Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    hani mehmet almanya'ya satıldıydı, haberleri 1-2 güne kadar çıkardı... şimdi gönderilecekler listesinde bile adı yok..son anda tepkiden çekinip vaz mı geçtiler, mehmet'in kaynı işe taş mı koymuş
    Bonservisi için istenen rakam 15 Milyon bandındaydı, teklif 8 Milyon. Parada anlaşılamadı.

Yorum

• İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Salamon italya da kaldi. Cardozo dan sonra toivonen. Toivonen bizde is yapar ama cardozodan sonra ne bileyim
      Durumu hala belli mi bilmiyorum ama ben İskoç golcüyü istiyorum. N'Doye olmasaydı kesin olacaktı. Cardozo ikna olursa bakalım belki yeni bir şeyler olur. Gerçi Cardozo için teklifler öyle burada yazılanlar gibi yüksek değil.

Yorum

• bayern münih gaudinoyu as takim kadrosundan cikartmis
        kiralayalim su usagi
        ucurur bizi
        İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Istanbula getirildi, ama U21 icin
        mac ne zaman
        limnastik tv den izleriz
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Cardozo için 5 milyon da verilse satılmalı.

Yorum

• Flas flas flas trapezunt uzun ugraslar netıcesınde veletınho'yu bunyesıne kattı
            Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• bi hasan tuncel kadar olunamıyor.bebe sürekli hurmaya ulaşabiliyor
              kulüp basında ismi geçipte ilgilenmediğimiz kişileri arasıra siteden yalanlasada böyle kişilere kalmasak
              ÜNALKARAMANSPORLU..

"
              Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bonservisi için istenen rakam 15 Milyon bandındaydı, teklif 8 Milyon. Parada anlaşılamadı.
                yurt disina 11 milyona serbest kalir maddesi olan adamdan 15 milyon bonservis istemisler yani

cok inandirici

Ünal Karaman

Yorum

• Beyler Trapezunt yeni duyumcumuz...... Hemen harcamayın, faydalanmaya bakın...Libero'da da var bişeyler....
                  Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                  Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yurt disina 11 milyona serbest kalir maddesi olan adamdan 15 milyon bonservis istemisler yani

cok inandirici
                    Euro, Dolar, TL, Yen, Pound?

Yorum

• Medjani'yi yollamak tam manasıyla ahmaklık olur. Defans bloğunda ayağı düzgün olan tek futbolcumuz o...
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

bayern münih gaudinoyu as takim kadrosundan cikartmis
                        kiralayalim su usagi
                        ucurur bizi

mac ne zaman
                        limnastik tv den izleriz
                        Yarin 17:30 da..

Yorum

• Trapezunt jevat cole'un velıahtı
                          Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bi hasan tuncel kadar olunamıyor.bebe sürekli hurmaya ulaşabiliyor
                            kulüp basında ismi geçipte ilgilenmediğimiz kişileri arasıra siteden yalanlasada böyle kişilere kalmasak
                            istiyorsan hepsinin numarasini verelim sen ulas

tek soru bunu psikolojin dayanabilecekmi
                            sonra sende bunlar yüzünden kafayi siyirdim dersin
                            1 günleri digerini tutmuyor

Ünal Karaman

Yorum

• @serkan miletli

Ozur dilerim. Aceleden yazinca yanlis yazmisiz. Uyariniz icin tesekkur ettim. (Yine yanlis yazmis olabilirim )

Admin Kaya'ya banlanma isteginizi yazdim. Seve seve banlayabilirsiniz dedim
                              En son Libero tarafından düzenlendi; 21.08.2015, 14:59.

Yorum

bayern münih gaudinoyu as takim kadrosundan cikartmis
                                kiralayalim su usagi
                                ucurur bizi

mac ne zaman
                                limnastik tv den izleriz
                                17.30 yarın

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X