Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    alakasi yok
    oyuncuyu ikna edemediler, henüz diyelim

ama olgun a sorun
    o 1. elden dün aksam bittigini ögrenmisdi transferin
    Senin ciddi üslup sorunun var. Gurbetten midir bilemem de her yazdığında bir ima, bir kinaye var. Dikkat et biraz.

Yorum

• İlk olarak levithan69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      yumlu-özer-yusuf lütfen bir daha 11 oynamayın.

Yorum

• Ndoye ve cardozo birlikte oynamalı. Ndoye ss pozisyonunda daha etkili. Ancak Şota da o yürek var mı o muamma
        Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• Yarin bizim adimiza hayirli bir gün olur ve sonunu getirebiliriz insallah. Gelecekler ve daha cok gidecekler hakkinda bol KAP'li bir gün olmasini diliyorum.

Yorum

• İlk olarak riv riv riv tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ndoye ve cardozo birlikte oynamalı. Ndoye ss pozisyonunda daha etkili. Ancak Şota da o yürek var mı o muamma
            katılıyorum + evet yürek var Mbia geri çekti Aykutu cıkardı Erkanın yerine

Yorum

• Dezin duracagina yatabare dursaydi
              Gerci denizi kimse istememistir o ücrete
              Oda gitmez tabi daha düsük paraya tipki diger kan emicileri gibi...atik soner serdar ishak...
              Forvete: Tencere Hill
              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Benfica forumunda 2 yorumdan biri ''efsane''
                Saygı duyun

Yorum

• konu başlığıyla alakasız burası güncel diye buraya yazıyorum, benim açımdan bugün ki 3 puanı kaçırmamızın tek sebebi var o da taraftar,

ilk 2 haftadan sonra transferler ve oluşan heyecandan sonra 8000 kişinin maça gitmesi hiçbir şekilde açıklanamaz,

gerçekten istanbul takımlarının seyirci desteğinin ve takımı itme gücünün yarısı bizde olsa bu maçı 3 farklı kazanırdık, bu gerçekle yüzleşmemiz lazım

bizim ihtiyacımız stoper kanat forvet falan değil bize bir sezon oynamayan oyuncuların iyileşip geri dönmesi transfer etkisi yaratması gibi bir taraftar transferi lazım

takım taraftarı değil taraftar takımı itmelidir havaya sokmalıdır, burda bana ne denilirse denilsin bunu kabullenemeyen kendine trabzonspor taraftarı demesin

edit: taraftar gruplarının öncelikli amacı insanları stada çekmek ve stadı cehennem havasına çevirmek olmalıdır, bugünden itibaren bu sorunun çözümü için canla başla kafa yorulmalıdır
                  En son Süper Golcü tarafından düzenlendi; 31.08.2015, 00:44.
                  2010-2011 ŞAMPİYON TRABZONSPOR
                  2021-2022
                  ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://serbenfiquista.com/forum/imor...ardozo/259245/

Benfica forumunda 2 yorumdan biri ''efsane''
                    Saygı duyun
                    Saygı duyuyoruz da inanmıyoruz diyelim. Efsane diyorlar evet ama geri satmak istesen 5 milyon vermezler.

Yorum

• İlk olarak cınar#7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      katılıyorum + evet yürek var Mbia geri çekti Aykutu cıkardı Erkanın yerine
                      Hocam ilk 11 i düzgün seçse idi o hamleye gerek kalmayacaktı. Biz Trabzonspor olarak Akhisar'a çift ön libero tek forvet oynuyorsak kimse şampiyonluktan bahsetmemelidir. Bu arada teşekkür ederim desteğiniz için
                      Meşin yuvarlak, gugul ve gügüm.

Yorum

• Hersey bi tarafa kardesler bugun biraz da sanssizdik hepimiz uzulduk haliyle. Ama sevinecegimiz bisey varsa o da ben dahil eminim herkes benim gibi kacan penaltida zaten hakkimiz degildi deyip adam gibi adam tavir sergilememizdir.o penaltiyla maci alsak hepimizde buruk bi sevinc olacakti.bu sikecilerden farkimizda bu onlar bu gece gobek dansi yapmislardir.sampiyon olunur olunmaz sampiyonluk kazanilir ama anasindan adam dogulur kazanilmaz.

Yorum

• ------------------Onur-------------------
                          -----Papy--------Mbia-------Douglas---
                          Cavanda-----------------------Constant
                          -----------Okay---------Ekici------------
                          ------------------Marin------------------
                          -----------N'doye-------Cardozo--------

3-5-2 hayal midir sizce? Denenemez mi?

Yorum

• Aspor da Erman hoca konuyu şikeye getirdi.Gürcan Bilgiç senin var ya sülaleni ipe dizeyim piç.
                            Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              http://serbenfiquista.com/forum/imor...ardozo/259245/

Benfica forumunda 2 yorumdan biri ''efsane''
                              Saygı duyun
                              emredersiniz efendim!..bıktım sizin gibi tartısmak için mesaj yazanlara ya arkadas ne zevk alıyosunuz anlamıyorum

Yorum

• Kabul ediyorum o stad dolması lazımdı
                                Ama 15 bin kişiye ceza verilmiş geçen haftadan
                                Bunlarıda göz önünde tutalım

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X