Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• lig başladı nerdeysede bitecek ama bizimkiler hala acele etmıyo nedenı çok basit iyice arastırıyoruz yanlıs transfer yapmak istemiyolar adamlarda haklı biraz daha arasınlar bakalım
    sorma neden...
    hamiiiiiii mandıralıııııııı...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      evet 10 numara futbolda artık bir terimdir ve futbolcunun 10 numara oynaması için 10 numara giymesine gerek yoktur. 10 numara oynamak demek, ortasahanın ortasında hücuma dönük oynayıp oyun kurmak, takımı yönlendirmek demek. Hagi, Alex, Zidane, Totti vb futbolcular 10 numara dediğimiz futbolcular. Trabzonspordan 10 numara adama örnek veremiyeceğim ne yazıkki böyle bir adam hatırlamıyorum. inşallah Marcelinho bu görevi en iyi şekilde yapar...
      1- Birinci olarak oyuncunun 10 numaralık futbol oynaması için sırtında 10 numara olmasına gerek yok
      2- İkinci olarak Zinedine Zidane Real ' de 5 numara giyiyodu bu onun 10 numara topçu olmadıgını mı gösterir , aynı örnekten yola çıkarak mercelinho da bizde bu sene 30 numara giyecek
      Yani anlaşılacağı üzre 10 numara sadece bir sırt numarasıdır orta sahada oynayıp oyun kurmasına felan gerek yoktur

Bizim yıllarca Ünal' ımız vardı 8 numarayla oynardı 10 numarayıda Hami ' miz giyerdi yani önemli olan orta sahada oyun kurmak değil 10 numaralık futbolcu olmaktır ,

Cincon da Necati giyiyo 10 numarayı yani bunun gibi milyonlarca örnek verebilirim anlaşılacağı üzre 10 numara tabiri sadece bizim ülkemiz taraftarı , yazarları ve yöneticileri tarafından futbol litaratürüne sokulmuş bi tabirdir 10 numara sadece bir sırt numarasıdır sahada 10 numara oynamaz futbolcu oynar ....
      " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• İlk olarak streiker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çok haklısın 5 te 5 yapmıştı ve ligi kaçıncı bitirdi biliyormuyuz acaba ? Ligi kanatsız kanaryanın ardından 2. bitirdi 3 puan farkla ! Şampiyonluğun nasıl kaçtığını bunlara kimlerin sebep olduğunuda biliyoruz ! Benim düşüncemi demek ki paylaşıyorsun üstad iyi başlamak herzaman önemli yani sen 5 maçı çok kayıpla atlatırsan lige havlu atarsın,bu kadar basit.
        03/04 sezonunda da ilk maçı konya deplasmanında berabere bitirmiş, 2. maçta Trabzonda fenere hoydonkun 40m metreden attığı frikik golüyle yenilmiştik. yani 2 hafta da 1 puan. ama ligi 72 puanla 2. bitirmiştik.... lige iyi başlamak önemli tabiki ama takım zamanla oturuyor. 5 haftada kimse şampiyonluktan kopmaz....

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          03/04 sezonunda da ilk maçı konya deplasmanında berabere bitirmiş, 2. maçta Trabzonda fenere hoydonkun 40m metreden attığı frikik golüyle yenilmiştik. yani 2 hafta da 1 puan. ama ligi 72 puanla 2. bitirmiştik.... lige iyi başlamak önemli tabiki ama takım zamanla oturuyor. 5 haftada kimse şampiyonluktan kopmaz....
          son 2 sezondur Bjk kopuyor ama.
          Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
          Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
          N.F.Kısakürek

Yorum

• İlk olarak frango tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            lig başladı nerdeysede bitecek ama bizimkiler hala acele etmıyo nedenı çok basit iyice arastırıyoruz yanlıs transfer yapmak istemiyolar adamlarda haklı biraz daha arasınlar bakalım
            Hay Allah razı olsun senden hocam İkinci bi Djokaj faciası yaşamamak lazım di mii ama...

Yorum

• Arkadaşlar sağolun moralimi düzelttiniz.

Gelecek benim düşündüğüm kadar kötü görünmüyor demek ki.

Ama yarın Vestel bizi yendiğinde nasıl ne diyeceğiz bakalım?
              ÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003

Yorum

• İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Hay Allah razı olsun senden hocam İkinci bi Djokaj faciası yaşamamak lazım di mii ama...
                İkinci bir KANCA (Ya ben son günlerde neden bu KANCA ya taktım) faciası yaşamayalım da

Yorum

• 10 numara benim bildiğim Eskiden Oyun kuruculara, daha doğrusu oyunun lideri vasfındaki oyunculara verilen isimdi. Örnek: Hagi, Maradona...

Bir de gerçek santraforlara denirdi Pele...

Şimdi forvet arkası olarak serbest oynayan oyunculara deniyor

Bunların hepsindeki ortak payda ise "10 numara" oyuncuların takımının lideri, beyni ve oyunun yönlendiricisi konumunda vazife yapmaları
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak l@st_cowboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Tamam herşeyine tamam da

10 numara oynuyo demek ne demek futbolda böyle bir kavram mı var artık ,

Kaleci
                    Defans
                    Orta saha
                    "10 Numara"
                    Forvet

10 numara sadece bir terimdir sahadaki en iyi oyuncuna giydirirsin o senin 10 numaran olur Ricardinho 10 numara oynuyor diye bi tabir oldugunu hiç sanmıyorum önemli olan sırtına giydiğin numara değildir

Sen 10 numaralık oyun oyna bizde sana 10 numara adam diyelim önemli olan budur
                    Hocam benim 10 numara terimini kullanmamın nedeni Türkiye'de 10 numara denince akla tek gelen iyi çalım atabilen,pas dağıtabilen,forvet arkası oynayan oyuncu tanımlamasıdır. Yoksa tabii ki her ne mevkide oynarsa oynasın takımına büyük katkı yapan oyuncuya 10 numaralı forma teslim edilebilir ama Türkiye'deki mantık bu.

Yorum

• Bjk kimi alırsa alsın bırakalım şimdi bunları.. asıl bize lazım olan ne ona bakalım.. bize lazım adam kabak gibi ortada erenler.. sol tarafta ileri-geri çalışkan ve teknik bir oyuncu.. mevcut ismi geçenler hakkında fazla bilgim yok.. Gilberto hariç.. alınırsa takıma en az Marcelinho kadar yararı olacaktır.. gelecekte olacak diye 18-20 yaşında adam alınması taraftarı değilim açıkçası.. Jun ve Jeferson dan ağzımız yandı bir kere.. sol kanat dışında en önemli problem kale.. Tolga'ya çok güveniyorum ama o da bir türlü aynı eksiklerini gideremiyor.. Jeferson dan baştan beri umutlu değildim zaten..
                      Yaniarkadaşlar Bjk isterse Ronaldinho'yu alsın.. bize lazım olan adam Ricardinho değil, Gilberto.. Biz Gilberto veya onun ayarında bir sol kanat alabilirsek ve bir de Pletikosa tamamdır bu iş.. Ama gerçek şu ki transfer konusunda çok geç kalındı..
                      #7 King of Kings

Yorum

• İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaşlar sağolun moralimi düzelttiniz.

Gelecek benim düşündüğüm kadar kötü görünmüyor demek ki.

Ama yarın Vestel bizi yendiğinde nasıl ne diyeceğiz bakalım?
                        yarın manisaya 2 farktan az atarsak ben bi daha foruma girmem olur biter...
                        "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Bu arada eger Gilberto yu alirsak Avrupa Kupalarinda oynatamayacagiz, cunku persembe gunu hertha ile uefa kupasi maci oynadi.
                          Istanbul'un eziklerine bir Istanbullu olarak "TRABZONSPORLUYUM" demenin gururunu her zaman yasadim, yasiyorum ve sonsuza dek yasayacagim...
                          You'll Never Walk Alone...
                          https://twitter.com/UgurBerkin

Yorum

• [QUOTE=ıloveyouszymek;415949]yarın manisaya 2 farktan az atarsak ben bi daha foruma girmem olur biter...[/QUOTE

Tutarlı bir tarafı yok ama bencede manisayı yeneceğiz gibime geliyor.

Bide Trabzonspor adına birisi Transfer yapmak için bi yerlere gönderilior herkez bişey beceremeiyor diye kanka gibi gecen sene gibi ona laf atıyor.

Arkadaşlar adam bakkala gitmiyor verdikleri para yetmedi dur ben üstünü tamamlıyayım desin sakız almaya gitmiyor adam .

Tamam artık sol kanatta birini istiyoruz bende istiyorum ama,mantıklı olalım,
                            38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                            Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                            " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• [QUOTE=Semih(TS);415955]
                              İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              yarın manisaya 2 farktan az atarsak ben bi daha foruma girmem olur biter...[/QUOTE

Tutarlı bir tarafı yok ama bencede manisayı yeneceğiz gibime geliyor.

Bide Trabzonspor adına birisi Transfer yapmak için bi yerlere gönderilior herkez bişey beceremeiyor diye kanka gibi gecen sene gibi ona laf atıyor.

Arkadaşlar adam bakkala gitmiyor verdikleri para yetmedi dur ben üstünü tamamlıyayım desin sakız almaya gitmiyor adam .

Tamam artık sol kanatta birini istiyoruz bende istiyorum ama,mantıklı olalım,

bunun mantıksal bir tutarlılığını niye arıyorsun anlamadım...bu benimle ilgili bişey zaten...
                              "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• yönetim bu transfer işini iyice soğuttu.karadeniz gazetesi hariç hiç bir yerde transfer haberi bulamadım.böyle saçma iş olmaz.transferi lig başlamadan bitirecekti bunlar.bu yönetime nekadar güvernilir bilemiyorum.
                                Nezaket insana para kazandırmaz ama herşeyi satın alır.

MONTAİGNE

Yorum

Yükleniyor...
                                X