İlk olarak selcuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak levithan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyumlu-özer-yusuf lütfen bir daha 11 oynamayın.
Yorum
-
İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNdoye ve cardozo birlikte oynamalı. Ndoye ss pozisyonunda daha etkili. Ancak Şota da o yürek var mı o muamma
Yorum
-
Benfica forumunda 2 yorumdan biri ''efsane''
Saygı duyun
Yorum
-
konu başlığıyla alakasız burası güncel diye buraya yazıyorum, benim açımdan bugün ki 3 puanı kaçırmamızın tek sebebi var o da taraftar,
ilk 2 haftadan sonra transferler ve oluşan heyecandan sonra 8000 kişinin maça gitmesi hiçbir şekilde açıklanamaz,
gerçekten istanbul takımlarının seyirci desteğinin ve takımı itme gücünün yarısı bizde olsa bu maçı 3 farklı kazanırdık, bu gerçekle yüzleşmemiz lazım
bizim ihtiyacımız stoper kanat forvet falan değil bize bir sezon oynamayan oyuncuların iyileşip geri dönmesi transfer etkisi yaratması gibi bir taraftar transferi lazım
takım taraftarı değil taraftar takımı itmelidir havaya sokmalıdır, burda bana ne denilirse denilsin bunu kabullenemeyen kendine trabzonspor taraftarı demesin
edit: taraftar gruplarının öncelikli amacı insanları stada çekmek ve stadı cehennem havasına çevirmek olmalıdır, bugünden itibaren bu sorunun çözümü için canla başla kafa yorulmalıdırEn son Süper Golcü tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 00:44.2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
2021-2022 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://serbenfiquista.com/forum/imor...ardozo/259245/
Saygı duyun
Yorum
-
İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekatılıyorum + evet yürek var Mbia geri çekti Aykutu cıkardı Erkanın yerineMeşin yuvarlak, gugul ve gügüm.
Yorum
-
Hersey bi tarafa kardesler bugun biraz da sanssizdik hepimiz uzulduk haliyle. Ama sevinecegimiz bisey varsa o da ben dahil eminim herkes benim gibi kacan penaltida zaten hakkimiz degildi deyip adam gibi adam tavir sergilememizdir.o penaltiyla maci alsak hepimizde buruk bi sevinc olacakti.bu sikecilerden farkimizda bu onlar bu gece gobek dansi yapmislardir.sampiyon olunur olunmaz sampiyonluk kazanilir ama anasindan adam dogulur kazanilmaz.
Yorum
-
İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://serbenfiquista.com/forum/imor...ardozo/259245/
Saygı duyun
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum