Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben Aytac i agir zannediyordum ama sakatlik sonrasi izlemistim...O scout raparunda aksine hizli ve cabuk deniyor

Gerci o rapora gore Tonii Kroos u aliyoruz ama hizli ve cabuk dediklerine gore is yapar insallah

Yorum

• Allahtan Aytac'ı elestırenler Zekı> Aytac falan demıyorlar
      Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aytaç iyi koşuyor diyen arkadaşlar Fatih Atik'te iyi koşuyor..

Aytac alan kapamak adam tutmak icin kosuyor. Fatih calim yedigi rakibin pesinden kosuyor saygilar..

Yorum

• @_ertemsener
          kimse kıskanmasın Trabzonspor çok iyi transferler yaptı ve çok iyi yoldalar .Ersun Hocaya da İbrahim Başkana da helal olsun sıra taraftarda.
          ...Senin gücün , karanlığı yırtacak...

Yorum

• “Steven Gerrard hayranıyım. Benim idolüm Gerrard ve Türkiye’de bir Gerrard olma yolunda ilerliyorum. Türkiye’de ise idolüm Selçuk İnan.” – Aytaç Kara

“Aytaç Kara, bu gün ciddi rakamlara transfer edilebilecek milli bir oyuncudur. Bizden önceki yönetim gibi görsel bir şov yapmak istemiyoruz. Eskişehirspor, Anadolu kulüpleri arasında maliyeti en yüksek olan takımlardan birisi. Değeri bulunursa satılabilir.” -Eskişehirspor Kulübü Teknik Asbaşkanı Mehmet Akman

“Eskişehirsporlu Aytaç Kara için olumlu rakamlar geldi. Veysel Sarı’yı bir ara çok istediler. Ama yine rakamda anlaşılamadı. Azpilicueta, Chelsea’yi gidince Veysel’i almayı çok istediler. Şimdi hedefleri Aytaç.” – FIFA Menajeri Mithat Halis

“Gençlere güvenen ve güvendiği genci de hiç düşünmeden oynatan bir hocayım. Aytaç’da hazırlık maçlarında attığı goller yaptığı katkılarla kalitesini gösterdi ve kaptı.” – Ertuğrul Sağlam

“Eskişehirspor yenildi ama en belirgin bir şey vardı. O da Aytaç’ın orta sahadaki liderliği…” – Ahmet Deniz Canoruç
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Aytaç iyidir iyi...

Yorum

• Ulan kaç haftadir De jong,Van der Vaart,Mvila,Nzogbia muhabbetleri yap. Gele gele aytaç gelsin. Aytaç ne olm? Sucuk markasi gibi. Halbuki De Jong oyle mi

Yorum

• Aytaç konusunda Ersun Hocaya güvemiyorum.
                  Tanimam aytaç'ı ama hoca istiyorsa bi bildigi vardir.
                  *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                  ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    adamlara nustafa yumluyu verdik yüzyılın kazığını attık.
                    Kiralık verdik. Sezon sonu yine bizde.
                    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• es es li sissoko daha doğru tercih .

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak Oruç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Zamanında Mustafa'yı tenekeyle kovalıyorlardı üstelik.

Cozemedim Oruc Reis

Hadi parasina cok dersin anlarim da ozellikle uste verilen oyunculara takilmis vaziyette sanki...

Hayirlisi olsun

Yorum

• Eskisehir en yetenekli oyuncusunu sana bedavaya verir mi üstelik devre arasi üstelik transferin son günü? Aytac bize gelmek istemese zaten 3 Milyon €dan asagi alamazdik. Bana göre müthis bir transfer yaptik. Ozan'dan Tolgay'dan falan cok daha fazla istiyordum Aytac'i.
                          "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

ulan Aytaç'ı alacaktıysanız niye 1-2 hafta önce bitirmediniz?

Yorum

• aytaç'a çok sevindim. İnşallah buyuk patlama yapacak bizde.
                              #

Yorum

• Bu arada KAP'da Akbank flood atıyor..
                                MCMLXVII

Yorum

Yükleniyor...
                                X