Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tirapzone tarafından gönderildi
    BUYUK TRABZONSPOR TRANSFER ISTIYORUZZZZZZ[img]smileys/smiley1.gif[/img]

ENTERESAN, AMA HER SENE ISTIYORUZ[img]smileys/smiley18.gif[/img]

Yorum

• Yine sona kalmayalimda; Tomas Jun olayina dönmesin

Yorum

• Yine sona kalmayalimda; Tomas Jun olayina dönmesin

Yorum

• gerçekçi olmak gerekirse trabzonda öyle büyük yabanci oyuncular gelmez ne varsa türk oyuncularda var bence gençleri kesfetmek lazim onlari vitrine çiktiktan sonra almak bizim için hayaldan öteye gitmiyor hiç birzaman..Çok iii hatirliyorum bundan üç sene mehmet topuz gündemimize gelmisti ama nedense biz bu oyuncuyu almamistik simdi adamlarsa alsinlar

Yorum

• Yönetimin transfer için mazeret torbasi

1-) Takim içi dengeleri gözetmeliyiz, Tekke 1,8 milyon ytl aliyorsa alacagimiz yildiz da ona göre olmali.(Bkn. febe'de tuncay 1 milyon dolara oynarken Apiah Anelka gibi yildizlar 3-4 milyon dolara oynuyor) Takim içi denge sadece bizde var galiba.

2-) Yasi geçmis emekliligi yaklasmis futbolculardan bize fayda gelmez.( Bkn.George Hagi(32) ve Van Hoijdonk(34) gittikleri rakiplerimizi ligde sampiyon yapmislardir).Adam gibi yildiz alirsan seni de sampiyon yapar.Gidip de adi duyulan ama orta sinif adamlari alir getirirden avucunu yalarsin tabi

3-) Takimimiza uymaz, Trabzona gelmez

4-) Teknik direktörümüz istemedi.

Arkadas iste sana firsat Yildiray Türkiyeye bile gelirim demis, vereceksen yilda 2 milyon Euroyu bak nasil geliyor.Bu baskan söz vermedi mi bir tane yildiz kendi cebimden kulübe hediye edecem diye.Al sana yildiz.

Yorum

• Arkadaslar, bizim sorunumuzun teknik direktör ya da transfer edecek futbolcu bulamamak mi oldugu zannediyorsunuz? Yok Yildiray'i alin yok onu alin. Bizim sorunlarimiz :

1- Para

2- Akil

Ikisi de yönetimimizde mevcut degil. Sayin Albayrak parali baskan söylemiyle delegelerden oy almis. Simdi birsey söyleyecegim gene günah keçisi olacagim ama söylemecegim. Bu yönetim su ana kadar ne zaman elini cebine attiki transferde atacak. Harcanilacak para Trabzonspor'un parasindan baska birsey degil. Konusturmayim beni. Biraz aklinizi çalistirin.

Yorum

• Bilal Kisa olayi nooldu yaaa Biz geçen yönetimi niye istememistik? çünkü is bitiremiyolardi.. Bunlarin birbirinden farki yok.. Bi bilal kisayi alamiyolar yaaa Ondan sonrada yildiz futbolcu alicak diyolar. De gidin isinize bee..
                "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Hikaye

Yalan

Millet Transferlere Coktan Basladi Biz Henüz Hoca Bile Alamadik.Bizim Transfer Isleri Yine Son Haftalara Kalacak.. 1 Tek YIldiz Bile Beklemiyorum. Istanbul Takimlari Gizli Gizli Birbirlerinin Futbolcusunu Alirken Biz Anadoludan Topcu Bile Alamiyoruz. ( Umut,IBrahim Akin,Bilal Vs.)
                  Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Bakin sunu anlamakta güçlük çekiyoruz. Bir futbolcu düsünün. Transfer teklifileri aliyor. Takimlardan biri Trabzonspor birisi Besiktas diyelim. Hangisini seçer? Hem de transfer piyasasinin kizistigi su dönemde siz diger kluplerle bas edebilir misiniz. Ha söyle olur basinizda Abromovich vardir digeri ne derse 2 kati der alirsiniz. Ama senin Besiktastan ya da baska bir takimdan daha yüksek bir ücret teklif etme gibi bir durumun var mi yok. Simdi mesela bilal kisa. Adam gözünü Istanbul'a dikmistir. Oradan gelecek bir haber için bavulu çoktan hazirlanmistir. He gelmedi o zaman seve seve Trabzonspor'a imza atar.

Yorum

• bence hagi gelsin kardesim hem hirsli hem türkiyeyi iyi biliyor santini moss gelecek türkiyeyi taniyacak falanda filanda ayrica artik sundan eminim trabzonu türk olarak sampiyon yapacak tek hoca senol günestir...
                      senin ortaya çikisin koskoca bir ülkenin makus tarihini degistirdi TRABZON´um bu yüzden degilmidir ki senin sevgin bu kadar kutsal ve bu kadar yüce....

Yorum

• bizden bi cacik olacagi yok yine toplarlar kazakistan,novakistaan ,beyaz rusya ,sari gürcistan gelirler .Türkiyeden de çanakkale,pazarspor,orduspor... alsana harika transferler derler 24.seneyede yeni umutlarla gireriz...
                        PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
                        MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
                        BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

• İlk olarak kaanarda tarafından gönderildi
                          bence hagi gelsin kardesim hem hirsli hem türkiyeyi iyi biliyor santini moss gelecek türkiyeyi taniyacak falanda filanda ayrica artik sundan eminim trabzonu türk olarak sampiyon yapacak tek hoca senol günestir...

Futbol dünyanin her yerinde ayni kurallar ile oynaniyor iyi hoca yabancilik çekmez uyum ,sorunu yasamazama iyi hoca..
                          Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• <H3>Santini kovuldu!</H3>
                            <DIV id=metin>Trabzonspor ileadi geçen Fransiz teknik adam Jacques Santini Auxerre takimindan kovuldu. Fransiz ekibiyle lige iyi baslamasina karsin sonunu getiremeyen Santini'li Auxerre Avrupa kupalarina katilamadi. Santini daha önce Fransa milli takimini ve Tottenham Hotspur'u çalistirmisti</DIV>
                            senin ortaya çikisin koskoca bir ülkenin makus tarihini degistirdi TRABZON´um bu yüzden degilmidir ki senin sevgin bu kadar kutsal ve bu kadar yüce....

Yorum

• Uzun zamandir forumu okuyarak takip ediyorum, çok az yazdim,birçok arkadasimiz Trabzonspor'un farkliligini biliyor.Trabzonspor bir futbol kulübünün ötesinde Trabzonlunun,Trabzonsporlunun kendini ifade etme araci olmalidir.Baska örnekleri taklit ederek bir yere varilamayacagi asikardir.Yerlinin yerlisi,kariyerli hoca,showman hoca.....Bu tanimlara uyan birçok hoca geldi geçti.Kimi yararli oldu,kimisi de kovuldu.Bize gerçekleri konusan,açik sözlü,ayaklari yere basan,zeki bir hoca gerekir.Bu durum futbolcu transferinde de geçerlidir.Her futbolcu bu formayi giymemelidir.Akli Istanbul takimlarinda olan futbolcuyu alsan ne olacak?Yönetim konusundaki elestirilerin bir kismina katilmiyorum.Bu yönetimin akli da parasi da var.Fakat bunlari Ts için kullanacak mi;onu görecegiz.Gelelim takimin durumuna;ilk önce Tugay tipinde bir futbolcuya ihtiyacimiz var.Kaleci ihtiyaci yok,forvete Fatih satilip iki transfer yapilmali,bir stoper ,daha sonra kulübeye transfer gerekir.Elimizdeki gençleri daha verimli kullanmaliyiz.Bu anlayisla basarili olma sansimiz var,öyle önüne gelen her futbolcuyu almak gerekmez........

Yorum

• <table ="sgross" cellspacing="0" width="100%">
                                <t><tr ="aufzaehla"><td align="center" height="29"></td><td colspan="2">Zé Roberto - José Roberto da Silva Junior</font></font></td></tr><tr ="aufzaehlb"><td width="110">Geburtsdatum:</td><td colspan="2" valign="top">06.07.1974</td></tr><tr ="aufzaehla"><td width="110">Alter:</td><td colspan="2" valign="top">31</td></tr><tr ="aufzaehlb"><td width="110">Grösse:</td><td colspan="2" valign="top">1,72</td></tr><tr ="aufzaehla"><td width="110">Nationalität:</td><td colspan="2" valign="top"> !</font> Brasilien</td></tr><tr ="aufzaehlb"><td width="110">Fuss:</td><td colspan="2" valign="top">links</td></tr><tr ="aufzaehla"><td width="110">Status:</td><td>Lizenzspieler (L)</td><td align="left" valign="middle">Akt. Nationalspieler: 73Spiele / Nr: </td></tr></t>
                                </table>

Bu adami alalim...Münihle yollarini ayirmis..bonzervisi elinde..gelirmi acaba[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Çalışıyor...
                                X