Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ricardinho bejekeye gelirse Türkiye'yi sallar ve yönetimimiz çok ağır bir darbe almış olur..
    Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ricardinho bejekeye gelirse Türkiye'yi sallar ve yönetimimiz çok ağır bir darbe almış olur..
      Ricardinho Al Ittihd la anlaştı...
      Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
      Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak ölümüne_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        lemi ve ekibi 3 ay kalmamismiydi brezilyada..kanca daha 1.ayini doldurdu.haksizlik ediyoruz sanki
        o oranin vatandasi olsun bizde de aurelio olmus ne olacak..bu arada pascali alsinlar
        yanılmıyorsam lemi realdeki robinhyo keşfetmişti bizimkiler çok genç ve pahalı demişlerdi ,leminin dediklerinin hiçbirini almadılar ki.
        lemi ne yapsın.
        Delinse yer, çökse gök yansa kül olsa dört yan,
        Yüce dileğe doğru yine yürürüz yayan.
        Yıldırımdan tipiden kasırgadan yılmayan,
        Ölümlerle eğlenen tunç yürekli Türkleriz…

Yorum

• Haberi yanlış anlamadıysam Obina ile UEFA ya katılan bir Türk ve Rus takımı ilgileniyormuş...Bu takım biziz galiba....
          Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.

Yorum

• Bu bahsettiğimiz obina bizim geçen seneki yönetici müsfettelerinin almayı beceremediği obina mı acaba , bide hiç gündemde yokken acaba nerden çıktı bu haber ????
            " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Aynı Obina...

Yorum

• Mevkisi ne bu Obina'nın.
                Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                N.F.Kısakürek

Yorum

• ya ne obinası yaaaaaaaa yine miiiiiiiiiiiiii

Yorum

• Forvet..Geçen yıl baya bi gündemdeydi...

Yorum

• 14/07/2006

Trabzon Obina'nın peşinde!
                      Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Ömer Sarı, sezon başlarken birinci sınıf 3 Brezilyalı oyuncuya sahip olacaklarını söyledi.

Sarı, Brezilya'nın Cruzio takımından kaleci Jefferson Oliveira Galvao ile Flumeninse takımın stoper oyuncusu Fabiano Eller Dos Santos'u renklerine kattıklarını ve son olarak da Flamengo Kulübü'nün 22 yaşındaki genç oyuncusu Obina'yı transfer etmek istediklerini belirterek, "3 birinci sınıf Brezilyalı oyuncuya sahip olacağız" dedi.

buyrun nostalji 3 tane 1. sınıf birezilyalıymış birine yarım sezon dayanamadık , biri gitsin diye dua ediliyor , diğerini hiç alamadılar zaten , geçen sene kaldıgımız yerden devam yani , brezilyada oyuncu çoook
                      e ağustos sonuna kadar da vakit var hepsine talip olun bakalım elbet birini alır getirirsiniz....

Yorum

• Yok ya dalga geçiyorlar. Birşeyden anladıkları yok bunların. Bari anlayanlara görev verseler. Yine menejerler devreye girdi

Valla 10 kaplan gücünde olsaydım ben ne yapacağımı bilirdim bunlara
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 12.08.2006, 01:24.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Oyalama taktiği olabilir.
                          Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                          Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                          N.F.Kısakürek

Yorum

• Haberi yanlış anlıyor da olabiliriz...

Yorum

• Daha neyi oyalıcaklar Allah aşkına artık sınırdayız , takım sos veriyo , şimek sol kanatta harcanıyo , kale aynı durumdaymış çoğu arkadaş bu görüşte ben Tolga'ya verilmesinden yanayım kalenin , e forvet malumunuz

Apoel maçını izlerken aklıma gelen ve babamla konustugum tek şey "bu takımın gol atması mucize" ydi, ki zaten mucize bi gol oldu ,

Trabzonspor - frikik - ve son dakika golü 1,000,000 da 1 görüncek bi olay sanırım , morphis' e de burdan teşekkürlerimi sunmak isterim o golü yediği için amatör bi kaleci yerdi ancak o gölü zaten amatör bi kaleci yedi
                              En son Sinan Akyıldız tarafından düzenlendi; 12.08.2006, 01:49.

Yorum

• Hacıosmanoglunun süper spor daki beyanatlarını okuyunuz taraftarın düşüncelerini söylemiş ....sanırım başkan yanlış oldu sayın başkan ne bir şey konuşuyor ne bir şey yapıyor .. sayın başkan sadece FATİH TEKKE yi satıp ( ki yanlış değil bu olay çünkü kaptan çok gitmek istedi ama niye aslında oraya iyi bakmak lazım malum sebepler herkesin bildiği sebepler ben kaptana tam sahip çıkılsa idi kaptanın gitmek isteyecegini düşünmüyorum ) transfer yapmayı mı düşünüyorsunuz .... bence hiç boş yere marcelinho transferini cebinizden karşılamayınız nasıl olsa 8.5 milyon euro var kasada ...hatta stepanov ve gökdenizi de satın 20 futbolcu alırsınız nasıl olsa çagdaş cem jeff gibi kıyamet gibi futbolcu var hatta trabzon amatör de para da vermeden alınır ...şimek i bitirmeyi kafasına koymuş bir hoca tek o da değil fatih stepanov ikilisini bozmak her ne hikmetse yattarayı yedek bırakmak gökdenizle oynamak ve en önemlisi silik futbol korkak futbol oynatmak ...daha ne olacak zaten birileri hocaya buranın trabzonspor oldugunu ve bizim kişiliksiz futbol istemediğimizi anlatsa artık..... Sayın Hacıosmanoglu siz yönetimde taraftarın sesisiniz lütfen bu düşüncelerinizi kabul ettiriniz dediğiniz gibi biz silik değiliz asla da olmayız ve olamayız ve takım da dediğiniz gibi domina taşı gibi oynanıyor siz müdahale edemezseniz biz ancak yönetimi istifaya çagırabiliriz ...ben bu kongrede SAYIN BAŞKAN NURİ ALBAYRAK A OY verdim hala daha da dogru yaptıgımı düşünüyorum her şeye ragmen ...Sayın Hacıosmanoglu lütfen konuşunuz ve bu takıma öncelikle bir kaleci aldırınız mutlaka kaleci ve bu hocaya trabzonsporun korkak olamayacagını anlatınız sanırım hüsnü hoca çay kahve içiyor .....TRABZONSPOR bir markadır ve markanın degerini kimse düşüremez ... bu forumu başta sayın başkan ve yönetim kurulu üyelerinin bir kısmının takip ettiğini biliyorum zaten bir kısmı bu siteye girmeyi beceremez tıpkı brezilyanın yerini harita da bulamayacakları gibi ....

SAYIN HACIOSMANOGLU lütfen superspora vermiş oldugunuz demeci hayata geçirip takipçisi olunuz ...ve SAYIN BAŞKAN artık yeter bazı şeyleri görmüyormusunuz görmüyorsanız görenleri en azından biraz dinleyiniz bu kadar feryat figan varsa bu kadar insan yanlış düşünemez veya siz bu yanlışa uyun kimse sizi suçlamaz eger yanlışsa ??????????? HEP DESTEK SONUNA KADAR DESTEK AMA SİZLER DE SORUMLULUGUNUZU BİLİNİZ ...büyük hedefleri olan bir başkan oldugunuzu her zamn söylediniz inandık ve hala da inanıyoruz ama artık bazı şeylere tavrınızı tepkinizi koyunuz ...

SAYGILARIMLA ...

Yorum

Çalışıyor...
                                X