Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Feyenoord haberi 20 gün öncesine ait, o iş olmamış anlaşılan....Ancak yine de sanki garip bişeyler dönüyor hissi var içimde.Bizim resmi site şu Litvanyalı Tarmo Neemelo ya bile daha fazla ilgi göstermişti...Ayrıca Kanca nın hala dönmemiş olması da ilginç...Son dakika sürprizleri olabilir......bizimkiler sever zaten sürprizi

Estonya Tarma Neemelo Estonyalı
    " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak l@st_cowboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Estonya Tarma Neemelo Estonyalı
      o rusyaya gitmisdi dimi dogru hatirliyorsam yani fatih biraz ögretir ona nasil bi forvet oynar diye
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o rusyaya gitmisdi dimi dogru hatirliyorsam yani fatih biraz ögretir ona nasil bi forvet oynar diye
        Yok Estonya'da.
        Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
        Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
        N.F.Kısakürek

Yorum

• beyler süpersporda bir haber var musamba nın transferi saat 17 den sonra belli olacakmış ....sanırım bizimkiler hala brezilya yı kovalıyor .. oradan son dk haberi gelirse gene brezilyalı yı alacaklar yoksa niye saat 17 den sonraya kalsınlar var bu iş de bir iş .. bakalım anlayacagız

Yorum

• Musampa için kritik saatler
            Trabzonspor, yarın deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı için Atlasjet Havayolları'na ait özel bir uçakla Gaziantep'e gitti.

Yönetim Kurulu Üyesi ve Kafile Başkanı Ahmet Uğur Zihni, hareket öncesi havalimanında yaptığı açıklamada, iyi bir neticeyle Trabzon'a dönmek istediklerini söyledi. Trabzonspor için ilk haftaların zorlu geçtiğini kaydeden Zihni, "Sezona iyi başlayamadık. Ama bu maç bizim için önemli. İyi bir netice alarak Trabzon'a dönmek istiyoruz" diye konuştu.

Kongo asıllı Hollandalı futbolcu Musampa'nın transferi ile ilgili olarak ise Zihni, "Musampa, geç saatlerde İstanbul'a oradan da sabah saatlerinde Trabzon'a geldi. Transferi bu akşam saat 17.00'den sonra netlik kazanacak" diye konuştu.

Bordo-mavili takımda Jefferson ve Ufukhan sakatlıkları nedeniyle 19 kişilik kadroda yer almıyor.
            N.F.Kısakürek

Yorum

• Aynen öyle düşünüyorum....Bunlar Kanca dan bir son dakika haberi bekliyorlar...
              Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
              Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• Jeff+Para verilip Brezilya liginin en iyi kalecisi alınsa güzel olurdu.
                N.F.Kısakürek

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Aynen öyle düşünüyorum....Bunlar Kanca dan bir son dakika haberi bekliyorlar...
                  ben olsam musampayi öylede böylede alirim kanca son anda birisini alirsa musampayi kiralariz olmazmi
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Hakikaten biz neden hiç yabancı oyuncuları kiralamayı düşünmüyoruz...Satın alınca sanki bonservisinden para mı kazanıyoruz? (örn:Jun)
                    Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.

Yorum

• merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım yarın inşallah antep teyim artık musambanın transferide kesinleşsin
                      "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                      O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• Hoşgeldin kardeş....Umarım gelişin bize uğur getirir....

Yorum

• arkadaşlar ben geçen de yazdım yönetime gerçekten çok ama çok yakın bir arkadaşım dedi bana bu hırvat kaleciyi almışız iş bitmiş bu tolga gs ye gitti ya biz oradan hiç para almamışız aslında almamız gerekiyordu ya işte ona karşılık adamlar bize hırvat kaleciyi verelim demiş zaten onlarda 17 yabancı varmış ama 8 e düşmesi gerekiyormuş onun için ve ısrarla o yönetici diyormuş ki kesin bitti bu hafta belli olur vs vs vs ama hala adam yok belçikaya gidecek haberleri çıkıyor .. vallahi amma karışık iş .... gerçi bugün bir gazete de çıkmış rus kulubünün yetkilisi mi lucesku mu ne demiş ki kaleciye seni söz verdik TRABZONSPOR a oraya gideceksin prestijimiz var bunu harcayamazsın gibi şeyler demişler .... onu bunu bilmem ama alırsak MUAZZAM KALECİ YANİ KALECİ GİBİ KALECİ en az 15 puan alır bize ...

saygılarımla ...

Yorum

• bu transfer işlerinin son günü ne zman ya. ligin 3. haftası başladı hala transferler devam eedebiliyo. son gün nedir biliyomusunuz?
                            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                            Gerçek budur. ☆

Yorum

• 1 Eylül'de bitiyor..
                              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                arkadaşlar ben geçen de yazdım yönetime gerçekten çok ama çok yakın bir arkadaşım dedi bana bu hırvat kaleciyi almışız iş bitmiş bu tolga gs ye gitti ya biz oradan hiç para almamışız aslında almamız gerekiyordu ya işte ona karşılık adamlar bize hırvat kaleciyi verelim demiş zaten onlarda 17 yabancı varmış ama 8 e düşmesi gerekiyormuş onun için ve ısrarla o yönetici diyormuş ki kesin bitti bu hafta belli olur vs vs vs ama hala adam yok belçikaya gidecek haberleri çıkıyor .. vallahi amma karışık iş .... gerçi bugün bir gazete de çıkmış rus kulubünün yetkilisi mi lucesku mu ne demiş ki kaleciye seni söz verdik TRABZONSPOR a oraya gideceksin prestijimiz var bunu harcayamazsın gibi şeyler demişler .... onu bunu bilmem ama alırsak MUAZZAM KALECİ YANİ KALECİ GİBİ KALECİ en az 15 puan alır bize ...

saygılarımla ...
                                Valla güzel yazmışsında tolgayı geseye veren başkanları demişki siz sadece tolganın ücretini verin yeter tolgayı alırken çok zorluk çıkardı TRABZONSPOR bize onların para kazanmasını istemiyorum demiş o yüzden beleş vermiş geseye ben böyle okumuştum hangisi doğru acaba.umarım senin dediğin doğrudurda bu kaleci bize gelir gerçekten çok iyi bir kaleci...Saygılarımla
                                Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X