Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zeyyat Kafkas 1 Eylül e kadar kesin bir yabancı alacagımızı söyledi Lligtv de.
    GEne kaleci düşünmüyoruz dedi.
    Kaynak : Ligtv mac oncesi

Yorum

• İlk olarak tsligenc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zeyyat Kafkas 1 Eylül e kadar kesin bir yabancı alacagımızı söyledi Lligtv de.
      Almasın kaleci daha, yediğimiz gole bak..
      BORDO MAVİ

Yorum

• bunların yöneticiliğine de .....yarabbim şu mübarek gece yine beni ne hallere düşürdüler...defolun hepiniz defolun kafkası kancası albayrakı defolun gölge etmeyin yeter
        AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• fenerbahçe anelkayı satmış diyorlar hemde aldığından 3 milyon fazlaya.Hiç oynamayan adamı fazlaya sattılar.Bir kerede bizim yönetim böyle başarılar gösterse.Ya bıraktım başarıyı bari fatihin parasını çıkaesınlar meydana.

Yorum

• alex-musampa derken iyice düşürüyoruz kaliteyi..
            mustafa keçeli derler şimdi.
            ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• abi yeter artık yaa...
              nuri albayrak denen başkanlık yaptığını sanan saygın kişilik:
              1- yattara ile başlamayan
              2- bu takımın tek forvet oynamadığını 3 maçta göremeyen
              3- hasan ve hüseyini yan yana oynatıp orta sahayı felç eden
              4- takımın yararlı oyuncularından syzmeki takımdan küstüren
              5- takımın kaleciye ihtiyacı yok diyen
              6- takım 2-1 yenikken ve dakika 85 olmuşken ömer rıza yerine musa büyüğü alıp hala gol yememeyi düşünen
              7- takım 2-1 yenikken murat ocağın sakatlanmasından sonra kendisi gibi bi işe yaramayan ama yinede isminden korkulan marcelinho yu gol yememek için solbeke çeken
              8- daha sayayımmı???

bu lazaroni denen antrönör müsfettesinide al ve bırak trabzonumun yakasını derhal...

Ahmet ağaoğlunuda bmn üyeleri olarak göreve çağıralım.. trabzonun iyiliği için bunu yapmalıyız arkadaşlar.. bu işin şakası kalmadı..her maç yönetim ve lazaroni aleyhinde tezahürat yapın ..yazıkki ben trabzonda değilim ama bu işe artık el koymalıyız.. çoğu işi kendimiz hallettik bmn üyeleri olarak..istenmeye istenmeyede hala takımın başında duramazlar...haydi arkadaslar lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!
              O Kupa Buraya Gelecek....

Yorum

• İlk olarak tsligenc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Zeyyat Kafkas 1 Eylül e kadar kesin bir yabancı alacagımızı söyledi Lligtv de.
                acaba ne düşünüyorlar ??? Trabzonsporu bitirmeyi mi ?
                elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
                TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
                legends never die ...

Yorum

• aynı şey her konuya yazmayınız...
                  ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Faruk kanca allahından bul...Nuri Albayrak fatih parası boğazında kalsın.
                    Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Kalsin ben artik transfer falan istemiyorum...bu saatten sonra ne yapalim transferi... gecen sezonun ortasindan bu yana iddiamiz yok... onca zaman ne yaptiniz???

Bundan sonra da transfer yapmayin, yeni yonetim ve teknik direktorun de elini kolunu baglamayin, kendi tercihlerini kendileri yapsinlar

Yorum

• sayın başkan kaleci al KALECİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ İİİİİİİİİ

bırak kim ne derse desin yönetimden kaleci al kaleci başkan .. sola zaten adam almak zorundasın hadi başkan hadi 10 gün var şu masaya vur yumrugunu kaleci aldır artık .. bari bunu yap ...staddan vs vazgeçtik ...

Yorum

• yönetim musampadan vazgecti yıllık peşinatını istemesinden dolayı
                          rotayı tekrar alex se cevirdi oda 3 yıl için 250 bin dolar istemiş yönetim pahalı buldu tekrar musambaya gecmişler musampada demişki s gidin ulan siz benlen d şakmı geciyonuz demiş
                          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• lee yong ile elleri geri çağıralımm..napalım artık:

Yorum

• he bu arada petkovicide sivastan geri alalım..

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Almasın kaleci daha, yediğimiz gole bak..
                                yediğimiz gole değil, yediğimiz gollere bak..nunlar karar vermişler herhalde. trabzonu bitirmeye gemişler.... bu kadar rezillik yeter artık... nerey gidiyoruz yaaa... Bizi bu duruma getiren yönetimlerin Allah belasını versiin...
                                Bizim suçumuz nedir yaaa... Dha ligin başı... ne umutlarla lige giriyoruz ve 3. hafta havlu atıyoruzzz....
                                yeter artık yeter... lig başlamış 3 hafta geçmiş biz hala transfer yapıyoruuz... Bir çobanımız eksikti..onuda getirip koydular takımın başına...
                                takımın başarısız olması için elinden geleni yapmaya çalışan ve lobi oluşturan lemi gibiler ve yanmdaşları...sizde kına yakın şimdi... ama anlamazsınız gitti bir sene daha... haklısınız sizin için o önemli değilki... Trabzondan ne kadar nemalanırızın peşindesiniiz...
                                Bende diyorum işte, hepinzi Allahınızdan bulun...
                                ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

Çalışıyor...
                                X