ilgilendigimiz söylenen gelmesi imkansız olan kanat oyuncusu valencia olabilir mi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebazen bu taraftara cidden herşey fazla diyorum.
ya dün akşam gol gelmese oyuna forvet olarak Cardozo girecekti.Cardozo ya bu.sattık diyelim kim girecek Deniz.
iç sahada cardozo-Ndoye çıkıyorsun.rakip defans hareket edemez yerinden yeminle.bilir ki en ufak bir açıkta bu adamlar affetmez.
varsın koşmasın cardozo.ndoye yanında koşsun işte.
ama bunu anlatamıyoruz.neymiş sürekli Cardozo gitsin.
yedeğimiz diyorum cardozo diyorum. bunlar hala cıkcıkcık... yazarken bile elim ayağım dolanıyor.
Yorum
-
İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleallah korusun bu adamın dini imanı hayatı her şeyi para
M'Bia da baya sorun çıkardı ama bugün gösterdiği performans ile sonuna kadar hak ediyor.
Gervinho da stil olarak beğendim takıma cuk oturacak oyuncu. Geçen yıl da üst düzey olmasa da orta bir performans gösterdi.
Gerçi maaşı sıkıntı o da ayrı konu. 3 alıyor bize 2,5'a gelmez yada M'Bia gibi 1-1,5 imza parası ekleyeceksin.
Yorum
-
İlk olarak ceday99 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleforvette ne zamandır alternatifsiz oynuyorduk. şimdi yedekte cardozo var. sakatlıktan yeni çıktı.formsuz olamsı normal. sadece iç sahadaki küçük maçlarda vamışmış...
yedeğimiz diyorum cardozo diyorum. bunlar hala cıkcıkcık... yazarken bile elim ayağım dolanıyor.
bu adam bu sene yine en az 15 gol bandında olacak.
süper star kaprisi yok,şehri takımı benimsemiş.ne diye maceraya gireceğiz.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
Aykut mustafa hatta medjani ile idare eden bizler douglas'ı görünce nelere katlandığımızı göreceğiz eğer transfer gerçekleşirse şayet diğer nantesli de gelirse o zaman 1. sınıf oluruz tek sıkıntı form ve uyum durumu olur.Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
-
cavandanın orta saha versiyonu hızıyla fizğiyle jajaXL görüntüsüyle. kesinlikle victor ibarbo. bu adamı marin yerine dşünseydik hızlı tren gibi adam...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
İlk olarak gurelalp tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖnümüzdeki hafta hangi oyuncular gelecek kesin bilgi var mı Marko narin papi douglus değişik isimler okuyorum
Marco Marin ve Papy üzerinde yoğunlaşıldı ama son anda Douglas da olabilir.
Bu üçünden ikisini alacaklar.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Mustafa ve aykutun foyası bu maclarda değil baskın oynadığımız maçlarda çıkar.
Bu ikiliyle lige başlamak facia olur. Biz her takıma karşı boyle savunma ağırlıklı oynamayacağız sonuçta.
2 stoper hamlesini olumlu bulmakla beraber bir kanat bir de solbek alıp, constantı ilerde rotasyonda kullanılması gerektiğini düşünüyorum.
Dün maçta yedeklerimize baktıysanız bir tane bile maçı değiştirecek etkinlikte ve yeterlilikte adamımız yoktu."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocam maçı seyretmedim ama özetlere baktığımda nerdeyse her hatanın içinde Mustafa var. Ya ofsaytı bozuyor, ya elle kolla penaltıya frikiğe sebep olacak hareketler yapıyor, ya rakibi biçiyor. Talihliydik hakem üzerinde durmadı. Mustafa iyidir hoştur ama zirve için ipiyle kuyuya inilmez. Bize az hata yapan, daha aklını kullanan, daha kaliteli stoperler lazım. Elbette sen başka açıdan da bakmış olabilirsin ona saygım var
Daha iyi stoper alınırsa Yumlu yedeğe çekilmeli ya da gönderilmeli2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum