Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu gidişle bizim de seneye beşiktaş gibi transfer ambargosu yememiz olası. o yüzden bu yıl transferi iyi yapmak lazım

Yorum

• İlk olarak konyalı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      buranın geneli futboldan anlayan insanlar. Cardozo için beslenirse oynar diyorsunuz? baskılı oynarsak atar diyorsunuz?
      erkan, ekici, özer, carl, yusuf gibi orta elemanlara rağmen beslenemiyor öyle mi ? madalyonun diğer yüzünü düşünelim.

günümüz futbolunda set olamayan, hızlı olmayan, top saklayamayan, diribling yapamayan bir ileri uçla rakibi baskı altına almazsınız. tabi ki orta saha ve oyun organizasyonunun forvetin tola buluşmasında etkisi vardır ama düşük bir yüzde. büyük dilim ileri ucun yırtıcılığına, top saklama kapasitesine, fiziksel özelliklerine , kardiyak kapasitesine, orta alanda oyun organize edip ileriye hızlı çıkışla doğru pozisyon almasına bağlı. yani forveti beslemek, ana hucum organizasyonları artık ileri uca bağlı. dediğiniz gibi olsa bomba orta sahası olanlar neden suarez, benzema, torres, bacca, cavani, martinez, tevez gibi ileri uçlarla oynasınlar. alırlar cardozo, hakan şükür hatta janko gibi forvetleri. besler besler dururlar. hem artık savunmanın hücumdan başlaması da çok önemli, cardozo bu konuda da bizi eksik bırakıyor. kişisel sempatiyi bırakalım. reel olalım avrupa arenasında veya şampiyonluk mücadelesinde bize oscar tarzı değil, tekke tarzı şota tarzı forvetler lazım. büyük maçlarda veya deplesmanlarda oscarı hatırlayın.beceremedi. veya bir an rizenin ileri ucundan kweukeyi çıkartın kaç kere gelebilirlerdi kaleye? veya fernandaoyu bursa ileri ucundan alın kaç atak yapabilir. yerleşmeden? topu yerleşecek kadar ileride tutacak bir adam olmadan nasıl organize oynayabilir? cavani psg de olmasa takımın kalibresi düşer. drogba gs de iken kaç maçı onunla aldı?

kısacası artık baskı kurmak, oyun yığmak, forveti beslemek bizzat forvetin kendine bağlı. ve oscar hayalimizdeki oyunda durağan ve ağır yapısıyla kendi besletemez. bize oyun yığdıramaz. harika bir sporcu olabilir. çok katkı sağlamıştır bir klası vardır. eyvallah. ama umarım derdimi anlatabilmişimdir.
      Şu boltladığım cümlenden belli. Sen Cardozo' yu eleştirmiyosun, kafanda bitirdin, ne desek boş sana. Bir Trabzonspor taraftarı forvetinden savunma beklemez. Aslında sende beklemiyosun. Sırf Cardozo' yu eleştirecek malzeme olsun. Ama bilmiyosun/nuz ki Cardozo' nun ölüsü bile gol kralı olur bu ligde. İstediğin kadar anlat, say. Cardozo' nun yerine gelen eleman %100 lük golleri atamayınca tüm gözler Cardozo' yu arayacak. O zaman sana hesap soramayacağız, çünü ortaya bile çıkmazsın. Olan da bize olur.
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• belfodil transferi dogruysa diger tarafa bakary sako alınırsa hücum konusu %80 hallolmus demek olur.

Bonservis verilmeden alınacak belfodil ve sako mükemmel transfer hamleleri olur.

--------belfodil----------cardozo----------sako

bana kalırsa TSL de en iyi hücum hatlarından biri olur.

Bu arada eger sans verilecekse waris kalmalı o zaman sako ya gerek olmaz.

Bugün 10 dakikalık surecte waris ne kadar potansiyelli bir oyuncu oldugunu bir kere daha gösterdi.

Sadece özgüvene ihtiyacı var.Kalan dort macın tamamında belkalem ve waris 90 dakika 11 de oynamalı.
        ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• -------------hakan-----------
          boss---ugur--------belkalem-----ishak

-------ekici------medjani------özer-----

deniz--------------cardozo--------------waris

kalan maclara boyle cıksak ne kaybederiz?

Yorum

• belfodil,sako,ekdal,kucka,holebas

cokmu sey istiyorum?

Yorum

• ------------onur------------

boss----belkalem----medjani----holebas

-------ekici-----ekdal------kucka----------

belfodil----------cardozo-----------sako

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                belfodil,sako,ekdal,kucka,holebas

cokmu sey istiyorum?
                Kucka bize fayda sağlamaz. Diğerleri uygun.

Yorum

• Idrissa Gueye, 35, Senegal ➤ Everton FC, 2022'den beri ➤ Ön Libero ➤ Piyasa Değeri: 1.50 mil. € ➤ * 26 Eyl 1989, Dakar, Senegal

su herif ıcın ne kadar fiyat cekerler acaba bize
                  Managerlik oyunlarında herkes yeni transferler için ,oyunun yamasının çıkmasını bekler bir tek Trabzonspor taraftarı yama çıkmasın diye bekler
                  çünki her sene dahada berbat kadrolar kurup yıldız dediklerimizi satıyoruz.

Yorum

• İlk olarak CasTo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    http://www.transfermarkt.com.tr/idri...spieler/126665

su herif ıcın ne kadar fiyat cekerler acaba bize
                    Hee bu usak fena degil ha, 5m€'ya verirler bence, seneye büyük ihtimal avrupa'da da olmayacak lille
                    Bir de marsilya'da Giannelli Imbula Wanga var, acayip topçu, zaten daha üst seviye takimlarindan birine gidecek gibi ama bize gelse tek basina orta sahayi toparlardi önünde Mehmet ve Özer oynasa da skinti yasamazdik...
                    Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hee bu usak fena degil ha, 5m€'ya verirler bence, seneye büyük ihtimal avrupa'da da olmayacak lille
                      Bir de marsilya'da Giannelli Imbula Wanga var, acayip topçu, zaten daha üst seviye takimlarindan birine gidecek gibi ama bize gelse tek basina orta sahayi toparlardi önünde Mehmet ve Özer oynasa da skinti yasamazdik...
                      Sefer Paul-Georges Ntep' i takip ediyormusun ? 2 yıl önce transfer edilebilir durumdayken baya izlemiştim, önermiştim, sonra fiyatı tavan yapınca takip etmedim bidaha. Tam Jaja-Yattara karışımı manyak bir oyuncuydu. Ahh ahh.
                      En son kyodou tarafından düzenlendi; 11.05.2015, 01:49.

Yorum

• belfodil kesin mi ? kaynak kim ?

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          belfodil kesin mi ? kaynak kim ?
                          6 Mayıs'ta Parma ile sözleşmesini atan Belfodil sorulan Donadoni: "Sanırım Türkiye'den bir takımla anlaştı. Parasını alamayan adam gider"

Birşey kaçırmadıysam en büyük kaynak bu.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sefer Paul-Georges Ntep' i takip ediyormusun ? 2 yıl önce transfer edilebilir durumdayken baya izlemiştim, önermiştim, sonra fiyatı tavan yapınca takip etmedim bidaha. Tam Jaja-Yattara karışımı manyak bir oyuncuydu. Ahh ahh.
                            Pek takip etmiyorum ama bir kaç kez izlemisligim var, 2 sene önce ben tanimiyordum mesela, ama iyi topçu evet, böyle devam ederse farkli yerlerde görürüz kendisini...

Ama gerçekten Fransa'da 20 yaslarinda pek parlamayan ama yetenekli olan topçulardan 3 tane alsak 1 tanesi çok iyi çikar bu da bize yeter, yoklamak lazim...
                            Mesela Imbula, Guingamp'ta Fatih Atik ve Yatabare'nin takim arkadasiydi, hatta Fatih Atik bana hocalarinin tüm takima zorda kaldiklarinda topu Inbula'ya atin dedigini söylemisti, Sahan'in "at Fink'e" olayinin gerçeklesmis hâli yani
                            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bence waris bu takımda kalması gerekenlerden biri. Daha 23 yasonda ve ornek aldığı topcu gyan. Savunma arkasına koşuları güzel ama ersun hoca nin düşünce yapısındaki topcu değil. Warise bence daha çok şenol hoca gibi adam lazim.. Hocanın sistemi ile hic duyulmayan topçular parliyabiliyo çok duyulan topcularda sonebilir. Ben warisin eger sakatlanma ise denizden daha çok is yapacağına inanıyorum.

Hatta warisi antepe ver bak nasıl top oynuyor...

Waris kalmalı deniz gitmeli..

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bence waris bu takımda kalması gerekenlerden biri. Daha 23 yasonda ve ornek aldığı topcu gyan. Savunma arkasına koşuları güzel ama ersun hoca nin düşünce yapısındaki topcu değil. Warise bence daha çok şenol hoca gibi adam lazim.. Hocanın sistemi ile hic duyulmayan topçular parliyabiliyo çok duyulan topcularda sonebilir. Ben warisin eger sakatlanma ise denizden daha çok is yapacağına inanıyorum.

Hatta warisi antepe ver bak nasıl top oynuyor...

Waris kalmalı deniz gitmeli..
                                Waris'in iyi topçu olduğu konusunda sizinle hemfikirim ama Waris'te kalsın, Deniz'de. Farklı tipte oyuncular ve ikisi de Belfodil ile başka oynarlar.

Tabii Belfodil alındıysa...

Bu arada Belfodil, zamanın Edin Dzeko'sudur. Zamanla anlaşılacaktır.
                                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X