İlk olarak coolank tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
arkadaşlar tabiki 6 puan önemli önemsiz demek yanlış fakat asıl önemli olan inancımızı yitirmememiz antep maçıyla herşey düzelmeye başlıyacak "ne ayagı sürçmemiş at nede attan düşmemiş süvari vardır" muhim olan toparlanmak daha yolun başındayız inanaın antep maçı başlangıç olacak"Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;O ülkede güneş batıyor demektir."
Yorum
-
Jefferson yine kadroda yok dikkatinizi çekti mi acaba?? Transfer düsünülebilir diyorum her şeye rağmen !!! Bizimkilere belli olmuyo ki !! Gidiolar formsuz oyuncuyu alıolar geliolar!! hazır oyuncu varken (Alex) ... Ricardinho varken Marcelinhoyu alıolar!!! Ben anlamadım Trabzounun parasını sokağa atmıolar da ne yapıolar... Ricardinho 1.75 milyon euro Marcelinho 2.5 milyon euro !!!
İns Marcelinho daha ii performans sergiler de verdirdiği parayı hakettirir!!!
Yorum
-
arkadaşlar bu transferi ne kadar beklediğimi ve ne kadar kadar heyecanlandığımı bilemezsiniz ama ben bile diyorumki bu adam peşin para istiyo maç başı paraya razı olmuyo mantıklı düşünün giderse gitsin. yani parayı verelimde sonra klüpte yatıralımmı.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
-
sen git fatihi sat al 7. milyon € sonra git o parayla 2.5 m & marcelinho - ersen musa falan eeee noldu geri kalan para indirdin mi cebine sayın başkan ya bide marcelinho nun parasını cebimden verdim dedi eee o zaman fatihin parası nereye gitti sayın başkan madem sattın 7.5 milyon € ya Türk tarihinin en yüksek ücretle giden futbolcusunu sattın 7.5 m € var ya sen çok kaliteli bir forvet alırdın hiç olmazsa bu paraya çok kaliteli forvetleri kaç sene kiralardın be yazıklar olsun at o parayı da cebine bakalım için rahatmı sayın başkan sabahtan beri bekliyoruz burda iki imza için resmi!!! siteye gire çıka gire çıka parmaklarım agıdı ama neeerde bu yönetim 2 sene içinde şampiyonluk dedin nooldu? bir de atay aktug dersiniz istifa dersiniz bu adam niye gitti aç bak bakayım bu adam transferleri hariç ama tam bi başkandı iki sezonda şampiyonluga oynattı fatihi gökdenizi yattarayı elinde tuttu. bide bu başkana bak az kaldı SZYMKOWİAK I satacaktı zor aldık elinden ama fatihi para için sattın sen yazıklar olsun tamam sat ama yerine adam al adaaammmm !!!!!!!!!
Yorum
-
yaw hakkaten hayret bir olay. bizim becerikli yöneticilerimiz ricardinyoyu kaçırdıkları gibi gene para yüzünden musampa yı da kaçırdı. üstelik adam trabzona kadar gelmişken. onuda ricardinho gibi eziklerden biri alırsa yazık çok yazık.......BORDO MAVİ RENKSİZ YAŞAMAK ANLAMSIZ..AMANSIZ BİR HASTALIK BU, TEDAVİ GEREKSİZ ...
Yorum
-
musampa gibi bi oyuncuyu kulübe kadar getirip imza attıramayarak bir ilke daha
imza atmış olucaz bu olay sayesinde belkide avrupadan transfer için olumsuz bi olay olarak kalacak ne diyelim bizim yönetimde bu yakışır zaten şu işi bitirseler çok güzel olacak ben hala olacağını düşünüyorum adam buraya kadar gelmiş gerimi dönecek yani
Yorum
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemusampa gibi bi oyuncuyu kulübe kadar getirip imza attıramayarak bir ilke daha
imza atmış olucaz bu olay sayesinde belkide avrupadan transfer için olumsuz bi olay olarak kalacak ne diyelim bizim yönetimde bu yakışır zaten şu işi bitirseler çok güzel olacak ben hala olacağını düşünüyorum adam buraya kadar gelmiş gerimi dönecek yani
bitti o iş soğuk su içelim boşuna umutlu olmaTRABZONSPOR
TRABZON - OF - GÜRPINAR (MAPSİNO)
Yorum
Yorum