ayite orta sınıf bir adam 10 üzerinden 6,5 - 7 ayarında iyi bir tercih olmaz bizim için
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -10-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Stürmer Vargas besteht Medizincheck in Hoffenheim
1899 Hoffenheim steht kurz vor der Verpflichtung des Chilenen Eduardo Vargas (Foto). Der 48-malige Nationalspieler vom italienischen Erstligisten SSC Neapel hat am Samstag bereits den Medizincheck bei [...]
Vargas saglik kontrolunden gecti hoffenheimda25# Alan Carlos Gomez da CostaNe Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!/ Rize Ardesenli
Yorum
-
İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNihat Abi, (öğrenmiş olduk) Uğur'un bula bula top sürme topla oyun kurma özelliğinin iyi olduğunu nasıl gördün ben hala hayret içindeyim. Hakkını helal et yinede ama Uğur'un topla ilişkisi sadece uzaklaştırmak.
Ama ben top surmesi iyi demedim kiGeriden cikislari o da uzun degil , pres altinda topu uzaklastirirken ki kisa cikislarini kastettim
Ayagi zannettigin gibi kotu degil , Akhisarda duran top ve penaltilari kullanan bir oyuncuydu olcu olmaz diyebilirsin belki ama ayagi o kadar kotu adama penalti attirmazlar
Ama ben de tutmam Ugur u , Mustafa ile ayni ayardadir Aykuttan ondedir ama Ts nin stoperi olamaz
Ugur gidecegine Aykut gitsin yani...Aykut deyince yine sinirlendim bak Bursa macinda attigimiz golde bile hucum faul yapmis adam, hakem faulu verse gol gume gitti...Neyse konu disina ciktik uyari yemeyelim. Sagilcakla
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNecmi, üslubuna biraz dikkat eder misin lütfen. Bak burada senden yaşça büyük abilerin, söylediklerini ciddiye alıyor ve sana cevap veriyor. Bence bunun değerini bil ve seviyeni koru ki her zaman söylediklerin ciddiye alınsın...
Ağabey tavsiyesi.)) gecenlerde sen demiyormuydun aynilarini ben saygi gosterceksem yaşa bakmam gibi laflar ediyordun. Necmi belkide seni örnek almıstır ne de olsa sende aynısın
))
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNecmi ben bu konuda seni samimiyetle uyarıyorum ve bu ilk uyarışım değil. Dikkate alırsan kendin için iyi bir şey yaparsın.
Yorum
-
İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTogo'nun 10 numarası Ayite ile ilgileniyormuşuz."Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad
Yorum
-
İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLan Necmi ne asi bir çocuksun sen.
Not Lan kelimesi sevgi içerir şekilde yazılmıştır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum