Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Haberi yanlış anlamadıysam Obina ile UEFA ya katılan bir Türk ve Rus takımı ilgileniyormuş...Bu takım biziz galiba....
    http://globoesporte.globo.com/ESP/No...2-4282,00.html
    uefa deil arkadaşım şampiyonlar ligi...o takım biz deiliz galatasaray...
    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Lig tv de açıklamışlar nery almışyar. Ricardinhoyu alamadılar.
      ben size dedim...beşiktaş ricardinho yu rüyasında görür...paraları yok fellik fellik sponsor arıyorlar...onlar nery i alabilir o da zaten takımında(Corinthians) teknik traktörü tarafından kadro dışı bırakılmış bir oyuncu...ne kadar yararlı olacağı belli...

Yorum

• İlk olarak l@st_cowboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Tartışmamak ümidiyle ...

1- Teknik Direktörü İ. Hacıosmanoğlu getirmemiştir , bilakis ispanyada değişik t.d adaylarıyla görüşürken Lazaroni transferi gerçekleşmiştir .

2-Bu bahsettiğin ipe sapa gelmez transferlerin hiç birisinde İ.H. nun hiç bir katkısı olmamıştır , zira kendisi transfer komitesinde ki görevinden istifa etmiştir .

3- Bu transferlerde etkili bi rolü olmadıgı gibi Kaptanın gitmesinde de en ufak bi rolu oldugun düşünmüyorum ( benım düşüncem ) Kaptan sayın başkanımızın kurbanı olmuştur kanımca.

4-Ayrıca transfer komitesinde değildir ki adam alsın getirsin transfer komitesi üyelerimiz ( Faruk KANCA namı diğer "KANCALİNHO " ) Brezilya da tatillerini bitirir bitirmez djkay-jun ayarında bi topcuyla gelirler inşallah futbolcusuz dönme ihtimaline de kendimizi hazırlarsak süpriz yaşamamış oluruz

5- Bu konuda kimseyi savunmuyorum bence yaptığı açıklamalar oldukça yerinde ....
        tüm bu yazdıklarından sonra, bahsettiğin yöneticinin bu yönetimde hiçbir iş yapmadığını düşünüyormusun acaba, diyeceksinki yaptırmadılar, o zaman orada niye duruyor

Yorum

• nery kim ? ... bizde alalım artık birini yeter da..
          ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Merhabalar,

Neyse ki transfer sezonunun bitmesine 2 hafta gibi bir süre kaldıda hepimiz bu eziyetten kurtulacağız bu sayede.Ne yaptığını bilmeyen,söylemleri sadece havada kalan,planı-programı ve en önemliside vizyonu olmayan bir yönetimle daha karşı karşıyayız maalesef.Önce ki yönetimden farkı yok ki bunlarında ! Önceki yönetimlerde aylarca Brezilya'ya gidip eli boş dönüyorlardı,bunlarda aynısını yapıyorlar.Trabzonspor'da tek değişen başkanın ve yöneticilerin adı oldu.Olan herzaman ki gibi Traboznspor'a ve bizlere oldu.

Bence yönetim ve başkan hemen istifa etmeli artık,yeterince reklam yaptılar nasıl olsa.eminim bu reklamla bir sürü ihale v.b. kazanımları olmuştur.Çünkü görünen o ki yönetime takıma birşeyler vermek adına değil,almak adına gelinmiş her zaman ki gibi.Kimsede korkmasın yok Kulüp kaosa sürüklenirmiş de bilmem ne olmurmuşta,hiçbirşey olmaz bunu söyleyenler sadece kendilerini ve bizleri kandırıyorlar.Bundan daha kötü olamaz nasıl olsa.

Hiçbir söylemini yerine getirmeyen yönetimin o koltukta oturmaya hakkı yoktur.Takım güçlenecek,şampiyonluğa oynayacak diyenler sanırım başka bir takımdan bahsediyor olmalılar.Gerçekci olmamız gerekiyor,bu takımın bu kadroyla şampiyon olması mucizeden öteye gidemez.Transferde esas olan sayısal anlamda çok oyuncu almak değil,işlevsel anlamda oyuncu almaktır.Nerde artık oyuncu var hepsini aldık çok şükür.Sanırım piyasada başka artık kalmadı,o nedenle transfer duruldu.Yakında tüm 2 .Lig topçuları bilhassa B.Ş.B. oyunlcuarı Trabzonspor formasını giyecek.Y"abancı kontenjanı dolu yoksa anlaştık oyuncularla hemen alacağız" diyen yönetime sormak lazım hala boş olan yabancı kontenjanı için ne bekliyorlar acaba ? B.Ş.B. 'de yabancı oyuncu yok sayın başkan,almayada hakkı yok allah'dan yoksa orada ki yabancıyıda alırdı bunlar.Sen aylarca Ricardinho diye bu taraftarı oyala,elin oğlu 1 hafta 10 günde bitirsin transferi,sonrada yok bunlar giderse kaos olur muş ! Neyin kaosu Allah aşkına,takım yönetim bazında zaten bir kaos yaşıyor,bundan daha kötü ne olabilir ki ?

Ülker grubunundan faydalanmayan tek büyük takım biz varız,onlarda sanırım bizim yönetimin tarzını öğrenmiş olmalılar ki yaptıkları açıklamada " En fazla desteği Trabzonspor'a vereceğiz" diye açıklama yapıyorlar.Normal adamların böyle konuşması nasıl olsa bizin başkan ve yönetimde sürekli üfürüyor,onlarda bu üfürmeye katkıda bulundular.

Kişisel tespitim bu yönetim sezonun ilk yarısını zor çıkarır yönünde.Bu mantıkla zaten fazlasını umut etmek hayalcilikten öteye birşey olmaz.Gelen yönetimler hepsi takımın vizyonunu maalesef ufaltır hale geldi.6.Sınıf takımlara karşı alınan beraberliklere sevinir oldu ise bu takımın taraftarları ve yönetimleri ortada irdelenmesi gereken çok ciddi sorunlar var demektir.Sonsöz olarak şunu söylemek istiyorum Sayın başkana ve yönetimine " Bırakın gidin artık,yeterince reklamınızı yaptınız,alacağınızı aldınız.düşün bu takımın yakasından."
            Basarilar
            Sevgiler Saygilar

Yorum

• İlk olarak sarman61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Lig tv de açıklamışlar nery almışyar. Ricardinhoyu alamadılar.
              Ben de demin lig tv'de "Ricardinho geliyor" diye bir haber duydum. Anlamadım gitti valla...

Bu arada Ricardinho 2005'te Brezilya'da tüm zamanların en nefret edilen futbolcusu seçilmiş. Ama Nery ile Ricardinho arasındaki kalite farkı da öyle böyle değil. Yalan yok, Ricardinho ise biraz bozulacam sanırım

Bizim de sol kanatta ne güzel durur Gilberto...

Yorum

• İlk olarak streiker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Merhabalar,

Neyse ki transfer sezonunun bitmesine 2 hafta gibi bir süre kaldıda hepimiz bu eziyetten kurtulacağız bu sayede.Ne yaptığını bilmeyen,söylemleri sadece havada kalan,planı-programı ve en önemliside vizyonu olmayan bir yönetimle daha karşı karşıyayız maalesef.Önce ki yönetimden farkı yok ki bunlarında ! Önceki yönetimlerde aylarca Brezilya'ya gidip eli boş dönüyorlardı,bunlarda aynısını yapıyorlar.Trabzonspor'da tek değişen başkanın ve yöneticilerin adı oldu.Olan herzaman ki gibi Traboznspor'a ve bizlere oldu.

Bence yönetim ve başkan hemen istifa etmeli artık,yeterince reklam yaptılar nasıl olsa.eminim bu reklamla bir sürü ihale v.b. kazanımları olmuştur.Çünkü görünen o ki yönetime takıma birşeyler vermek adına değil,almak adına gelinmiş her zaman ki gibi.Kimsede korkmasın yok Kulüp kaosa sürüklenirmiş de bilmem ne olmurmuşta,hiçbirşey olmaz bunu söyleyenler sadece kendilerini ve bizleri kandırıyorlar.Bundan daha kötü olamaz nasıl olsa.

Hiçbir söylemini yerine getirmeyen yönetimin o koltukta oturmaya hakkı yoktur.Takım güçlenecek,şampiyonluğa oynayacak diyenler sanırım başka bir takımdan bahsediyor olmalılar.Gerçekci olmamız gerekiyor,bu takımın bu kadroyla şampiyon olması mucizeden öteye gidemez.Transferde esas olan sayısal anlamda çok oyuncu almak değil,işlevsel anlamda oyuncu almaktır.Nerde artık oyuncu var hepsini aldık çok şükür.Sanırım piyasada başka artık kalmadı,o nedenle transfer duruldu.Yakında tüm 2 .Lig topçuları bilhassa B.Ş.B. oyunlcuarı Trabzonspor formasını giyecek.Y"abancı kontenjanı dolu yoksa anlaştık oyuncularla hemen alacağız" diyen yönetime sormak lazım hala boş olan yabancı kontenjanı için ne bekliyorlar acaba ? B.Ş.B. 'de yabancı oyuncu yok sayın başkan,almayada hakkı yok allah'dan yoksa orada ki yabancıyıda alırdı bunlar.Sen aylarca Ricardinho diye bu taraftarı oyala,elin oğlu 1 hafta 10 günde bitirsin transferi,sonrada yok bunlar giderse kaos olur muş ! Neyin kaosu Allah aşkına,takım yönetim bazında zaten bir kaos yaşıyor,bundan daha kötü ne olabilir ki ?

Ülker grubunundan faydalanmayan tek büyük takım biz varız,onlarda sanırım bizim yönetimin tarzını öğrenmiş olmalılar ki yaptıkları açıklamada " En fazla desteği Trabzonspor'a vereceğiz" diye açıklama yapıyorlar.Normal adamların böyle konuşması nasıl olsa bizin başkan ve yönetimde sürekli üfürüyor,onlarda bu üfürmeye katkıda bulundular.

Kişisel tespitim bu yönetim sezonun ilk yarısını zor çıkarır yönünde.Bu mantıkla zaten fazlasını umut etmek hayalcilikten öteye birşey olmaz.Gelen yönetimler hepsi takımın vizyonunu maalesef ufaltır hale geldi.6.Sınıf takımlara karşı alınan beraberliklere sevinir oldu ise bu takımın taraftarları ve yönetimleri ortada irdelenmesi gereken çok ciddi sorunlar var demektir.Sonsöz olarak şunu söylemek istiyorum Sayın başkana ve yönetimine " Bırakın gidin artık,yeterince reklamınızı yaptınız,alacağınızı aldınız.düşün bu takımın yakasından."
                yönetime destek olmalıyız...çok iş yapacaklar çok bekleyin biraz daha adamlar geleli 8 ay oldu arkadaşım...bir oynasın takım,bi bitsin transfer,bjk ricardinho yu falan da almadı yani bunu nerden çıkardınız siz gazetelere inanmayın...

Yorum

• sabredin diyorsunda , neye sabredelim. bu takımın uefaya kaldığı ve transfere ihtiyacı oldupu taaa aylar öncesinden belli değil miydi? niye bunları bildikleri halde aldıkları adamları uefa maçlarında oynatamıyoruz. 1 gün yüzünden yetiştiremedikleri için oynatamıyoruz değilmi. buna ne denir. tamamen amatörlük denir. aynı dünkü resmi sitede çıkan haber gibi. formamızın tanıtımının güzel bi şekilde yapılacağını beklerken onlar karton bildiğimiz kartonun üzerinde resim çektirip resmi siteye koymuşlar. bu belki çok ufak bi ayrıntı ama nekadar profesyonel olduklarını göstermesi açısından en büyük örneklerden birisidir.
                  son bikaç yıldır giden yönetimler aynı hatayı yapıp gerekli zamanlarda transferleri yapmadığı ve yaptıkları transferlerin sırf göstermelik olduğu için gitmedilermi. şimdi olası sonda buna benziyor. ..
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• sabredemioruz artık
                    İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• ne sabrı yahu sabredemiyoruz. kimse bu iş bilmez yönetimi savunmasın. bir yıldız aldılar dünya yıldızı fatihi sattılar. sabrımız falan yok artık.
                      ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yönetime destek olmalıyız...çok iş yapacaklar çok bekleyin biraz daha adamlar geleli 8 ay oldu arkadaşım...bir oynasın takım,bi bitsin transfer,bjk ricardinho yu falan da almadı yani bunu nerden çıkardınız siz gazetelere inanmayın...
                        Haklısın cidden çok iş yapacaklar çooooookkk ama o işi sanırım sadece kendilerine yapacaklar.Takım oynamaya başladı üstad,sanırım ligin başladığını ve bizim 2 resmi maçı oynadığımızı bilmiyorsun ! Adam olacak çocuk ...... belli olur,çocuk büyüyükten sonra değil.Trabzonspor kimsenin staj yeri değil dostum.Trabzonspor,Türkiye'nin en büyük takımı,bunu hala öğrenemediyse bazı başkanlar,yönetimler ve bir kısım taraftarlar o zaman bu takım adını bile ağızlarına almayacaklar.

Transfer sezonu biterken sen 4 resmi müsabaka daha oynacaksın,ligden erken koptuktan sonra oyuncu gelse ne olur gelmese ne olur ! son günlerde alacağın adam ne zaman uyum gösterecekte ,ne zaman gerçek performansına kavuşacak !

doğru biz gazetelere inanmayalım,başkan ve yönetime inanalım değil mi ? Hani şu biz aylardır yalan söyleyen yönetime ! Sen inanmaya devam et üstad ben inanmıyorum,bunlara destek felanda olmam asla.Yanlış yapan adam gider bu iş bu kadar basit.Biz 22 senedir sabrediyoruz zaten bizim taraftarımıza söylecek en son sözdür sabır.Sabrın ne olduğunu bizden iyi bilen olmaz.
                        Basarilar
                        Sevgiler Saygilar

Yorum

• valla bana ilk kongrede kaçacaklar gibi geliyor ya hayırlısı...
                          "Trabzonspor bir çember gibi,
                          her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..."
                          - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF

Yorum

• bjknin tüpcü baskanı acıklamış pazartesi istanbula geliyormuş ricardinho...
                            yani şu adamı alamadık ya

Yorum

• evet bjk Ricardinhoyu almış kesin,tüpçü açıklamış. dün gece show tv deki programda Ogan Tarhan(her ligi deli gibi takip ediyor bu adam) Ricardinho nun genel olarak 10 numara mevkiinde oynadığını, sol açık oynamadığını söyledi. dünya kupası maçlarında da Kakanın yerine oyuna giriyordu genelde ve ortasahanın ortasında oynuyordu. Marcelinho dan sonra bizim için gereksiz bir transfer olurdu, bize gerçek bir sol açık lazım...

Yorum

• ah yonetim vah yonetim
                                İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

Çalışıyor...
                                X