daha ricardinho olduğu belli değilki ze roberto veya neryde olabilir bence ricoyu juve falan istiyodu
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak champions tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesorun 2 milyon euro değil yıllık alacağı ne kadar acaba 2 milyon dolardan falan bahsediliyo eğer doğruysa 3 trilyon falan ediyo büyük paraYeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
N.F.Kısakürek
Yorum
-
İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCorinthias'a 2milyon$,Ricardinho'ya yıllık 2,3milyon$.Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
İlk olarak adnanm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Brezilya milli takımının sol kanadı Ze Roberto değil miydi??
Ricardinho kaç maçta oynadı bence Ze Roberto'dur...Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
N.F.Kısakürek
Yorum
-
İlk olarak TSigalko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebencede Ze Roberto'dur.Ayrıca Ricardinho'nun gerçek mevkisi sol kanat değilki.Forvet arkası.VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
-
İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöyle bi adam sol kanatta da oynar.. hızlı koşan bi oyuncu çünkü...Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
N.F.Kısakürek
Yorum
-
Vayyy bee...
İnşallah 3 isimden en az tanınanı nery olur.Ama ibreler ricoyu gösteriyor...
Adamlar her ne olursa olsun istanbuldan bitirdiler işi.Eee 40a yakın transferden sonra bu işte prof. oldular.Demek ki bizimde bu kadar beklememiz gerekiyor.Ama bize o da yetmez...
OFfffffffffffffffffffff.....Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
İşte BMN!*
Yorum
-
Ben Gustavo Nery olduğunu iddia ediyorum....Brezilya ligi ni en az Faruk Kanca kadar takip ediyorum...Rico İtalya ya gidecek, Nery BJK ye...Daha önce de yazmıştım...Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Yorum
-
İlk olarak adnanm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeyse kargalar bizi ilgilendirmez işimize bakmalıyız...
Kanca dön tatilden kapkara oldun güneşten yeter..."-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak The Legend tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehala daha transfer bekliyoruz.bence başkan transferi kapattı.Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Yorum
Yorum