İlk olarak Prens-32 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
can karyagdi nezaman ts yöneticisi olmus?????????? bi dur bakalim ne olacak biraz oyniyacaksin pazarlik yaparken
no risk no fun daha bisey bitmedi ins."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Ya bu Can Karyagdı transfer görüşmelerinede mi giriyor?
Garanti para vermemek için bu transfer bittiyse güzel olmus.Son senesindeki performansı ortadayken ona garanti para vermek akılsızlık olurdu.Ve bu yönetim böyle bir rizikoya giremezdi.Akıllı davranmıslar.Ama zaman daralıyor.Sıradaki kim acaba ?Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecan karyagdi nezaman ts yöneticisi olmus?????????? bi dur bakalim ne olacak biraz oyniyacaksin pazarlik yaparken
no risk no fun daha bisey bitmedi ins.KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
Erken kalkan erken yol alır derler.
Bide tezatı var öğleye kadar yatan, evi damı satan.Derler,önümüzdeki maça bakıcaz olmamış sağlık olsun.en azındanbu kadar yaklaştık .
Az daha sol kanadımız oluyordu.38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
Bizim bmn yöneticileri Musampa forumunu yönetimden önce kapattı...Onlar da sinirlendi galiba...ama biraz daha dursaydınız...karpuz keseceğidik muşambanın üstüne...Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
Başkan musampa nın menejeriyle görüşmüş anlaşmış. Biletini gönderip buraya getirtmişler. Adam istanbul da şampiyon trabzon diye demeç vermiş. çeşitli yöneticiler anlaştık demiş....
Şimdi bu ne demek oluyor. İstanbul da başkanın ofisinde ne konuşuldu? Anlaşma olmadıysa taaaa Trabzona niye gidiyor bu adam. İşi yatıracak kadar önemli pürüzler varsa bunlar neden daha önce konuşulmadı.
Demek ki başkan dahil bizim bütün yöneticiler acemiler mangası! bitti.
ayrıca bu adam faydalı olacaksa zaten bonservisi elinde basın parayı alın. Yok işe yaramazsa oynamaz diye şüpheliysen niye getirtiyorsun Trabzona?
Bu soruların cevabını versinler... yoksa bu işi yapamıyoruz deyip bıraksınlar. bu kadar!Vatan Toprağı Kutsaldır, Kaderine Terk Edilemez. M. K. ATATÜRK
Yorum
-
Musampa krizi!
Trabzonspor'un prensipte anlaştığı ve son detayları görüşmek üzere Trabzon'a getirdiği Musampa'nın transferinde şu ana kadar anlaşma sağlanamadı.
Kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, bu sabah erken saatlerde Trabzon'a gelen futbolcu ve menajeriyle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaklaşık 4 saat süren bir görüşme yaptı.
Görüşme sonrası taraflar ayrı ayrı kulüpten çıkarken herhangi bir açıklama yapılmadı. Görüşmenin ardından futbolcu ve menajeri kaldıkları Zorlu Grand Otele geri döndü.
Musampa'nın transferinde peşinat konusunda sorun çıktığı ve bunun aşılmaya çalışıldığı kaydedildi.
19.08.2006
Kaynak : AAYeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
N.F.Kısakürek
Yorum
-
bi moralim bozuldu kafam bi dalgın adeta mahvoldum kaç gündür kendimi buna endekslemiştim. her işte bi hayır vardır. garanti para vermemekle iyi yaptığımıza da inanıyorum ama yönetimin bizi bu hale düşürmeden bi açıklama yapamsı lazımdı. en azından bunları istanbulda konuş olmuyorsa ordan geri gitsin. buraya kadar gelip hevesimiz kursağımızda kalcağına.Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.
Yorum
Yorum