Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    danny yi tercih ederim.

O da olur ama Ben Arfa daha hareketli, benim tercihim Ben Arfa olur yaşı itibari ile de daha cazip.

Yorum

• lyon'un yeni zidane diye real madrid'e sattığı karim benzema'dan sonra yetiştirmeye başladığı gelecek vaat eden bir başka cezayir asıllı genç topçu. lyon u18'in neredeyse her maçında gol atıyor eleman, yalnız kankası yannis tafergibi daha onsekizini doldurmadığı için büyük ihtimalle seneye a takımda görürüz. football manager 2011deki dehşetliğini umarız gerçek hayatta da yakalayabilir. tafer'le beraber en azında lyon'a şampiyonlar ligi finali göstertsinler.
      #25235431 04.09.2011 23:44duncanidaho···

4 Eylül 2011 Ishak Belfodil hakkında Ekşi Sözlük girisi

Yorum

• Allah aşkına şu Yusuf'u nasıl hala 11'lerinize yazıyorsunuz.
        Tamam ben de genç, dinamik, hızlı, istekli, bizden bu çocuğu çok sevdim ve olmasını çok istedim ama olmuyor işte.
        Oyun /pozisyon bilgisi 0 (yazıyla sıfır).
        Adamın içinden geçmeye çalışıyor sürekli.
        Bu maçta da aldığı her topu ezdi.
        Sol bek oynarken fiyasko zaten.
        Kalsın yedek olarak. Farklı pozisyonlarda iyi bir yedek olur.
        Ama ne olur ilk 11'e yazmayın bu çocuğu.
        Olmuyor, olmayacakta...

Yorum

• Hakan'ı kiralayarak kayseri'ye büyük kıyak yaptık.
          4-5'e istanbul takımlarından birine okuturlar artık.
          Şu anda ligin açık ara en formda kalecisi.
          Hele dün volkan rezaletini gördükten bugün gözümde daha da büyüdü.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben şöyle düşünüyorum: Mustafa'ya kimse silah dayamıyor kal oyna diye. O yüzden emeğe saygı. Ama kendini geliştiriyor ve az para alıyor gibi düşüncelerimiz zirve eksenimizi kaydırır. O yüzden hedefi tek olan Trabzonspor'un futbolcusu Mustafa olamaz. Mustafa ve onun gibi zirve hedefinde yetersiz futbolcularının gelecek sezon istisnasız ayrılması lazım (Elbette yerlerine Trabzonspor'u hedefine taşıyacak kalitede futbolcular transfer ettikten sonra)
            5.stoper/3.sol bek ne ifade ediyor olabilir hocam ?

Kadro sıralaması yapsan 24., 26. belki 27. futbolcu olur.
            Mustafa'ya bu ölçüde bakılırsa , fevkalade başarılı bir futbolcu . Bu sezon benim önyargılarımı kırmayı başardı .

Şampiyon takımların ortalama kadro rotasyonu 19-22 .

Forma sırası bu pozisyonlarda ardıl sakatlık ve cezalar yaşanmadan Mustafa'ya kadar geliyorsa , Zirve ekseni zaten yerle yeksan olmuş demektir.

Hem Trabzonspor kulübünün maksiumum 1 milyon euroluk kontratlar yapmasını savunuyoruz , hem de 2014 sezon başı tasarımında 5.stoper/3.solbek olan kadro sıralamasında sonlarda olmasına rağmen 1000 dakikayı aşabilen adamı beğenmiyor ve daha iyisini istiyoruz .

Hepimiz isteriz , ama kaynaklar sınırsız değil.

Öncelikle iyi bir ilk 11.
            Ardından ilk 11'de görev yapabilecek bir yedek kulübe .

Sonra bakarız Mustafa'nın durumuna .
            Aşağıdan yukarı değil . Yukarıdan aşağıya inen bir transfer stratejisi istiyorum ben.

Yorum

• buranın geneli futboldan anlayan insanlar. Cardozo için beslenirse oynar diyorsunuz? baskılı oynarsak atar diyorsunuz?
              erkan, ekici, özer, carl, yusuf gibi orta elemanlara rağmen beslenemiyor öyle mi ? madalyonun diğer yüzünü düşünelim.

günümüz futbolunda set olamayan, hızlı olmayan, top saklayamayan, diribling yapamayan bir ileri uçla rakibi baskı altına almazsınız. tabi ki orta saha ve oyun organizasyonunun forvetin tola buluşmasında etkisi vardır ama düşük bir yüzde. büyük dilim ileri ucun yırtıcılığına, top saklama kapasitesine, fiziksel özelliklerine , kardiyak kapasitesine, orta alanda oyun organize edip ileriye hızlı çıkışla doğru pozisyon almasına bağlı. yani forveti beslemek, ana hucum organizasyonları artık ileri uca bağlı. dediğiniz gibi olsa bomba orta sahası olanlar neden suarez, benzema, torres, bacca, cavani, martinez, tevez gibi ileri uçlarla oynasınlar. alırlar cardozo, hakan şükür hatta janko gibi forvetleri. besler besler dururlar. hem artık savunmanın hücumdan başlaması da çok önemli, cardozo bu konuda da bizi eksik bırakıyor. kişisel sempatiyi bırakalım. reel olalım avrupa arenasında veya şampiyonluk mücadelesinde bize oscar tarzı değil, tekke tarzı şota tarzı forvetler lazım. büyük maçlarda veya deplesmanlarda oscarı hatırlayın.beceremedi. veya bir an rizenin ileri ucundan kweukeyi çıkartın kaç kere gelebilirlerdi kaleye? veya fernandaoyu bursa ileri ucundan alın kaç atak yapabilir. yerleşmeden? topu yerleşecek kadar ileride tutacak bir adam olmadan nasıl organize oynayabilir? cavani psg de olmasa takımın kalibresi düşer. drogba gs de iken kaç maçı onunla aldı?

kısacası artık baskı kurmak, oyun yığmak, forveti beslemek bizzat forvetin kendine bağlı. ve oscar hayalimizdeki oyunda durağan ve ağır yapısıyla kendi besletemez. bize oyun yığdıramaz. harika bir sporcu olabilir. çok katkı sağlamıştır bir klası vardır. eyvallah. ama umarım derdimi anlatabilmişimdir.

Yorum

• Cardozo-erkan-mehmet ekici hatta bir de bunlara eklenecek bir 10 numara.
                Seneye bu veya bu yumuşaklıkta bir dörtlüyle oynayacaksak durum bundan daha farklı olmaz.

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

-----------------------Onur-----------------------

Bosingwa-----Medjani-----Chigrinskiy----Armero

----------------------De Jong----------------------

--Ben Arfa----------------------------Dzsudzsak--

------------------------Ekici-----------------------

--------------Cardozo--------Belfodil--------------

Artık Trabzonspor efsanesi geri gelmeli.

İHO bir işi becerip şu kadroyu kurarsa şampiyon oluruz.

Avrupa'da B sınıfı takım oluruz.

Yorum

• Belfodil hayırlı uğurlu olsun .

Sınırlı gözlemim , hücum alanında bir hayli versatil ve fuleli bir oyuncu olduğu . Taktik açıdan analiz edecek yeterli done yok . Olanı da arka sayfalarda .gif olarak koyduk . Fizik olarak çok iyi. Şayet son vuruşlarını ilerletirse iki yıl içerisinde +10 milyon € bir futbolcu olabilir. Bu tipolojideki her adam TSL'de ortalamanın üzerine çıkıyor. Futbolcunun karakteristik yönlerini TSL'nin kendine has yanlarıyla kıyasladığımızda ve maliyet ekseninde değerlendirdiğimizde oldukça isabetli bir seçim olarak duruyor.

Cezayir milli takımlar Kaptanı Medjani'nin burada olması , Kadroda fransızca bilen futbolcular bulunması , Trabzon şehrinin herhangi müslüman futbolcu için uyum sağlamanın çok zor olmadığı bir yer olması , taraftarın duygusal reflekslerinin akdeniz ikliminde olması ; şartlar onun lehine gelişirse işlerin çok daha hızlı rayına girmesine hizmet edecek yan faktörler...

Bonservis bedeli olmadığı , ve bizde adam kıymetlendirme aracı alman istatistik sitesinden kaç skor yaptığına bakmak olduğu için üzerinde büyük bir baskı da yüklenmeyecek sanıyorum . Sessiz sedasız geliyor olması o nedenle hoşuma gidiyor.
                    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 10.05.2015, 23:09.

Yorum

• Bu Cezayirli Ishak hakkında bukadar net nasıl konuşabiliyorsunuz? Oyuncu kadroda olmadığından mı bu kanıya varıldı? Netleşen bir transfer gibi yazmış çoğu kişi
                      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Hocanin sikecilerdeki en büyük numarası forvetteki 3 lüyü atletik oyunculardan seçmesiydi. Eğer doğruysa belfodil de bu tipte bir oyuncu. Oyuna esneklik getirmek açısından önemli.

Yorum

• İlk olarak Serdar Atasoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          5.stoper/3.sol bek ne ifade ediyor olabilir hocam ?

Kadro sıralaması yapsan 24., 26. belki 27. futbolcu olur.
                          Mustafa'ya bu ölçüde bakılırsa , fevkalade başarılı bir futbolcu . Bu sezon benim önyargılarımı kırmayı başardı .

Şampiyon takımların ortalama kadro rotasyonu 19-22 .

Forma sırası bu pozisyonlarda ardıl sakatlık ve cezalar yaşanmadan Mustafa'ya kadar geliyorsa , Zirve ekseni zaten yerle yeksan olmuş demektir.

Hem Trabzonspor kulübünün maksiumum 1 milyon euroluk kontratlar yapmasını savunuyoruz , hem de 2014 sezon başı tasarımında 5.stoper/3.solbek olan kadro sıralamasında sonlarda olmasına rağmen 1000 dakikayı aşabilen adamı beğenmiyor ve daha iyisini istiyoruz .

Hepimiz isteriz , ama kaynaklar sınırsız değil.

Öncelikle iyi bir ilk 11.
                          Ardından ilk 11'de görev yapabilecek bir yedek kulübe .

Sonra bakarız Mustafa'nın durumuna .
                          Aşağıdan yukarı değil . Yukarıdan aşağıya inen bir transfer stratejisi istiyorum ben.
                          Hocam seni anlıyorum ama doğrusu bana herkesin bir yedeği olsa yeter geliyor. Elbette birkaç tane daha ve elbette futbolcular olabildiğince üst kalitede, olabildiğince kaliteleri birbirine yakın, elbette zor sakatlanan uzun süreli üst düzey form tutturan, çok mevkide oynama yetisinde, her mevkide aynı performansı veren... Doğrusu 5. stoper, 3. solbek bana fazla bir şey ifade etmiyor. Fazlalık, ziyan... Olur ama orda bile yetersiz, genç takımdan adam yerleştirirsin. 4 stoper 2 sol bek yeter ama dediğim ölçülerde. Elbette parası tutumlu olmalı. Öte yandan kadronun çoğu bu kriterleri zor karşılıyor. Zirve bunlarla olmaz. Zirve için elit futbolculara ihtiyacımız var. Bir de hakemlerin karışmadığı adil futbola
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Tolgay'ı kaçırdığımız kötü olmuş gerçekten. Jimnastikte iyi işler yapıyor. Hele bizim orta saha bu haldeyken gözüme iniesta gibi göründü adam.
                            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tolgay'ı kaçırdığımız kötü olmuş gerçekten. Jimnastikte iyi işler yapıyor. Hele bizim orta saha bu haldeyken gözüme iniesta gibi göründü adam.
                              Ama 2milyon euro maasta verilmezdi

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                http://www.transfermarkt.com.tr/laza.../spieler/34283

Mevkilerini biraz yanlis yazdilar sanki, adam sol kanat ve sag kanat oynuyordu bir kaç kez izledigimde, bence düsünülmesi gereken bir topçu
                                Lazaros Christodoulopoulos
                                En azından ismiyle ortasahayı doldurur. Maşallah, isme bak.
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X