campbellin sözleşmesi 2016da bitiyor gösteriyor.alması çok da zor olmaz sanırım.gerekirse vereceksin 5-6 milyon alacaksın.daha fazla istemez sanırım arsenal
Üstad Zeki Yavru olsun Yumlu olsun hepimizin hemşerisi. Onlardan da umutlu olalım mı şimdi
onlara yeterince şans verildi ve onları gördük. hemşerimi (Alperi) çok izlemedim ama Hollanda almanya altyapısı almış. bana sanki tutacakmış hissi veriyor. kumaşı ve özgüveni fena değil. disiplinli bir oyuncu.
Fenere bakıyorum oyunun genelinde ne oynuyor biliyorum ama bekler cezasahasinda cirit atiyorlar ve 3.bölgede çok kalabaliklar. ..Bunlar ne kadar kötü oynarsa oynasin bu hücum gücü ile bizim ligde çok zorlanmaz..Eğer ciddi manada şampiyonluğa oynayacagiz diyorsak stoper ve kanadin yanina bir de sol bek eklemek lazim..Sol bek alinmayacaksa da Alpere sans verilip Constant önde degerlendirilmeli..
Stoper ve kanat gelsin ona da razıyım...
Sener i de parayi bastirip almadilar ya helal olsun büyük baskan ve yönetimine. .
Fenere bakıyorum oyunun genelinde ne oynuyor biliyorum ama bekler cezasahasinda cirit atiyorlar ve 3.bölgede çok kalabaliklar. ..Bunlar ne kadar kötü oynarsa oynasin bu hücum gücü ile bizim ligde çok zorlanmaz..Eğer ciddi manada şampiyonluğa oynayacagiz diyorsak stoper ve kanadin yanina bir de sol bek eklemek lazim..Sol bek alinmayacaksa da Alpere sans verilip Constant önde degerlendirilmeli..
Stoper ve kanat gelsin ona da razıyım...
Sener i de parayi bastirip almadilar ya helal olsun büyük baskan ve yönetimine. .
katılıyorum. fenere birde hakem federasyon ve medya desteğini de eklersen hiç zorlanmaz.
Yorum