Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• iyi kötü tartışmasına hiç girmeyeceğim, cardozo'yu alın şu haliyle şikebahçe'nin kadrosuna koyun. en kolay örnek kadıköy'de 0-0 biten maçta bize karşı oynadığını düşünün yeterli...
    İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
    ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• Gelmiş geçmiş ayrımı bence değişkendir. Cardozo eleştirilmeyecek bir geçmişe ve yeteneğe sahiptir ama sahada görünen Cardozo bence eleştirilebilir. Bu eleştiri kötü futbolcu olması değil kendisini tam anlamıyla vermemesiyle alakalı.

Şahsım adına konuşuyorum. Jaja benim gördüğüm Türkiye'ye gelen en büyük yetenek. Jaja 10 - Querasma 8dir.

Tecrübe ve geçmiş anlamında soruyorsan. Roberto Carlos'tan üstünü gelmedi ve gelmeyecektirde. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi Sol Beki gelmiş. Onun önüne geçmek istiyorsan 40 yaşında da olsa Messi, Ronaldo,Ronaldinho, Pirlo gelmesi gerekir. Drogba anelka yanında fasafisodur.
      Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
      Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• ortasaha veya defans oyuncularını nispeten daha genç yaşta türkiyeye getirebiliyoruz fakat forvet için cardozodan genç olup da cardozodan daha iyisini ben görmedim şahsen anelka ve kezman(?) hariç..

kezman da kariyeri baya düşüşteyken geldi kaç yaşında geldi onu da tam hatırlamıyorum açıkçası.
        milan barosu unuttuk
        En son Murathan tarafından düzenlendi; 20.05.2015, 03:11.

Yorum

• İlk olarak Murathan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ortasaha veya defans oyuncularını nispeten daha genç yaşta türkiyeye getirebiliyoruz fakat forvet için cardozodan genç olup da cardozodan daha iyisini ben görmedim şahsen anelka ve kezman(?) hariç..

kezman da kariyeri baya düşüşteyken geldi kaç yaşında geldi onu da tam hatırlamıyorum açıkçası.
          milan barosu unuttuk
          Jardel var.
          Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
          Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Jardel var.
            ben izlemedim jardeli

Yorum

• İlk olarak KEREM77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Burak ın 32 golle kral olduğu sene Ne Olcan Ne da Halil bizdeydi...2011-12 sezonunda geldiler...hatta Olcan devrearası.

(sadece bilgi )
              malesef yanlıs bilgi.

Burak 2011-2012 de 32 gol attı o sezonki kadroda

alanzinho
              olcan
              halil
              colman
              adrian

hepsi Trabzonspor un oyuncusuydu.

olcan devre arasında geldi ve cok iyi katkı yaptı.
              Süper finalin oynandıgı sene.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Cardozoyu adam gibi besleyen olsun bakın o zaman en az 25 gol atmıyor mu?
                Yazık oldu bu sezon çocuğa, bari tutalım takımda, kariyeri ve yetenekleri ortada
                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                82 HELAL PUANLA
                TRABZONSPOR

Yorum

• Kafayı yiyecem.

BJK Tosic ile ilgileniyormuş. Hani bizle anlaşmıştı.

Bursa'lı Şener'le de şikebahçe ilgileniyormuş.

Şu Bizans da bizim istediklerimize kancayı takıyor.
                  2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                  82 HELAL PUANLA
                  TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak ayti35 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Harbi güldürüyonuz artık iş komik boyutlara geldi Cardozo'yu savunma bahaneleri konusunda.

Adam neredeyse Serkan Balcı falan diyecekmiş tamam Türkiyenin en iyi forveti Cardozo ve size iyi günler bu yorumdan sonra tartışacak bir şey kaldığına inanmıyorum tek tek oyuncularıda değerlendirmeye üşeniyorum.
                    Dünden bu yana cevap yazmamak için kendimi tutmaya çalıştım ama olmadı...
                    Cardozo'yu eleştireceğine önce futbolu öğren. Cardozo için sistemimize uymadı dersin,çok fazla fayda sağlayamadı dersin anlarım ancak Cardozo'yu ligin sıradan forvetleri ile kıyaslayıp onlardan aşağıda görürsen 10 yaşındaki kardeşim bile sana güler...Dünya üzerindeki forvetler üzerinden vurmaya çalışmışsın fakat Cardozo'nun sadece avrupada bak oynadığı lig demiyorum avrupa kupalarından kaç gol attığına bir bak önce ondan sonra bu kadar beceriksiz bir adam o kadar golü nasıl atmış bir çöz bakalım...
                    2010 yılındaki Jaja ile kıyaslamışsın Cardozo'yu, futbolu bilen bir insan nasıl olurda iki farklı mevkinin oyuncusunu kıyaslar... O yıl elinde Cardozo olmuş olsaydı şike şike şampiyon olurduk açık ve net... Sistemsiz bir takımda Cardozo oynayamaz kardeş bu onun kötü olduğundan değil oyun tarzı olmadığından bunu önce bir kavra istersen.
                    Ağasarlı_61

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bencede ligi sallayacagina batum ve istanbulu sallar

tunay torunlan beraber

benim bildigim türkceside yok, yarim ispanyol oldugundan oscarlan belki iyi anlasir
                      yani takima uyumu sürer

buda instagraminden

birazcik yarisiyorum yazmisdi yanina

sokak dövüsünde burnu kirilmasi, istikrarsiz form gelisimi, izinlerden asiri kilolu dönüsleri
                      pekde secilecek isimler arasindan siyrilmasini sagliyacak özellikleri degilmis gibi

birde bu herifin 4-5 yaslarinda bir cocugu oldugunu belirtiyim

kötü baba oldugunu demek istemiyorum, okul sorunu olabilir, beraber yasiyorsalar
                      her yaz kendimi toparladim, eski hatalarimi tekrarlamayacagim diye röportaj veren biri kendisi
                      Kimsenin özel hayatı beni ilgilendirmez topunu oynasın yeter, ayrıca çok alemci bir oyuncu değil gibi sercan yaşadığı biri ve ondan çocuğu var.

Hız konusuna gelince gt-r binip 280 yapmayan o aracı satsın bence, takımın bulunduğu durum sebebiyle bu foto tartışılabilir. Sercan fazla 280 yapmadığı için foto koymuş herhalde bi ilk yaşadı çocuk

Ben böyle oyuncuların her zaman bizde kendini bulduğu düşüncesindeyim akıllarda soru işareti kalmaması için opsiyonlu kiralanmalı bu çok zor olmasa gerek
                      “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                      HAMİ AYAZ

Yorum

• Batuhan 300 basıyor diyordu, Sercan Sararer 282 basmış. Gelsin gelişme var
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak mehmet baş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          cardozo'ya ''bok'' atan arkadaşlar...

Sizleri de anlıyorum.

Lakin herkes futboldan anlayacak diye bir şey söz konusu değil.

Kendinizi daha fazla zorlamayın, olmuyor işte.

Olmuyor
                          nokta.....

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            18 önemli değil

ön liberoda oynarmı biraz tıfıl geldi bana

ön libero dedin mi aklıma fizik geliyor
                            Esasen ülkemizde böylesine çok yanlış bir genelleme var...
                            Savunma önünde oynayan oyuncular , formasyona göre çeşitlilik arzeder ancak hiç birinde bu çeşitlilik "ağır , pas yapamayan , topa hamleleri kaba ancak uzun boylu sert ve fizikli" oyuncu içermez... Bu aslında tamamen bir imkan meselesi bunun dışında TSL ana karakteristiği (şike dışında) fiziksel özelliklere dayandığı için ; ülkemizde bu tarz ön-stoperler hayli revaçta... 1990'lı yılların ikinci yarısından itibaren olgunlaşmaya başlayan modern futbol sistematiğinin temel taşlarından olan defansif orta alan görevini , adeta kendi soyadı ile özdeşleştiren futbolcular , bu mertebeye uzun boy ile et ve kas ile ulaşmadılar ...

Şimdi burada aradığımız iki tipte defansif orta alan oyuncusu var.
                            Biri orta alanı daha ısırgan hale getirecek bununla birlikte beklerin kademesini ve savunma tandeminin önünde derinliği sağlayacak yani özetle takımın savunma kapasitesine liderlik edecek bir futbolcu. Bu futbolcunun muhakkak suretle isabetli pas ve topla dripling özelliği olmalı ki takım savunmadan hücuma kesintisiz bir bağlantı kurabilsin. Peki bu rolün ismi nedir ? Makelele Role .

Yine forumda ağırlıklı savunulan ikinci rol ise Sahayı 3 bölgeye ayırdığımızda merkez alanın en gerisinden takımı yönetecek hemen stoperlerinden başlayan alanı kullanarak takımın tüm pas trafiğini ve temposunu ayarlayabilecek safkan bir oyun kurucu . Peki bu rolün ete kemiğe bürünmüş hali kim ? Andrea Pirlo .

Yani hemşerim , bahsettiğiniz durum ( futbolcunun tıfıl olması ve sair ) mmuhakkak önemli bir kriter olmakla birlikte , tek başına bir sonuç üretmiyor. Çünkü önemli olan futbocunun sahip olduğu tek bir özellik değil tüm niteliklerinin bileşkesinin ortaya ne çıkardığıdır.

Donsah'a gelince , Cagliari alt kümeye düştü . Serie A'nın ürettiği mali yükü toparlayabilmek için mutlak suretle bir kaç oyuncu satışına ihtiyaçları var , zaten kadronun anlamlı bir kısmı da piyasası varken serie B'de futbol oynamak istemeyecektir. Donsah'ın hakkında Cagliari kulübünden fiyat araştırması yapan EPL kulüpleri arasında Arsenal ve Liverpool başı çekiyor. Bir kaç alman kulübüde speküle ediliyor.

Stil olarak ingiliz basını transfer haberlerinde "new essien" diye etiketliyor olsada , daha abartıp yeni makelele diyende önemli bir kitle var. Şayet Trabzonspor imkanları dışında değilse takipte kalmak yerinde olacaktır. Lakin söylediğim gibi pek çok büyük kulübün transfer yetkilisi akbaba gibi Cagliari üzerinde dönmeye başlamış durumda...

Donsah'ın şöyle bir kariyer arka planına baktığımızda henüz 16 yaşında da önemli bir yıldız potansiyeli içeridiği ile ilgili içerikler mevcut. Cagliari bu sezon tepetaklak olmasaydı belkide bu gün çok başka bir noktada olabilirdi , kimbilir... Belfodil ismini kulüp gündemine kim soktuysa bu Donsah işinin kaynağı da aynı yerden görünüyor. Yani avrupanın top-20 kulüplerinde direkten dönmüş ama büyük potansiyel barındıran , halihazırda Serie A, Bundesliga gibi büyük liglerde top oynayan 23-24 yaş altı futbolcular.

Genelin aksine ,bu tarz transfer dedikoduları her nedense , umutlarımı tazeleyen haberler oluyor.
                            En son Serdar A tarafından düzenlendi; 20.05.2015, 10:07.

Yorum

• bu sezon kadro kesinlikle cok verimsi kullanıldı.
                              Sakatlar ve teknik adam yanlıslıkları kadro duzeni oturtmamızı engelledi.
                              Ayrıca kritik noktalar icin yapılamayan transferler bizi bitirdi.

----------------------onur--------------------

boss----------belkalem--------medjani--------******

----------ekici---------aytac-------constant------------

özer---------------------cardozo----------------------waris

mesela sezon basında bu kadroyu oturtup birde sol bek alsak takım performansı nasıl değişirdi acaba?
                              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Kaliteli, elit, fiyatça makul, uyumlu, istikrarlı, formda futbolcular almalıyız. Anadolu kulüplerinin yarım futbolcu politikalarıyla zirveye ulaşamayız. Kaldı ki oralardan birçok futbolcuyu takımımıza yakıştırıyoruz. Hatta onlar bile bizden daha komple futbolcular peşinde. Demek bu işte bir yanlışlık var
                                En son Travelair tarafından düzenlendi; 20.05.2015, 10:26.
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yükleniyor...
                                X