Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak l@st_cowboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEstonyaTarma Neemelo Estonyalı
"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo rusyaya gitmisdi dimi dogru hatirliyorsam yani fatih biraz ögretir ona nasil bi forvet oynar diyeYeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
N.F.Kısakürek
Yorum
-
beyler süpersporda bir haber var musamba nın transferi saat 17 den sonra belli olacakmış ....sanırım bizimkiler hala brezilya yı kovalıyor .. oradan son dk haberi gelirse gene brezilyalı yı alacaklar yoksa niye saat 17 den sonraya kalsınlar var bu iş de bir iş .. bakalım anlayacagız
Yorum
-
Musampa için kritik saatler
Trabzonspor, yarın deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçı için Atlasjet Havayolları'na ait özel bir uçakla Gaziantep'e gitti.
Yönetim Kurulu Üyesi ve Kafile Başkanı Ahmet Uğur Zihni, hareket öncesi havalimanında yaptığı açıklamada, iyi bir neticeyle Trabzon'a dönmek istediklerini söyledi. Trabzonspor için ilk haftaların zorlu geçtiğini kaydeden Zihni, "Sezona iyi başlayamadık. Ama bu maç bizim için önemli. İyi bir netice alarak Trabzon'a dönmek istiyoruz" diye konuştu.
Kongo asıllı Hollandalı futbolcu Musampa'nın transferi ile ilgili olarak ise Zihni, "Musampa, geç saatlerde İstanbul'a oradan da sabah saatlerinde Trabzon'a geldi. Transferi bu akşam saat 17.00'den sonra netlik kazanacak" diye konuştu.
Bordo-mavili takımda Jefferson ve Ufukhan sakatlıkları nedeniyle 19 kişilik kadroda yer almıyor.Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
N.F.Kısakürek
Yorum
-
İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAynen öyle düşünüyorum....Bunlar Kanca dan bir son dakika haberi bekliyorlar..."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
arkadaşlar ben geçen de yazdım yönetime gerçekten çok ama çok yakın bir arkadaşım dedi bana bu hırvat kaleciyi almışız iş bitmiş bu tolga gs ye gitti ya biz oradan hiç para almamışız aslında almamız gerekiyordu ya işte ona karşılık adamlar bize hırvat kaleciyi verelim demiş zaten onlarda 17 yabancı varmış ama 8 e düşmesi gerekiyormuş onun için ve ısrarla o yönetici diyormuş ki kesin bitti bu hafta belli olur vs vs vs ama hala adam yok belçikaya gidecek haberleri çıkıyor .. vallahi amma karışık iş .... gerçi bugün bir gazete de çıkmış rus kulubünün yetkilisi mi lucesku mu ne demiş ki kaleciye seni söz verdik TRABZONSPOR a oraya gideceksin prestijimiz var bunu harcayamazsın gibi şeyler demişler .... onu bunu bilmem ama alırsak MUAZZAM KALECİ YANİ KALECİ GİBİ KALECİ en az 15 puan alır bize ...
saygılarımla ...
Yorum
-
İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar ben geçen de yazdım yönetime gerçekten çok ama çok yakın bir arkadaşım dedi bana bu hırvat kaleciyi almışız iş bitmiş bu tolga gs ye gitti ya biz oradan hiç para almamışız aslında almamız gerekiyordu ya işte ona karşılık adamlar bize hırvat kaleciyi verelim demiş zaten onlarda 17 yabancı varmış ama 8 e düşmesi gerekiyormuş onun için ve ısrarla o yönetici diyormuş ki kesin bitti bu hafta belli olur vs vs vs ama hala adam yok belçikaya gidecek haberleri çıkıyor .. vallahi amma karışık iş .... gerçi bugün bir gazete de çıkmış rus kulubünün yetkilisi mi lucesku mu ne demiş ki kaleciye seni söz verdik TRABZONSPOR a oraya gideceksin prestijimiz var bunu harcayamazsın gibi şeyler demişler .... onu bunu bilmem ama alırsak MUAZZAM KALECİ YANİ KALECİ GİBİ KALECİ en az 15 puan alır bize ...
saygılarımla ...Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
Yorum