Bu seneki transferler ciddi manada başarılı. Allah yüzümüze bakarsa o sene bu sene olabilir
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Kendine gel, yepyeni bir söz söyle de dünya yenilensin! Sözün öylesine bir söz olmalı ki dünyanında sınırını aşmalı. Sınır nedir, ölçü ne? Bilmemeli!"
Özel : Trabzonspor Papy Djilobodji transferinden VAZGEÇMEDİ.
Stoper + Marin + Mehmet Ekici
Hatta belki 1 stoper daha
Her sene yaşanan '' Klasik '' sıkıntılardan bir kaçı tekrar yaşanmazsa,
Hayal değil.
Sahamızda geçen sene bile güçlüydük,
Deplasman fobisini ligin en flaş ve iyi denilen takımlarından birine karşı kırdık.
Geçen sene kilit adamımız Onurdu. Sakatlandı her şey tersine döndü...
Bu sene alternatifsiz tek yerimiz MBia gibi.
Allah sakatlık vermesin.
Akhisarı yenelim, milli arayı iyi değerlendirim, 4. hafta puan kaybetsekte çok önemli değil, 5. hafta ğs ye gelişine bir çakalım ayıptır söylemesi Şampiyonluk sesleri yükselir, taraftar desteği artar...
Vira Bismillah
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Marin sanki o fizikle bu ligde ezilir diye düşünüyorum
ya bir messi olursa ?
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum