Stoper ikilisi Belkalem- Serdar Taşçı olsa sınıf atlarız ama ikisini de almayı düşünmüyorlar heralde.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Transfer Dosyası -9-
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen yaz çok nemliydi alınacak adamlar
Stoper: Richardo Costa , Halileche
Orta saha: Nathko
Forvet: Mitro , Diouf , Gomis
Böyle net adamlar almalıydık , şimdi bir transfer hakkı Ersun hocaya doğdu diye 20 adam da o aldırırsa vay vay vay.En son fadigaTS tarafından düzenlendi; 13.05.2015, 16:45.
Yorum
-
İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKasımpaşadan Ryan Babel,Mersin İdmanyurdundan Nkoulma ve Karabükten Traoreyi sezon başından beri zaman zaman maç özetlerinden bazende canlı olarak takip ediyorum gerçekten takıma katkı sağlayabilecek kalitede oyuncular.En son fadigaTS tarafından düzenlendi; 13.05.2015, 19:17.
Yorum
-
En son special one tarafından düzenlendi; 13.05.2015, 19:35.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleErciyesten Oğulcan gelişimine devam ederse harbi iyi oyuncu olacak.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHannover'da oynayan Salif Sane'yi izleyeniniz var mı? Bu sene 4-5 kere denk geldim maçlarına soğukkanlı ve teknik bir oyuncu. Fiziğini pek kullanmıyor, oyunu aklıyla oynuyor. Mücadele gücünü biraz daha arttırıp sorumluluk almaktan kaçınmazsa tek başına ortasahayı parseller. Bizim ligde iş yapar diye düşünüyorum.
korkut zamani pek iyi olmasada 2. yari inanilmaz gelisim gösterdi
takimin en iyilerinden su an"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Mercanex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYabanci siniri degisti, biz Anil ve Ogulcani mi istiyoruz? Yerli cok iyi bir cekirdek kadromuz var. Sadece yabanciya odaklanmaliyiz.Eger sampiyonluk istiyorsak...
neden olmasin 1461 icin"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1.5 -2 den fazla bi para verilmeyecekse Pione Sisto olur.
Alacağı maaş falan da maksimum 600 bin euro olur. En kötü ihtimal kapalı defansa karşı kilit açan hamle oyuncusu olur.
bugün mesela waris bu maliyette bi oyuncu olsa çoğu kimse ses etmezdi kalmasına.Şahıslardan önce kafalar değişmeli.
Yorum
Yorum