Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maçı izlemedim, az evvel özete baktım. Biraz da bazı üyelerin yazdıklarını okudum. Anladığım kadarıyla oynadığımız oyun fena değil, umut var. Benim merak ettiğim forumun havası nasıl. Öldük, bittik, en fazla 6. oluruz havası mı var yoksa şampiyonluk havası devam ediyor mu? Biri cevaplarsa sevinirim.
    Sampiyonluk havasi Papy ve Schaub a bagli ama su kadro bile her turlu yarisin icinde olur bence

Yorum

• Bu takımın 1. santraforu Cardozo'dur diye çok söyledik be.

Yorum

• Haksiz penalti ile mac kazansak sevinmezdik ama bence esas penaltimizk vermediler. O penalti da ilk verdikleri penalti nedeniyle gume gitti
        Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

• Her yerde cesurca söylemeye devam edeceğim.
          Takımımız tüm engellemelere rağmen herkesin kafasına vura vura 2015-16 sezonunun şampiyonu olacak.

Yorum

• İlk olarak lazibere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Haksiz penalti ile mac kazansak sevinmezdik ama bence esas penaltimizk vermediler. O penalti da ilk verdikleri penalti nedeniyle gume gitti
            Ben köpek gibi sevinirdim. Hakem hatası her zaman olur, kırk yılın başı da bizim lehimize olsun; ama hep aynı takımın lehine olunca insan bunun ne kadar ''hata'' olduğuna takılıyor.

Yorum

• İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Gerçekten abi bu taraftarımızı hiçbir zaman çözemeyeceğim
              Aynen kardeşim Sınırı fazla aşmadan tartışmak iyidir aslında ama herkes sadece benim fikrim doğrudur olayından vazgeçmesi lazım
              Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Yılmaz Korkmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Gerçekten abi bu taraftarımızı hiçbir zaman çözemeyeceğim
                mac aksamlari buralar malesef cekilmez hal aliyor
                su mac konulari mac basligina tasinsa belki burasi relaxed olabilirdi
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• N'doye verilen şansları kullanamadı. Cardozo ya çok top kaybı yapıyor ve hantal diyorduk,N'doye aşağı kalmıyor ondan.Vuruş tekniği ve becerisi olarak ise Cardozo çok üstün.
                  Şampiyonlukta iddialı bir takımda santrafor çok daha kaliteli olmalı,forvete transfer şart.

Yorum

Bu takımın 1. santraforu Cardozo'dur diye çok söyledik be.
                    O kadarrrrr

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Her yerde cesurca söylemeye devam edeceğim.
                      Takımımız tüm engellemelere rağmen herkesin kafasına vura vura 2015-16 sezonunun şampiyonu olacak.
                      İnşAllah..
                      Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Her yerde cesurca söylemeye devam edeceğim.
                        ins. abi
                        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Saygı duyuyoruz da inanmıyoruz diyelim. Efsane diyorlar evet ama geri satmak istesen 5 milyon vermezler.
                          inanmıyoruz değil , biz inanıyoruz ... Cardozo nun tek bacağı bile elimizdeki diğer Forvetler den iyidir , durarak , koşarak , tek bacakla, bel agrisiyla her türlü gol atabilen golcüyü her türlü inaniriz, elimizdeki en iyi 2. forvet penaltiyi direğe nisanladi, 2. pozisyonda da boş kaleye topu birakamadi, N'doye = Umut Bulut , Cardozo nun bi esiti, bir benzeri daha yok ve hertürlü bu takımda oynar .

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Cardozo, satilsin diyenlere cevap vermeyecem. O arkadaslar para konusmayi daha fazla severlet yoksa cardozo yu sevmediklerinden dolayi degil. Taraftar olmaktan ziyade Kulubun muhasebe muduru gibi davranmayi biraktiklarinda, N doye ve Deniz ile ligin devam edemeyecegini anlayacaklardir. Cardozo Cadozodur ve onu paraya tercih etmek abeste istigaldir. 15 dakka oynar isi bitirir vesselam.
                            Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Maçı izlemedim, az evvel özete baktım. Biraz da bazı üyelerin yazdıklarını okudum. Anladığım kadarıyla oynadığımız oyun fena değil, umut var. Benim merak ettiğim forumun havası nasıl. Öldük, bittik, en fazla 6. oluruz havası mı var yoksa şampiyonluk havası devam ediyor mu? Biri cevaplarsa sevinirim.
                              forumdaki genel hava malesef olumlu ki ben de öyleyim. takım oynayıp oynayıp bi yerde tıkanıyor. schaub filan bilmem ben papy-douglas ve marin'in takıma monte edilmesiyle bu tıkanıklık açılacak diye düşünüyorum...

bu arada özetlerde marin'in pozisyonları yok. 2-3 tane, adam eksiltmeli çalım atmalı driblingi var zaten 1 puanı onun sayesinde aldık.
                              #

Yorum

• Cardozo N'Doye tartışıyoruz da 2'si de bizim unutuyoruz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X