İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
2006-2007 l Transfer Dosyası
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ben en geç 1 hafta daha bekletirler diyorum çünkü 30 ağustos zaten son gün ve son güne kadar kalırsalar çok eleştiri alacaklar biliyolar. önümüzdeki pazar gününe kadar bi yıldız daha bekliyorum ben. ve hatta bide yıldız bi kalecide gelir bakarsın...
umudunuzu yitirmeyin arkadaşlar sadece sabır çekin.VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
-
İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevalla burada bu konuyu konuşmak istemezdim ama yılın transferini beşiktaş yaptı... biz ricardinhoyu alamadık marcelinhoyu aldık. eğer onuda alamasaydık zaten şurada şuan kıyamet kopardı...
Yorum
-
İlk olarak verena tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok bekledik marcelinhoya sahip olduk. eğer tutupta bi dünya yıldızı daha getirirseler mesela gilberto filan bir hafta daha beklemeye razıyım ben... aman sakın 30 ağustosu geçirmeyin de...Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
Transfer konusuna gelince çok bekledik hepimizin sabır taşı çatladı biliyorum ama içimden bi his beklediğimize değeceğini ve gelecek iyi bi kaleci ve sol kanat oyuncusuyla bu sene çok yakacağımızı söylüyo ve İNANIN HİSLERİM BENİ HİÇ YANILTMADI BUGÜNE DEK...
Yorum
-
Aslında Jefferson u Botafogo ya geri verip onlardan bir futbolcu alabiliriz belki diye düşündüm ama bi Dodo ları var gol krallığında 9 golle lider, o da 32 yaşında..Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.
Yorum
-
İlk olarak adnanm61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa Brezilya milli takımının sol kanadı Ze Roberto değil miydi??
Ricardinho kaç maçta oynadı bence Ze Roberto'dur...BMN TRABZON
Yorum
-
İlk olarak Eyüphan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleze roberto kaç oynadı ama bir varlığına şahit olmadım. ricardinho'nun son 5 dakika da gana maçında top oynaması vardı ki akıllara zarar. Ben zaten o an biz bu topçuyu daha alamayız dedim. keşke oynamasaydı
Yorum
-
Bilmiyorum ama arkadaşlar Ricardinho'nun da katıldığı bi takımı gözümün önüne getiriyorum da bu kadar ofansif ve top rakipteyken koşmayacak oyunculardan kurulu bir 11 pek de hayırlı olmaz kanısındayım.
Bence bize lazım olan Gilberto gibi hem defansı hem de ofansı bi arada götürebilecek bi oyuncu bilmem haksızmıyım...Yine de hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Yorum
-
İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmiyorum ama arkadaşlar Ricardinho'nun da katıldığı bi takımı gözümün önüne getiriyorum da bu kadar ofansif ve top rakipteyken koşmayacak oyunculardan kurulu bir 11 pek de hayırlı olmaz kanısındayım.
Bence bize lazım olan Gilberto gibi hem defansı hem de ofansı bi arada götürebilecek bi oyuncu bilmem haksızmıyım...Yine de hakkımızda hayırlısı neyse o olsun
Yorum
-
İlk olarak kml61ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBilmiyorum ama arkadaşlar Ricardinho'nun da katıldığı bi takımı gözümün önüne getiriyorum da bu kadar ofansif ve top rakipteyken koşmayacak oyunculardan kurulu bir 11 pek de hayırlı olmaz kanısındayım.
Bence bize lazım olan Gilberto gibi hem defansı hem de ofansı bi arada götürebilecek bi oyuncu bilmem haksızmıyım...Yine de hakkımızda hayırlısı neyse o olsunÜNYE TRABZONSPORLULAR DERNEGI-2003
Yorum
-
İlk olarak unyelimetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizler Ricardinho'yu gözümüzün önüne getire duralım,bjk anlaşmış ve P.Tesi imzaya geliyor!
kleberson, bobo, nobre var, delgado var, istanbul varPaul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
Efsane Boston Celtics geri dönüyor.
Yorum
Yorum