Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak uykucu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu sene alperden umutluyum. hemşerim olur kendisi (64)
    Üstad Zeki Yavru olsun Yumlu olsun hepimizin hemşerisi. Onlardan da umutlu olalım mı şimdi

Yorum

• Renktaslar Gundem nedir?
      ~Bir Trabzonspor'u seveceksin bir de Trabzonspor'u seveni.
      ~ Twitter : @emrhan61

Yorum

• Normal insan beyni olan, top sürebilen herhangi bir yabancı kanat istiyorum.
        Çok mu yav

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Olimpiyatda macdaydim topu saga sola cikca kaleye trubunde bizde saga sola yatiyorduk muthis taraftar vardi trabzonspor seyircisinin..cok maca gittim kesinlikle efsanelerim arasina girmistir 2 1 lik mac..
          Ben o maçı TV den seyretmiştim.

Hakem 2-0'dan sonra kendini parçaladı Gs gol atsın diye.

Zaten uyduruktan birkaç serbest vuruş icat etti, Prates'e de attırdı golü şeref eksikliği adamı...
          HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

• campbellin sözleşmesi 2016da bitiyor gösteriyor.alması çok da zor olmaz sanırım.gerekirse vereceksin 5-6 milyon alacaksın.daha fazla istemez sanırım arsenal
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak rhaegarr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Üstad Zeki Yavru olsun Yumlu olsun hepimizin hemşerisi. Onlardan da umutlu olalım mı şimdi
              onlara yeterince şans verildi ve onları gördük. hemşerimi (Alperi) çok izlemedim ama Hollanda almanya altyapısı almış. bana sanki tutacakmış hissi veriyor. kumaşı ve özgüveni fena değil. disiplinli bir oyuncu.
              Kasketliler geliyor...... O sene Bu sene.

Yorum

• Yatabare, Serdar Gürler, Soner, Uğur, İbrahim Demir

aklıma gelenler. ...

Hala kadro'dalar...
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Ertan Artan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben o maçı TV den seyretmiştim.

Hakem 2-0'dan sonra kendini parçaladı Gs gol atsın diye.

Zaten uyduruktan birkaç serbest vuruş icat etti, Prates'e de attırdı golü şeref eksikliği adamı...
                  Hep ayni hikaye degisen tek sey tarihler..
                  1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                  2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                  3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Fenere bakıyorum oyunun genelinde ne oynuyor biliyorum ama bekler cezasahasinda cirit atiyorlar ve 3.bölgede çok kalabaliklar. ..Bunlar ne kadar kötü oynarsa oynasin bu hücum gücü ile bizim ligde çok zorlanmaz..Eğer ciddi manada şampiyonluğa oynayacagiz diyorsak stoper ve kanadin yanina bir de sol bek eklemek lazim..Sol bek alinmayacaksa da Alpere sans verilip Constant önde degerlendirilmeli..

Stoper ve kanat gelsin ona da razıyım...

Sener i de parayi bastirip almadilar ya helal olsun büyük baskan ve yönetimine. .

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aldik
                      iyidi

Yorum

• İlk olarak F. Yıldırım tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        önemli değil izlemiş gibi oldum eyvallah
                        sonunda becerdim

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak Uğur Kalyoncu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Fenere bakıyorum oyunun genelinde ne oynuyor biliyorum ama bekler cezasahasinda cirit atiyorlar ve 3.bölgede çok kalabaliklar. ..Bunlar ne kadar kötü oynarsa oynasin bu hücum gücü ile bizim ligde çok zorlanmaz..Eğer ciddi manada şampiyonluğa oynayacagiz diyorsak stoper ve kanadin yanina bir de sol bek eklemek lazim..Sol bek alinmayacaksa da Alpere sans verilip Constant önde degerlendirilmeli..

Stoper ve kanat gelsin ona da razıyım...

Sener i de parayi bastirip almadilar ya helal olsun büyük baskan ve yönetimine. .
                          katılıyorum. fenere birde hakem federasyon ve medya desteğini de eklersen hiç zorlanmaz.

Yorum

• El Ghazi için çıkarıp 6 milyon versek verirler mi?

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              sonunda becerdim

hey gidi günler...özledim keratayı

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                sonunda becerdim

çok çok teşekkürler

Yattara efsaneydi ya hala 61 Numaralı Yattara formasını giyerim şu gol baştan aşağı kalite izleyince duygulandım be

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X