Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ---------------onur-------------
    şener/boss------boss/belkalem------medjani-----holebas

----------ekici----------ekdal--------kucka--------------

belfodil----------------cardozo-----------------sako

hakan,ugur,aytac,özer,sefa,yusuf,deniz
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      italya Seri A gibi bir ligde 117 maca cıkmıs 8100 dakika futbol oynamıs bir adam icin istikrarsız demek cok makul durmuyor.
      Abi özellikle parantez içinde PERFORMANS OLARAK dedim. Lafları çarpıtmasak ?
      Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Şikecilerin kadrosu;

-------------- ayıcık -----------
        gönül egemen alves caner
        -------------- topal -----------
        ----- beleşoğlu meireles ----
        kuyt --------------------- sow
        ---------- emenike ------------

Bu 4-3-3 ile senin bahsettiğin 4-3-3 arasında fark var. En önemlisi mehmet topal gibi defansif oyuncu farkı var.

Ayrıca şikeciler sow' u mecburen kanat yaptılar emenikeyi yada weboyu oynatmak için. Zaten geri 8' li mükemmel. ileri 3' lü yüzünden şuan şampiyonlukları garanti değil.

-------------- ayıcık -----------
        gönül egemen alves caner
        -------------- topal -----------
        ----- beleşoğlu meireles ----
        töre --------------------- stoch
        --------------- sow ------------

şöyle bir 11' leri olsaydı şuan açıkara şampiyonlardı.
        hem kucka,hem ekdal defansif olarak zannettigin gibi kotu adamlar degil.

bu adamlar İtalya gibi sert bir ligde ortasaha merkezde oynadılar.

Üstelik daha hücumcu oynayacak olan ekici de defansif olarak cok kotu,eli belinde diyemeyiz.

Eger defansif gorevleri oyunculara dagıtabilirsen illa sırf isi defans olan bir merkez ortasahaya ihtiyac duymazsın.

hatırlatmada fayda var ustelik ileriye yazdıgım adamlardan 2 tanesi atleti ozellikleri olan,surekli rakibi tehdit eden adamlar.

Rakip bu adamları gordugu zaman kolay kolay senin ustune gelemeyecektir.

Yorum

Abi özellikle parantez içinde PERFORMANS OLARAK dedim. Lafları çarpıtmasak ?
          perfomans olarak istikrarsız ir adamı İtalya liginde bu kadar süre alabilmesi imkansız.

Ekdal ve kucka ikilisi ile iddia ediyorum TSL de ortasahada domine edemeyecegimiz mac olmaz.

Bu kadar iddialıyım.

Yorum

hem kucka,hem ekdal defansif olarak zannettigin gibi kotu adamlar degil.

bu adamlar İtalya gibi sert bir ligde ortasaha merkezde oynadılar.

Üstelik daha hücumcu oynayacak olan ekici de defansif olarak cok kotu,eli belinde diyemeyiz.

Eger defansif gorevleri oyunculara dagıtabilirsen illa sırf isi defans olan bir merkez ortasahaya ihtiyac duymazsın.

hatırlatmada fayda var ustelik ileriye yazdıgım adamlardan 2 tanesi atleti ozellikleri olan,surekli rakibi tehdit eden adamlar.

Rakip bu adamları gordugu zaman kolay kolay senin ustune gelemeyecektir.
            Ben ikisininde defansif yönlerini biliyorum. Kucka'nın önlibero oynamışlığı da var hatta. Ama has önlibero şart bu ligde. Gerektiğinde stoper olabilecek Zokora tarzı birebirde etkili bir önlibero şart. Zokora eleştirildi ortasahayı geçemiyor diye ama geçen yılki o berbat kadroyla 4. olmamızın bir sebebi de Zokora' dır. Uefa maçlarında istersen 4-4-2 oyna. Açık futbol var ama Süper Ligde en az 1 önlibero şart oğlu şart. Topal-Melo-Atiba üçlüsünde rakip olabilecek bir adam almadıkça şampiyonluk çok zor. Her maç mutlaka gol yersin. 4-3-3 Kağıt üstünde durduğu gibi hoş durmuyor malesef.

Yorum

• cardozoyu çok severim.sempatik,sorunsuz bir adam ve dünya yıldızı.ama bize tam uymadı.cardozonun oynayacağı takımın tüm oyuncuları koşan olmalı ve cardozaya bolca pozisyona sokan.ama bizim öyle bir takım olmamız zor.bize ayağında top tutan,adam geçebilen f.tekke veya burak gibi birisi lazım. ama böyle bir oyuncu bulmak çok zor. waris,yatabare,deniz,sefa gibi forvetler oynayacağına yüz kere cardozoyu tercih ederim.

Yorum

perfomans olarak istikrarsız ir adamı İtalya liginde bu kadar süre alabilmesi imkansız.

Ekdal ve kucka ikilisi ile iddia ediyorum TSL de ortasahada domine edemeyecegimiz mac olmaz.

Bu kadar iddialıyım.
                Abi ben sana Colman örneğini verdim. Şuanki durumu aynı Colman gibi. İlk geldiğinde bizde full oynuyordu. İyi de oynuyodu ama son yıllarda maç seçmeye, performansı düşmeye başladı. Sonunda yedek kaldı ve gönderildi. Kucka' nın durumu da aynı. Önceki yıla kadar istikrarlı ve iyi oynuyodu. Sonra birden ne olduysa artık yaşadığı uzun süreli sakatlıktanmıdır bilmem performansı çok düştü. Bu sene ya oyundan alınıyor yada yedekten giriyor. 90 dakika oynadığı maç 4-5 tanedir.

Yorum

• İlk olarak emre6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  cardozoyu çok severim.sempatik,sorunsuz bir adam ve dünya yıldızı.ama bize tam uymadı.cardozonun oynayacağı takımın tüm oyuncuları koşan olmalı ve cardozaya bolca pozisyona sokan.ama bizim öyle bir takım olmamız zor.bize ayağında top tutan,adam geçebilen f.tekke veya burak gibi birisi lazım. ama böyle bir oyuncu bulmak çok zor. waris,yatabare,deniz,sefa gibi forvetler oynayacağına yüz kere cardozoyu tercih ederim.
                  20' den fazla transfer yapıldı. 2 tanesi tuttu, 2 tanesi de idare eder bence.

Tutanlar; Cardozo, Ekici.

İdare edenler; Medjani, Belkalem

Önceki yıldan kalanlar; Onur, Bosingwa

Medjani ve Belkalem den birini 11' e koysak şuan toplam 5 tane ilk11 oynayabilecek oyuncumuz var demektir. Yani 6 net oyuncuya daha ihtiyacımız var. Bu oyuncuları Cardozo' ya göre almak varken Cardozo' yu değiştirmek neye yarayacak ? Senin zaten 6 oyuncuya ihtiyacın varken + paran kısıtlıyken hazır oyuncularından birini değiştirmeye kalkmak mantıklı mı ?

Cardozo Trabzonspor'a gelebilecek en üst, en tavan, en "yok artık!" forvettir. Daha ötesine paramız da yetmez çapımız da... Boş yere heyecan arayıp elimizdeki cevheri kaybetmeyelim.

Yorum

• Transfer Dosyası -9-

İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    20' den fazla transfer yapıldı. 2 tanesi tuttu, 2 tanesi de idare eder bence.

Tutanlar; Cardozo, Ekici.

İdare edenler; Medjani, Belkalem

Önceki yıldan kalanlar; Onur, Bosingwa

Medjani ve Belkalem den birini 11' e koysak şuan toplam 5 tane ilk11 oynayabilecek oyuncumuz var demektir. Yani 6 net oyuncuya daha ihtiyacımız var. Bu oyuncuları Cardozo' ya göre almak varken Cardozo' yu değiştirmek neye yarayacak ? Senin zaten 6 oyuncuya ihtiyacın varken + paran kısıtlıyken hazır oyuncularından birini değiştirmeye kalkmak mantıklı mı ?

Cardozo Trabzonspor'a gelebilecek en üst, en tavan, en "yok artık!" forvettir. Daha ötesine paramız da yetmez çapımız da... Boş yere heyecan arayıp elimizdeki cevheri kaybetmeyelim.

Ben de bunu diyorum elinde cardozo varken ona göre şekillendirirsin Takım'ı.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                    trabzonspor

Yorum

• İlk olarak hanzale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ben de bunu diyorum elinde cardozo varken ona göre şekillendirirsin Takım'ı.

Sent from my iPhone using Tapatalk
                      Haa alırsın genç bir forvet. Şöyle John Guidetti, Mark Uth, Andy Delort yada o tarz birini, Cardozonun yedeği olarak. Tutarsa, Cardozo' nun boşluğunu dolduracağına emin olursan seneye Cardozo' ya hep beraber baybay deriz. Ama yerini doldurmadan Cardozo' yu satmak risk bile değil; saflık, enayilik olur ancak.

Yorum

• zokora dan sonra ön liberolardan ve ön liberolu sistemlerden soğudum.

________atiba___ozan

____belfodil___ekici____sako

_____________cardo

şöyle bir şey istiyorum, ekici zaten bir jaja değil o yüzden orta sahada sıkıntı olmaz gerektiğinde 4-3-3 e de dönebilecek bir kadrodur bu... orta sahada kullanılacak isimler çok önemli, gidip 5 metrede top oynayacak adam alacaklarsa gelecek sezonu da çöpe atalım.

bu adamlar bizi şampiyon yapar. 2010-2011 den kalite anlamında bir eksikleri yok.
                        "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

Haa alırsın genç bir forvet. Şöyle John Guidetti, Mark Uth, Andy Delort yada o tarz birini, Cardozonun yedeği olarak. Tutarsa, Cardozo' nun boşluğunu dolduracağına emin olursan seneye Cardozo' ya hep beraber baybay deriz. Ama yerini doldurmadan Cardozo' yu satmak risk bile değil; saflık, enayilik olur ancak.
                          İdeali o ama 9 gün sonra 33. yaşından gün alacak. Önümüzdeki sezondan sonraki sezona 34 yaşında girecek. Bu illa performansına etki edecek değil ama böyle reklamı olmayan bir ligde hatta ulusal medyada bırak reklamı kıyıma uğrayan bir takımda pazarını kaybetme riskini beraberinde getiriyor. Allah korusun bir sakatlık da yaşasa ayıkla pirincin taşını. Eğer iyi bir değer görürse satılmasından yanayım. Elbette daha hareketli ve gole ulaşmada onu aratmayacak kaliteli (Pahalı olması şart değil, gerçek manada kaliteli olması şart) bir forvet olması şartıyla
                          En son Travelair tarafından düzenlendi; 11.05.2015, 10:38.
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Klas 1- Falcao, Diego Costa, Ibrahimovic,Suarez, Lewandowski...
                            Cardozo Klas 2'dedir.
                            Sa-tı-la-maz

Yorum

• Trabzonspor sakın ola atıfı falan almasın ki sivas fener maçında resmen satılmıştı..hele kendi kalesine doğru vurduğu bir top var akıllara zarar futbol adına zaten hiç bir şey ortaya koymadı yine bir pozisyonda topa koşmayınca trübün ıslıklarıslıklamaz koşsada trübünün tepkisi dinmeyince sakatım numarası yapıp beni değiştirin dedi..maçın satıldığı her dakikasında belliydi yine

Yorum

Szymkowiak' ın arkasında Hüseyin Çimşir vardı ama. Şimdi Szymkowiak' ımız var zaten; Ekici... Hüseyinimiz yok. 4-3-3 oynayacağımızı da sanmıyorum. Ayrıca yukarıda belirttiğim gibi Kucka' da istikrar yok. İlla merkeze adam alacaksak Ekdal' ı alalım yeter bence. Ekici de 10 numaraya yakın oynar.
                                Orta saha 3 tane oyunu çift yönlü oynayabilen isimlerden kurulabilir ki Kucka,Ekdal önlerinde Ekici çok iyi olur.Fakat görünen o ki Ersun hoca oyun şablonunda bir tane çapa düşünüyor. Zamanında Hüseyin ile Zokora'ya yapılan eleştirileri düşününce yeni gelecek ön liberoda bu eleştirilerden nasibini fazlasıyla alacaktır.
                                Ağasarlı_61

Yorum

Yükleniyor...
                                X