İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Libero tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSalamon italya da kaldi. Cardozo dan sonra toivonen. Toivonen bizde is yapar ama cardozodan sonra ne bileyim
Yorum
-
bayern münih gaudinoyu as takim kadrosundan cikartmis
kiralayalim su usagi
ucurur bizi
İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIstanbula getirildi, ama U21 icin
limnastik tv den izleriz"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
bi hasan tuncel kadar olunamıyor.bebe sürekli hurmaya ulaşabiliyor
kulüp basında ismi geçipte ilgilenmediğimiz kişileri arasıra siteden yalanlasada böyle kişilere kalmasakÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak Trapezunt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBonservisi için istenen rakam 15 Milyon bandındaydı, teklif 8 Milyon. Parada anlaşılamadı.
cok inandirici"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyurt disina 11 milyona serbest kalir maddesi olan adamdan 15 milyon bonservis istemisler yani
cok inandirici
Yorum
-
Medjani'yi yollamak tam manasıyla ahmaklık olur. Defans bloğunda ayağı düzgün olan tek futbolcumuz o..."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebayern münih gaudinoyu as takim kadrosundan cikartmis
kiralayalim su usagi
ucurur bizi
mac ne zaman
limnastik tv den izleriz
Yorum
-
İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebi hasan tuncel kadar olunamıyor.bebe sürekli hurmaya ulaşabiliyor
kulüp basında ismi geçipte ilgilenmediğimiz kişileri arasıra siteden yalanlasada böyle kişilere kalmasak
tek soru bunu psikolojin dayanabilecekmi
sonra sende bunlar yüzünden kafayi siyirdim dersin
1 günleri digerini tutmuyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
Yorum
-
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebayern münih gaudinoyu as takim kadrosundan cikartmis
kiralayalim su usagi
ucurur bizi
mac ne zaman
limnastik tv den izleriz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum