Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tomas jun gelince nasli olmusdu ?

benzer degilmiydi ?
    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• valla trt 2 söyledi trabzon havaalanında hiçbir yöneticinin musampa yı karşılamadığını

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        türkiye milli basketbol takimi 41-34 önde litvanya parcalaniyor
        dsf kanali veriyor maci
        özür dilerim buraya koydugum icin
        kardeş yabancı kanala bakmaktan kendi kanalına bakmaz mı oldun...(ntv de veriyor)

Yorum

• oo sanatşk kardeş nasılsın bu musampa ile ilgili ne iyosun nasıl sence
          AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• musampa gel hadi ..)))) musampaaaaa
            En son EmrahYalçınalp tarafından düzenlendi; 19.08.2006, 16:26. Sebep: Foruma giren bayan arkadaşlar da var, lütfen biraz daha dikkat...

Yorum

• naklovv tanimiyorum futbolcuyu, yorum yapmiyorum ama gelisi tomas jun gelisine benziyor.

umarim sonu onun gibi olmaz.
              "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• İlk olarak 61hikmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                kardeş yabancı kanala bakmaktan kendi kanalına bakmaz mı oldun...(ntv de veriyor)
                ahh olsada baksam nerede ni trt int var
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• ya bu nasıl iş arkadaslar adam trabzona kadar geldi_!!!!!!!!!!!

hala resmi site güncellenmedi..........

inş bu işin arkasında bi çok yöneticinin bu konuda anlasamaması çıkmaz....

Yorum

• En azından artık inanmıyoruz sahaya çıkmadan.Gelişme var.Adamın duruşu farklı-marjinal...Heyecan yaratacağı kesin ama işe yararmı bilemem. Sonuçta şampiyon olamayacağımıza göre bari karizma futbolcular giysin formayı.Biraz da koşarsa adam köşe işte. Albayrakta ismini gündemde tutuyor o da köşe. Traftarı hiç karıştırmayalım en iyisi...

Yorum

• saat 3 oldu hadi da..
                      BORDO MAVİ

Yorum

• birde guvene bilecegimiz bi kaleci alsaydık ne güzel olurdu..
                        "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

• sıkıntıdan patladım daha adama imza attıramadık ne kalecisi. hazırına bi kere imza attırsınlar.
                          Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• Basketbolda Litvanya'yı yendik 76-74 bravo
                            Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                            Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• Türkiye - litvanya yı yendi baskette onlara karşı tarihimizdeki ilk galibiyetimiz oldu.
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Türkiye - litvanya yı yendi baskette onlara karşı tarihimizdeki ilk galibiyetimiz oldu.
                                evet yaf kalb krizinden gidiyordum macta bayaga heacanli oldu
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X