Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Transfer Dosyası -9-

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Stoper ikilisi Belkalem- Serdar Taşçı olsa sınıf atlarız ama ikisini de almayı düşünmüyorlar heralde.
    Ne Mutlu Göğsünü Gere Gere Trabzonsporluyum Diyene...

Yorum

• geçen yaz çok nemliydi alınacak adamlar

Stoper: Richardo Costa , Halileche
      Orta saha: Nathko
      Forvet: Mitro , Diouf , Gomis

Böyle net adamlar almalıydık , şimdi bir transfer hakkı Ersun hocaya doğdu diye 20 adam da o aldırırsa vay vay vay.

Yorum

• İlk olarak Ali Kolancı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        geçen yaz çok nemliydi alınacak adamlar

Stoper: Richardo Costa , Halileche
        Orta saha: Nathko
        Forvet: Mitro , Diouf , Gomis

Böyle net adamlar almalıydık , şimdi bir transfer hakkı Ersun hocaya doğdu diye 20 adam da o aldırırsa vay vay vay.
        Eldekileri satarak elde edeceğimiz para çok önemli.Ona göre şekillenecek transferler
        En son fadigaTS tarafından düzenlendi; 13.05.2015, 16:45.

Yorum

• Kasımpaşadan Ryan Babel,Mersin İdmanyurdundan Nkoulma ve Karabükten Traoreyi sezon başından beri zaman zaman maç özetlerinden bazende canlı olarak takip ediyorum gerçekten takıma katkı sağlayabilecek kalitede oyuncular.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kasımpaşadan Ryan Babel,Mersin İdmanyurdundan Nkoulma ve Karabükten Traoreyi sezon başından beri zaman zaman maç özetlerinden bazende canlı olarak takip ediyorum gerçekten takıma katkı sağlayabilecek kalitede oyuncular.
            Nkoulma filan bizi şampiyon yapmaz.Yine buralarda takılırız.Daha iyi araştırmayla farklı oyunculara yönelmeliyiz
            En son fadigaTS tarafından düzenlendi; 13.05.2015, 19:17.

Yorum

• Türkiye liginden bonservis verilerek kimse alınmamalı.Standartı olan futbolcular alınmalı.1 maç oynayıp 5 maç yatan topçulardan bıktık

Yorum

• Bu da benim yetiştirdiğim topçu çocuk yaşta mahallede önliberoya koyardım sonra tabzonspora getirdim sonra bjk maddi imkansızlıklar yüzünden bu çocuk buralarda hakettiği yerde değil
                En son special one tarafından düzenlendi; 13.05.2015, 19:35.
                “Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
                HAMİ AYAZ

Yorum

• Erciyesten Oğulcan gelişimine devam ederse harbi iyi oyuncu olacak.
                  Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• De Jong, Mexes, M.Perreira, Ayew ve Gignac mutlaka alinmali. 5 bosman oyuncu, 4üde cok kaliteli. De Jongun yanina iyi bir oyun kurucu aldik mi, ligi dagitiriz.

Yorum

• İlk olarak Furkan Özdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Erciyesten Oğulcan gelişimine devam ederse harbi iyi oyuncu olacak.
                      Anıl cok hosuma gitti benimde
                      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Yabanci siniri degisti, biz Anil ve Ogulcani mi istiyoruz? Yerli cok iyi bir cekirdek kadromuz var. Sadece yabanciya odaklanmaliyiz.Eger sampiyonluk istiyorsak...

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hannover'da oynayan Salif Sane'yi izleyeniniz var mı? Bu sene 4-5 kere denk geldim maçlarına soğukkanlı ve teknik bir oyuncu. Fiziğini pek kullanmıyor, oyunu aklıyla oynuyor. Mücadele gücünü biraz daha arttırıp sorumluluk almaktan kaçınmazsa tek başına ortasahayı parseller. Bizim ligde iş yapar diye düşünüyorum.
                          saglam ön libero
                          korkut zamani pek iyi olmasada 2. yari inanilmaz gelisim gösterdi
                          takimin en iyilerinden su an
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Mercanex tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yabanci siniri degisti, biz Anil ve Ogulcani mi istiyoruz? Yerli cok iyi bir cekirdek kadromuz var. Sadece yabanciya odaklanmaliyiz.Eger sampiyonluk istiyorsak...
                            küme düsüyorlar
                            neden olmasin 1461 icin
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• 1.5 -2 den fazla bi para verilmeyecekse Pione Sisto olur.

Alacağı maaş falan da maksimum 600 bin euro olur. En kötü ihtimal kapalı defansa karşı kilit açan hamle oyuncusu olur.

bugün mesela waris bu maliyette bi oyuncu olsa çoğu kimse ses etmezdi kalmasına.

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Ş. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                1.5 -2 den fazla bi para verilmeyecekse Pione Sisto olur.

Alacağı maaş falan da maksimum 600 bin euro olur. En kötü ihtimal kapalı defansa karşı kilit açan hamle oyuncusu olur.

bugün mesela waris bu maliyette bi oyuncu olsa çoğu kimse ses etmezdi kalmasına.
                                Kanatlardan en az birine Sisto yada Sisto tarzı birebirde etkili, adam eksilten yeni bir Yattara şart.
                                Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

Yükleniyor...
                                X