eden tipler ortalıkta görünmüyor. Hani Pappy geliyordu, Şuayip bitmişti, Remmy uçaktaydı... Onur ve Ekici satılıyordu, Ferrari, Mercedes falan filan... Yemeyin lan bizi, geri zekalı mıyız, mal mıyız koçum!..
Böyle iyi oluyormuş yavOnca nimet varken, kul hakkı yemeyin!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum