Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Pek takip etmiyorum ama bir kaç kez izlemisligim var, 2 sene önce ben tanimiyordum mesela, ama iyi topçu evet, böyle devam ederse farkli yerlerde görürüz kendisini...

Ama gerçekten Fransa'da 20 yaslarinda pek parlamayan ama yetenekli olan topçulardan 3 tane alsak 1 tanesi çok iyi çikar bu da bize yeter, yoklamak lazim...
    Mesela Imbula, Guingamp'ta Fatih Atik ve Yatabare'nin takim arkadasiydi, hatta Fatih Atik bana hocalarinin tüm takima zorda kaldiklarinda topu Inbula'ya atin dedigini söylemisti, Sahan'in "at Fink'e" olayinin gerçeklesmis hâli yani
    3' te 1 tutturma lüksümüz kalmadı malesef.

İlk olarak ertan3335 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Waris'in iyi topçu olduğu konusunda sizinle hemfikirim ama Waris'te kalsın, Deniz'de. Farklı tipte oyuncular ve ikisi de Belfodil ile başka oynarlar.

Tabii Belfodil alındıysa...

Bu arada Belfodil, zamanın Edin Dzeko'sudur. Zamanla anlaşılacaktır.
    Ya şu Belfodil' i bir ben mi izleyemedim. 1-2 kısa videosu var, onlarda pek bir artısını göremedim. Bir forvet oyuncusuna göre istatistikleri de vasat. İnşallah dediğiniz gibidir.
    En son kyodou tarafından düzenlendi; 11.05.2015, 06:37.
    Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• Tosic transferine biraz sevinmiştim ama açıkcası şu söylemlerinden ve yaşadığı sakatlıktan dolayı biraz soğudum. Bi Kolarov iyi giderdi be.

Yorum

• bende belfodili lyon ve interden hatirliyorum
        19 yasindan beri büyük yetenek olarak büyük liglerde oynuyor ama bir türlü o patlamayi gerceklestiremedi

son yillarda demek istedigim patlamayi en belirgin yasayan forvetler costaylan burak
        ishakda bunu basarirsa bizde cok sey kazaniriz
        "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          3' te 1 tutturma lüksümüz kalmadı malesef.

Ya şu Belfodil' i bir ben mi izleyemedim. 1-2 kısa videosu var, onlarda pek bir artısını göremedim. Bir forvet oyuncusuna göre istatistikleri de vasat. İnşallah dediğiniz gibidir.
          al sana wyscout videosunu
          ersun hocanin izledigi ilk videolardandir

birtanede entertainment clip olsun
          En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.05.2015, 07:17.
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            al sana wyscout videosunu
            ersun hocanin izledigi ilk videolardandir

birtanede entertainment clip olsun
            Teşekkürler izledim

En beğendiğim özelliği vücudunu çok iyi kullanması. Diğer iyi özellikleri; hızı, pozisyon bilgisi, kafa vuruşları, çevikliği.

Olumsuz yönü de acemiliği. Biraz acemilik var sanki.

Çok yetenekli oyuncuymuş. Şuanki Tm değerinin biraz üstünü hakediyor ama bir ara burda konuşulan 20 M € luk piyasaya baya uzak henüz.

Neyse, sağ kanadı bizim Yılmazlar AŞ. den daha iyi idare edeceği kesin. Transfer gerçekleştiyse hayırlı olsun.

Ayrıca sorunsuz topçu olduğu tipinin masumluğundan belli. Gelip sadece işini yapacaktır.
            En son kyodou tarafından düzenlendi; 11.05.2015, 07:29.

Yorum

Kucka bize fayda sağlamaz. Diğerleri uygun.
              kukca hangi kriterlere göre bize yaramaz?
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kukca hangi kriterlere göre bize yaramaz?
                Abi senin istediğin 4-3-3 sisteminde yarar ama 4-3-3 oynayacağımızı hiç sanmıyorum. Bu lige de en uygun olan 4-2-3-1 oynayacağız büyük ihtimal. En az 1 defansif önlibero ve bir Jaja şart. Bu ikisine köprü de Ekici olur. Nereye koyacaksın Kucka' yı ? Solkanat olmaz. Kanat oyuncusu değil bence Kucka, tipik atletik, yaratıcı 8 numara. Hele hele Süper ligde hiç kanat oynayamaz.

Ve yetenekleri tartışılmaz ama takım oyuncusu olmaktan çıkıyor bazen ve istikrar sorunu var. Bir maç var bir maç yok (performans olarak). Ayrıca araştırmalarımdan anladığım kadarıyla şuan Genoa taraftarının büyük kesimi artık fayda sağlamayacağını düşündükleri için takımdan gitmesini istiyorlar. Aynı geçen yıl bizim Colman hakkındaki düşüncelerimiz gibi.
                En son kyodou tarafından düzenlendi; 11.05.2015, 08:42.

Yorum

• belfodilin videolarını izledim.

sıradan düz topçulara benziyor.

henriqeden fazlasını göremedim.

varsa nedir fazlası?
                  Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

Kucka bize fayda sağlamaz. Diğerleri uygun.
                    Kucka denen adam forumda şimdiye kadar adı geçen orta saha oyuncularının hepsinden daha çok fayda sağlar. Szymkowiak etkisi yaratır.
                    Ekici-Kucka-Ekdal orta sahasını kurup rakibi her maç orta sahada dövmek vardı hayırlısı.
                    Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak Sezgin Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kucka denen adam forumda şimdiye kadar adı geçen orta saha oyuncularının hepsinden daha çok fayda sağlar. Szymkowiak etkisi yaratır.
                      Ekici-Kucka-Ekdal orta sahasını kurup rakibi her maç orta sahada dövmek vardı hayırlısı.
                      Szymkowiak' ın arkasında Hüseyin Çimşir vardı ama. Şimdi Szymkowiak' ımız var zaten; Ekici... Hüseyinimiz yok. 4-3-3 oynayacağımızı da sanmıyorum. Ayrıca yukarıda belirttiğim gibi Kucka' da istikrar yok. İlla merkeze adam alacaksak Ekdal' ı alalım yeter bence. Ekici de 10 numaraya yakın oynar.
                      En son kyodou tarafından düzenlendi; 11.05.2015, 09:22.

Yorum

Abi senin istediğin 4-3-3 sisteminde yarar ama 4-3-3 oynayacağımızı hiç sanmıyorum. Bu lige de en uygun olan 4-2-3-1 oynayacağız büyük ihtimal. En az 1 defansif önlibero ve bir Jaja şart. Bu ikisine köprü de Ekici olur. Nereye koyacaksın Kucka' yı ? Solkanat olmaz. Kanat oyuncusu değil bence Kucka, tipik atletik, yaratıcı 8 numara. Hele hele Süper ligde hiç kanat oynayamaz.

Ve yetenekleri tartışılmaz ama takım oyuncusu olmaktan çıkıyor bazen ve istikrar sorunu var. Bir maç var bir maç yok (performans olarak). Ayrıca araştırmalarımdan anladığım kadarıyla şuan Genoa taraftarının büyük kesimi artık fayda sağlamayacağını düşündükleri için takımdan gitmesini istiyorlar. Aynı geçen yıl bizim Colman hakkındaki düşüncelerimiz gibi.
                        neden 4-3-3 oynamayalım?

şikebahce bu sistemle sampiyon oldu(gerci ne kadar hakettigi supheli)

assagıdaki arkadasın da yazdıgı gibi benm aklımda da ekici-ekdal-kucka uclusu ile ortasahayı tamamen domine etmek var.

ileriye iki tane kanat forvet ve en ucta kral

---------ekici-----ekdal-----kucka------

belfodil------------cardozo---------------sako/waris

aklımda tam olarak boye birsey var.

bu kadro ile rakibi doverek yenersin.

kucka ve ekdal hırslı,oyunu bırakmayan adamlar.Ve en önemlisi istikrarlı adamlar.

üstelik kucka,sako,belfodil i bonservis ödemeden alacaksın.

Yorum

• italya Seri A gibi bir ligde 117 maca cıkmıs 8100 dakika futbol oynamıs bir adam icin istikrarsız demek cok makul durmuyor.

Yorum

• onur,hakan,ibrahim
                            salih,şener,bosi,medjani,belkalem,ugur,aykut,ishak ,holebas
                            sefa,yusuf,erkan,sako,ekici,ekdal,kucka,aytac,özer ,batuhan
                            cardozo,deniz,belfodil

25 kişilik cok temiz bir kadro.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              neden 4-3-3 oynamayalım?

şikebahce bu sistemle sampiyon oldu(gerci ne kadar hakettigi supheli)

assagıdaki arkadasın da yazdıgı gibi benm aklımda da ekici-ekdal-kucka uclusu ile ortasahayı tamamen domine etmek var.

ileriye iki tane kanat forvet ve en ucta kral

---------ekici-----ekdal-----kucka------

belfodil------------cardozo---------------sako/waris

aklımda tam olarak boye birsey var.

bu kadro ile rakibi doverek yenersin.

kucka ve ekdal hırslı,oyunu bırakmayan adamlar.Ve en önemlisi istikrarlı adamlar.

üstelik kucka,sako,belfodil i bonservis ödemeden alacaksın.
                              Şikecilerin kadrosu;

-------------- ayıcık -----------
                              gönül egemen alves caner
                              -------------- topal -----------
                              ----- beleşoğlu meireles ----
                              kuyt --------------------- sow
                              ---------- emenike ------------

Bu 4-3-3 ile senin bahsettiğin 4-3-3 arasında fark var. En önemlisi mehmet topal gibi defansif oyuncu farkı var.

Ayrıca şikeciler sow' u mecburen kanat yaptılar emenikeyi yada weboyu oynatmak için. Zaten geri 8' li mükemmel. ileri 3' lü yüzünden şuan şampiyonlukları garanti değil.

-------------- ayıcık -----------
                              gönül egemen alves caner
                              -------------- topal -----------
                              ----- beleşoğlu meireles ----
                              töre --------------------- stoch
                              --------------- sow ------------

şöyle bir 11' leri olsaydı şuan açıkara şampiyonlardı.
                              En son kyodou tarafından düzenlendi; 11.05.2015, 09:33.

Yorum

• Rakibi oynatan hiçbir futbolcuyu istemiyorum, öyle taktik de istemiyorum
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X