Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -10-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ayite orta sınıf bir adam 10 üzerinden 6,5 - 7 ayarında iyi bir tercih olmaz bizim için

Yorum

• Al büttneri gel işte ne uğraşıyorsun constant i ilerde kullanırsın

Yorum

• Aytite'nin ağabeyi Alanyaspor'da imiş transfer olasılığını yüksek görmeye başladım. Nerde Vargas Campbell Ruiz Dzsudzsak Nerde Ayite Jimmy...
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Stürmer Vargas besteht Medizincheck in Hoffenheim
          1899 Hoffenheim steht kurz vor der Verpflichtung des Chilenen Eduardo Vargas (Foto). Der 48-malige Nationalspieler vom italienischen Erstligisten SSC Neapel hat am Samstag bereits den Medizincheck bei [...]

Vargas saglik kontrolunden gecti hoffenheimda
          25# Alan Carlos Gomez da Costa
          Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
          / Rize Ardesenli

Yorum

• Bayern deki Douglas Costa ne adam arkadaş? Bnudan lazım bize...

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Nihat Abi, (öğrenmiş olduk ) Uğur'un bula bula top sürme topla oyun kurma özelliğinin iyi olduğunu nasıl gördün ben hala hayret içindeyim. Hakkını helal et yinede ama Uğur'un topla ilişkisi sadece uzaklaştırmak.
              Eyvallah

Ama ben top surmesi iyi demedim ki Geriden cikislari o da uzun degil , pres altinda topu uzaklastirirken ki kisa cikislarini kastettim Ayagi zannettigin gibi kotu degil , Akhisarda duran top ve penaltilari kullanan bir oyuncuydu olcu olmaz diyebilirsin belki ama ayagi o kadar kotu adama penalti attirmazlar Ama ben de tutmam Ugur u , Mustafa ile ayni ayardadir Aykuttan ondedir ama Ts nin stoperi olamaz Ugur gidecegine Aykut gitsin yani...Aykut deyince yine sinirlendim bak Bursa macinda attigimiz golde bile hucum faul yapmis adam, hakem faulu verse gol gume gitti...Neyse konu disina ciktik uyari yemeyelim. Sagilcakla

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Necmi, üslubuna biraz dikkat eder misin lütfen. Bak burada senden yaşça büyük abilerin, söylediklerini ciddiye alıyor ve sana cevap veriyor. Bence bunun değerini bil ve seviyeni koru ki her zaman söylediklerin ciddiye alınsın...

Ağabey tavsiyesi.
                Gozlerim yasarcak boyle deme )) gecenlerde sen demiyormuydun aynilarini ben saygi gosterceksem yaşa bakmam gibi laflar ediyordun. Necmi belkide seni örnek almıstır ne de olsa sende aynısın))

Yorum

• Giovinco kiralanamazmi acaba
                  Ibrahim Haciosmanoglu "Allah benim ömrümden alsın Başbakana versin"

Yorum

• 10 gündür foruma girmedim. Geldim yine Yumlu muhabbeti... Bi 10 gün daha uzak durayım en iyisi...

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Necmi ben bu konuda seni samimiyetle uyarıyorum ve bu ilk uyarışım değil. Dikkate alırsan kendin için iyi bir şey yaparsın.
                      cezam neyse verin ben kimseye saygısızlık yaptığımı düşünmüyorum .

Yorum

• çünkü ligin ilk maçlarında gadro değişken olabilir

zamanla Şota oturtur.

Zaten çok iyi sol bek ve kanat oyuncuları alacağız dedi Hurma, az daha sabredin dedi
                        2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                        82 HELAL PUANLA
                        TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Togo'nun 10 numarası Ayite ile ilgileniyormuşuz.
                          waristen zar zor kurtulduk 2. warisi de alırız
                          "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• papy = sol bamba
                            ayite = waris
                            "Aşk ağlatır baş kestirir, umutsuzluk kaş kestirir." Büyük Üstad

Yorum

• Lan Necmi ne asi bir çocuksun sen.

Not Lan kelimesi sevgi içerir şekilde yazılmıştır.
                              TRABZONSPOR.

Yorum

• İlk olarak Şahin Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lan Necmi ne asi bir çocuksun sen.

Not Lan kelimesi sevgi içerir şekilde yazılmıştır.
                                abi ben bir büyüğüme yanlış yapabilirim bu insanlık hali , bundan sonra gönlünü alırım özrümü de dilerim ,bu forumda olduğum süre içinde de olmuştur , ama burada yaptığım bir şey yok , yaş olayını öne sürüp üstüme gelinmesinden de bıktım açıkçası artık . neyse forumu amacından saptırmayayım en iyisi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X