Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Viya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bizde denge olayı var onlar free takılıyor.
    beşiktaş doğru işler yapmıyor arkadaşlar...Ailton a 3.5 milyon Avro verdiler...hiç faydalanamadılar şimdiRicardinho yu alabilmek için bedavaya bırakıyorlar...Şimdi 30 yaşındaki Ricardinho için de kulübüne 2 mil Avro ve kendisine de yıllık 2,3 milyon Avro veriyorlar ve bu da aldıkları futbolcunun yaşı itibariyle kesinlikle dönüşümü olmayan bir para...(Borsaya bildirdikleri düşük rakamlar devletten vergi kaçırmak adına yapılan basit hamleler...biz de yuttuk)

Şimdi Ricardinho da başarsız olma ihtimali yüksek bir oyuncu çünkü hemen hemen Delgado ile yan yana oynuyor ve frikiklere hep o vuruyor...Şimdi fenerli cin conlu basın başlar Delgado ile Ricardinho aynı takımda oynar mı ? diye.Bu Ricardinho nun iyi futbolcu olduğu gerçeğini değiştirmez ama takım içinde de sürekli ikilik yaratan ispiyoncu bi futbolcu olarak biliniyor...

Varsın alsın Kargalar onu...Almamakla hata mı yaptık doğru mu göreceğiz oynadığı futbolla ama EKONOMİK OLARAK ÇÖKÜNTÜDE OLDUKLARI KESİNNNNNN...
    "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• Bu Alex fuzulidir,lüzumsuzdur bu takım için.Madem koşmuyor,ağır ve dafansif yönü yok ne diye alınıyor bu adam birisi açıklayabilir mi? Gilberto olsa eyvallah diyeceğim ama zaten onun da alınması mümkün değil.Marcelinho zaten sol kanatta oynayabilen bir futbolcu.Alex’in ondan daha teknik olmadığı da kesin.O halde hangi akla hangi izana sığıyor bu transfer?Bu arada öteden beri dilime pelesenk ettiğim birkaç şeyi kısaca hatırlatayım.Takımın tek forvet oynadığının ve bunun yanlış olduğunu iki forvet gerekli olduğunu söyleyenler birkaç yanlış içine giriyorlar.Evvela modern futbolda hemen her takım pivot santrfor ve arkasına yerleşmiş iki veya üç dikine alan katedebilen forvetle hücum hattını şekillendiriyor.(Bkz.Dünya şampiyonu Toni-Pirlo-Totti,Hollanda Van Nistelrooy,Van Persie,Robben,yakında Premiership başlayınca göreceğimiz tahminimce sahaya çıkacak olan Chelsea Shevchenko-Robben-Joe Cole).Lazaroni bu anlamda doğru taktikle çıkıyor ama zaten yetersiz kadroyu yanlış oyuncu tercihleri ve değişiklikleriyle harcıyor.Allah aşkına Marcelinho’nu hangi özellikleri ileride son adam olmaya elverişli? Ya da kapanan bir takıma karşı ne işi var Ömer Rıza’nın?Bu taktik sayesinde teoride orta saha kalabalık tutularak top böylece genelde bizim ayağımızda olacak,karşı takım hücumdayken de kanatlar içeriye sokularak rakip orta sahada boğulacaktır.Tabii her sistem gibi bu tür bir diziliş ve hücum anlayışı sahada rakibin gücüne,skora vs göre her an değişkenlik gösteren sabit olmayan bir düzenektir.Lazaroni’nin en büyük hatalarından birisi de takımı sabit bir dizilişle oynatıp sadece oyuncu değişikliği yaparak eksikleri gidereceğini sanmasıdır.Benim kabaca bahsettiğim bu sistemde orta saha ölümcül bir önem sahiptir.Bunun için ilk günden beri ön libero deyip duruyorum.Bu seslerin çoğalması beni sevindirdi açıkçası.Burada bu mevkinin önemi ve gerekliliği hakkında yeniden konuşmayacağım ama şöyle bir beyin cimnastiği yaptım onu paylaşmak istiyorum.Bu Alex sayılan özelliklere sahipse hiç alınmasın.Onun işini Marcelinho’da hayli hayli yapar.Orta sahaya Appiah gibi hırslı ve yetenekli bir ön libero olan Mineiro’yu alalım.Tolga kalede Jefferson’dan ya da Petkoviç’ten daha başarılı olacaktır eminim. (Hiç olmazsa onlardan kötü olmayacağını gösterdi )Kaleden boşalacak yabancı kontenjanını da tandemde Stepanov’un yanında kullanalım.Böylece iyi bir ön libero ve Stepanov kalitesinde bir stoperle defansif arızaların çoğu giderilecektir.Szymek’i ise benim öteden beri istediğim yere yani ön libero ya da sol kanat gibi harcanmayacağı paslarıyla hücumu besleyeceği forvet arkasına koyalım.Böylece Hasan ve Hüseyin’in pas yeteneksizliği yüzünden ortadan hiç top alamayan ve birbirinden kopuk olan orta saha-forvet hattı işleyeceği gibi sadece Yattara’ya kalan takımın hücum varyasyonları çeşitlenecek,Yattara’ya “kal geldiği zaman” takıma da “kal gelmeyecektir”,hücum başka bir kanaldan da beslenebilecektir.Benim kadrom kağıt üzerinde şöyledir vesselam.(Umut fakirin ekmeği işte ne yapalım)

Tolga

Fatih Akyel Stepanov Bisevac Murat Ocak

Hüseyin(Hasan) Mineiro

Szymek

Yattara Marcelinho

Umut

Hamiş: Bisevac Kızılyıldız’da oynayan yeni yeni milli olan bir stoper.Aklıma gelince onu koydum
      Tarihte ilk kez yaşandığında trajedi sayılan olaylar ikinci kez yaşanırsa komediye dönüşür.

Yorum

• omam bıyık kesinlikle banko ön libero alınmalı, ısrarla ben de bunu anlatmaya çalışıyorum, bir de örnek vereyim, fb de alex ilk geldiği yıl arkasında yalnızca aurelio vardı ve aurelio müthiş performansına rağmen ilaç olamamıştı. Ne zaman ki Appiah geldi(yani ileri geri özelliği olan ikinci oyuncu) takımın defans güvenliği sağlanmış oldu, böylece Alex de yeteneklerini daha rahat sergileyebilmeye başladı, üstelik de defanslarının göbeğindeki Luciano'dan kaynaklanan kronik sorunlara rağmen! Yani demem o ki orta forvetin hemen arkasında varyete yapacak yetenekli oyuncularını oynatabilmen için onların arkasında ve yanında dinamo gibi çalışacak iki adama ihtiyacın var(çünkü modern futbol hiçbir takımda sadece hücum yönü olan birden fazla adamı kaldırmıyor). Adının ön libero olması gerekmiyor, ama hem defansif kesiciliği güçlü, hem bir önündeki hatta topu aktarabilen özellikler taşıması gerekiyor. Bu yüzden mutlaka Mineiro gibi bir adama ihtiyacımız var. Dünkü futboluyla Hasan da onun yanında oynayabilir. Böylece de ileride Szymek, Yattara, Marcelinho vs her türlü varyasyona girebilirler. Mineiro tabii ki tek alternatif değil ama hem akıllara zarar derecede faydalı ve fedakar hem de fiyat olarak alınabilir olduğundan ısrar ediyorum. Bu arada Alex öyle denildiği kadar ağır ve defansif yönü sıfır filan bir adam değil. Çok merak edenler Çarşamba gecesi hem Alex'i hem Mineiro'yu tv'de izleyip kendileri karar versinler.
        Önce iletişim düzelmeli...

Yorum

• İlk olarak omam bıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu Alex fuzulidir,lüzumsuzdur bu takım için.Madem koşmuyor,ağır ve dafansif yönü yok ne diye alınıyor bu adam birisi açıklayabilir mi? Gilberto olsa eyvallah diyeceğim ama zaten onun da alınması mümkün değil.Marcelinho zaten sol kanatta oynayabilen bir futbolcu.Alex’in ondan daha teknik olmadığı da kesin.O halde hangi akla hangi izana sığıyor bu transfer?Bu arada öteden beri dilime pelesenk ettiğim birkaç şeyi kısaca hatırlatayım.Takımın tek forvet oynadığının ve bunun yanlış olduğunu iki forvet gerekli olduğunu söyleyenler birkaç yanlış içine giriyorlar.Evvela modern futbolda hemen her takım pivot santrfor ve arkasına yerleşmiş iki veya üç dikine alan katedebilen forvetle hücum hattını şekillendiriyor.(Bkz.Dünya şampiyonu Toni-Pirlo-Totti,Hollanda Van Nistelrooy,Van Persie,Robben,yakında Premiership başlayınca göreceğimiz tahminimce sahaya çıkacak olan Chelsea Shevchenko-Robben-Joe Cole).Lazaroni bu anlamda doğru taktikle çıkıyor ama zaten yetersiz kadroyu yanlış oyuncu tercihleri ve değişiklikleriyle harcıyor.Allah aşkına Marcelinho’nu hangi özellikleri ileride son adam olmaya elverişli? Ya da kapanan bir takıma karşı ne işi var Ömer Rıza’nın?Bu taktik sayesinde teoride orta saha kalabalık tutularak top böylece genelde bizim ayağımızda olacak,karşı takım hücumdayken de kanatlar içeriye sokularak rakip orta sahada boğulacaktır.Tabii her sistem gibi bu tür bir diziliş ve hücum anlayışı sahada rakibin gücüne,skora vs göre her an değişkenlik gösteren sabit olmayan bir düzenektir.Lazaroni’nin en büyük hatalarından birisi de takımı sabit bir dizilişle oynatıp sadece oyuncu değişikliği yaparak eksikleri gidereceğini sanmasıdır.Benim kabaca bahsettiğim bu sistemde orta saha ölümcül bir önem sahiptir.Bunun için ilk günden beri ön libero deyip duruyorum.Bu seslerin çoğalması beni sevindirdi açıkçası.Burada bu mevkinin önemi ve gerekliliği hakkında yeniden konuşmayacağım ama şöyle bir beyin cimnastiği yaptım onu paylaşmak istiyorum.Bu Alex sayılan özelliklere sahipse hiç alınmasın.Onun işini Marcelinho’da hayli hayli yapar.Orta sahaya Appiah gibi hırslı ve yetenekli bir ön libero olan Mineiro’yu alalım.Tolga kalede Jefferson’dan ya da Petkoviç’ten daha başarılı olacaktır eminim. (Hiç olmazsa onlardan kötü olmayacağını gösterdi )Kaleden boşalacak yabancı kontenjanını da tandemde Stepanov’un yanında kullanalım.Böylece iyi bir ön libero ve Stepanov kalitesinde bir stoperle defansif arızaların çoğu giderilecektir.Szymek’i ise benim öteden beri istediğim yere yani ön libero ya da sol kanat gibi harcanmayacağı paslarıyla hücumu besleyeceği forvet arkasına koyalım.Böylece Hasan ve Hüseyin’in pas yeteneksizliği yüzünden ortadan hiç top alamayan ve birbirinden kopuk olan orta saha-forvet hattı işleyeceği gibi sadece Yattara’ya kalan takımın hücum varyasyonları çeşitlenecek,Yattara’ya “kal geldiği zaman” takıma da “kal gelmeyecektir”,hücum başka bir kanaldan da beslenebilecektir.Benim kadrom kağıt üzerinde şöyledir vesselam.(Umut fakirin ekmeği işte ne yapalım)

Tolga

Fatih Akyel Stepanov Bisevac Murat Ocak

Hüseyin(Hasan) Mineiro

Szymek

Yattara Marcelinho

Umut

Hamiş: Bisevac Kızılyıldız’da oynayan yeni yeni milli olan bir stoper.Aklıma gelince onu koydum
          işte olay bu kardeşim be hay allah razı olsun...benim düşündüğümün tıpkısını aynısı bu...Mineiro süper bir adam...Arkadaşın dediği gibi savaşçı süper bi ön libero...Sao paolo da oynuyor...Tek sorun yaşı ve verilecek paranın geri dönüşümü olmaz...bu konuyu atlamamak lazım bu adam 31 yaşında ama düşünülmeli bence...

Yorum

• Allah aşkına şu yazdıgınız takımlara bizim 5'e -10 u ( hüseyini ) yazmayın her oynadıgı maçta kanser ediyo beni ve bir sürü taraftarı , dün de gördükkü , Hasan ' ın en kötü hali bile bizim 5'e - 10 dan daha iyidir ...!!!
            " Biz dalkavuk bir aydınlığın yerine onurlu bir karanlığı seçtik "

Yorum

• Bjknin zarar falan ettiği yok.Adamlar beleş futbolcu alıyor.Ülker ipragaz milangaz....Ricardinho Delgodonun olmasına rağmen alındı.Neyse o takımı tartışmayayım daha fazla

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bjknin zarar falan ettiği yok.Adamlar beleş futbolcu alıyor.Ülker ipragaz milangaz....Ricardinho Delgodonun olmasına rağmen alındı.Neyse o takımı tartışmayayım daha fazla
                sen besiktas in borcunun kac milyon dolar oldugunu bilmiyorsun galiba.yakinda cim bom gibi futbolcu paralarini ödeyemeyecekler.

Yorum

• İlk olarak diskus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sen besiktas in borcunun kac milyon dolar oldugunu bilmiyorsun galiba.yakinda cim bom gibi futbolcu paralarini ödeyemeyecekler.
                  Bu sene şampiyon olamayip Uefa'da gruplardan çıkamadılarmı sen gör o zaman şamatayı. Cinconda para yok ama huzur var.Daha bi ön libero alacak paraları yok ama Şampiyonluğun genede en büyük adaylarından.
                  Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                  Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                  N.F.Kısakürek

Yorum

• Biz de para varde ne oluyor.Gelecekten umutlu olan var mı?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ben bjk nin Ricardinho yu alamayacağını iddia ediyorum...Onlar alsa alsa bobo yı alır....Rico ya M.United, Juve, Torino ve al-İttihad talip...ve Brezilya basınında BJK ile adı geçmiyor....
                      Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                      Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• [QUOTE=Jester;418796]2)
                        Tam bir sol kanat olmamakla beraber Alex sola koyarsan oynayabilecek bir oyuncu. Hele de bizim gibi sol kanadı hiç olmayan bir takımda. Bu anlamda da hücümdaki tek kanatlılığa ve Yattara bağımlılığına önemli çözüm getirebilir.

ya anlamıyorum eğer bizim ihtiyacımız sol kanatsa, niye alexi zorlama sol kanat alıyoruz.adam gibi sol kanat alalım
                        alexi ben izledim, iyi takımda iyi işler yapacak bir futbolcu, takım kötü giderken extra işler yapacağını düşünmüyorum,televizyondan maç izlemek yanıltabilir (inşallah yanılıyorumdur)ama bizim işimizi görecek hele hele süper diyeceğimiz bir oyuncu değil.o takımdaki göze batan oyuncular sobis,wagner ver tingadır.hele alexe 5milyon avro diyorlarki bence hiç etmez.bence aurello ondan daha iyi bir oyuncudur.

Yorum

• Beyler FLAŞŞŞ gelişmeler transferle ilgili varmış Halil şanlının (ttv) dediğine göre bekleyin biraz sonra açıklayacakmış.bende bilgilendirmeyi yapacam sizlere

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Beyler FLAŞŞŞ gelişmeler transferle ilgili varmış Halil şanlının (ttv) dediğine göre bekleyin biraz sonra açıklayacakmış.bende bilgilendirmeyi yapacam sizlere
                            ağzına bal yağsın...hemen bekliyoz kardeş...

Yorum

• İlk olarak sulo61gun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Beyler FLAŞŞŞ gelişmeler transferle ilgili varmış Halil şanlının (ttv) dediğine göre bekleyin biraz sonra açıklayacakmış.bende bilgilendirmeyi yapacam sizlere
                              TTV ne ula?
                              38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
                              Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
                              " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

• arkadaşlar star spor haberinde şimdi duydum.
                                Fatih Tekke çarpıcı açıklamalar yapmış; zenit kesinlikle benim hedeflediğim bir takım değil olamaz bu transferde ben kazanmadım yönetim kazanmıştır bundan sora gelen herhangibir klubün transfer teklifine açığım şeklinde konuşmuş.
                                T R A B Z O N S P O R

Yorum

Yükleniyor...
                                X