Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaslar
    GS zafer Sarhosu
    Fener Kaynar Kazan baskan gitti hoca gitti
    Bjk Haril haril Transfer yapiyor çalisiyor
    Bizimkiler uyuyormu
    yabanci diye tutturmaya gerek yok olmuyorsa hemen yerli bir hoca ile anlasma yapsinlar
    bu sene zaman kaybina tahammülümüz yok

Yorum

• nedir bu panik havasi anlamadim, her sene süper transferler yapiliyor ya, lig biteli 3 gün oldu, yapilmayinca kiziyorsunuz.

bjk son üç yildir transfer rekorlari kiriyor, herkesi topluyor, sonuç ortada..bu kadar mi unutkan olduk, gündelik yasiyoruz...
      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi

nedir bu panik havasi anlamadim, her sene süper transferler yapiliyor ya, lig biteli 3 gün oldu, yapilmayinca kiziyorsunuz.

bjk son üç yildir transfer rekorlari kiriyor, herkesi topluyor, sonuç ortada..bu kadar mi unutkan olduk, gündelik yasiyoruz...
        bu sene sezon her zamankinden erken baslayacak 4 agustosta
        sDünya kupasi nedeniyle alinabilecek tüm futbolcular genelde kupada oalcak ve önceden Transferleri halledilmis olmasi gerekiyor kupaya katilacak bir ülke topcusu alacaksaniz
        Uefa için ön eleme oynayacaksiniz ve buda erken br tarihde olacak
        Sezon öncesi kampi erken baslayacak
        ve hala teknik direktörün kim olacagi konusunda yönetimde benim kadar bilgi sahibi

Yorum

• @ ozcanasanoglu

Güzel kardesim panik havasi degilde taraftarimizin herzamankisabirsizligi sözkonusu.Fakat bu kez sabirsizlikta bendeçogunluga katiliyorum.Gündemdeki isimlere dikkat edin birer birer kulüpleri belli oluyor,belkinormal sartlarda da alamayacaktik,ama simdi hoca belli olmadigi için transfer yapamadik mazaretine siginmalarindan korkuyorum.

Senin hocanin gidecegi belli ve malayani bir çaba içindeLucescu ile ilgileniyorsun.Sonra diger adi geçen T.D.lerin gelmeyecegi belli zaman kaybediyorsun.UEFA ön eleme yakin ne zaman transfer yapacaksinda kampa yetstireceksin.

Bir seneyi daha kaybetmek istemiyoruz.Bütün sikintimiz budur.Eminim yönetimde böyle düsünüyordur.

Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• yönetimle birliktesin galiba, birlikte toplantilar, görüsmeler yapiyorsun ki yönetimin bizim kadar bilgi sabibi oldugunu söylüyorsun..

kahbe basinin haberleriyle hareket etmeyelim..yaklasik 20-25 günlük zamanimiz var, 6 haziranda basliyor kamp..

Yorum

• Kimsenin panik yaptigi yok.Insanlar yönetici diye geçinen TV lere çikip kendini Türkiye tanitma ugruna Trabzonsporu ve obüyük taraftar kitlesini kullanmalarini hazmedemiyor.Sivasli Hayrettinle anlastiklarini aylar önce beyan edenler simdi susuyor.Santininin cepte oldugunu beyan edenler nerede?Bu yönetim kendi aralarinda ortaya bisey atiyo sonrada buna kendileri inaniyor!Arkadaslar yildiz beklemeyin bunlar 2.ligden bir takimin kaptanini alir bizlerede yildiz diye yutturur!Temelin isi gibi yaparlar.22 senedir bu böyle bi 22 senede geçse neolur?Bu yönetim gider yeni daha büyük atan birileri gelir.Ama bakin biz buradayiz iyi birer dinleyiciyiz.Benim babam herkezi döver!!!Anlasildimi arkadaslar?

Yorum

• <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=978>
                <T>
                <TR vAlign=top>
                <TD width=332></TD>
                <TD>
                </TD>
                <TD width=636>
                <DIV align=left>
                <TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width=636 align=left>
                <T>
                <TR>
                <TD></TD></TR>
                <TR>
                <TD align=right>ana sayfa</TD></TR>
                <TR>
                <TD></TD></TR>
                <TR>
                <TD>Kayseri Erciyesspor?da transfer çalismalari kapsaminda, Trabzonspor ile anlasamayan Devran?in takimda kalmasina kesin gözüyle bakilirken, Bulgaristan?da bulunan teknik direktör Mustafa Ugur?un Romanya?ya geçecegi bildirildi.
                </TD></TR>
                <TR>
                <TD></TD></TR>
                <TR>
                <TD =D2> Basin sözcüsü ve transfer komitesi üyesi Askin Genç, AA muhabirine yaptigi açiklamada, ligin bitiminin ardindan baslattiklari çalismalarin istedikleri gibi gelistigini söyledi.
                Teknik heyetin verdigi rapor dogrultusunda transfer komitesi üyelerinin girisimlerde bulundugunu, bunlardan bazilarinin futbolcunun durumu nedeniyle gizli tutuldugunu kaydeden Genç, yakin bir zamanda transferleri noktalayacak konuma geleceklerini belirtti.
                Iç transferde Devran?in Trabzonspor ile görüsme yaptigini, bundan dolayi da kendilerinden süre istedigini ifade eden Genç, sunlari söyledi:
                ?Devran?in takimda kalmasini istiyoruz. Menajeri araciligiyla bizden süre isteyen Devran, Trabzonspor ile yaptigi görüsmelerden sonuç alamadi. Bizden istedigi süre doldu. Cuma günü Devran ve menajeri ile son görüsmemizi yapacagiz. Futbolcunun ve menajerinin bize ilettigi bilgilere göre Devran takimimizda kalacak.??
                Askin Genç, futbolcu izlemek üzere Bulgaristan?a giden teknik direktör Mustafa Ugur?un, daha önceden gündemlerine aldiklari bir stoperi izledigini anlatti.
                Ugur?un, buradan Romanya?ya geçecegini dile getiren Genç, ??Hocamiz, Romanya?da da bir forvet oyuncusu izleyecek. Hem Bulgaristan hem de Romanya ile ilgili olarak bize iletilen rapora göre hareket edecegiz?? diye konustu.
                </TD></TR></T></TABLE></DIV></TD></TR></T></TABLE>
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak mahmuter61 tarafından gönderildi

Kimsenin panik yaptigi yok.Insanlar yönetici diye geçinen TV lere çikip kendini Türkiye tanitma ugruna Trabzonsporu ve obüyük taraftar kitlesini kullanmalarini hazmedemiyor.Sivasli Hayrettinle anlastiklarini aylar önce beyan edenler simdi susuyor.Santininin cepte oldugunu beyan edenler nerede?Bu yönetim kendi aralarinda ortaya bisey atiyo sonrada buna kendileri inaniyor!Arkadaslar yildiz beklemeyin bunlar 2.ligden bir takimin kaptanini alir bizlerede yildiz diye yutturur!Temelin isi gibi yaparlar.22 senedir bu böyle bi 22 senede geçse neolur?Bu yönetim gider yeni daha büyük atan birileri gelir.Ama bakin biz buradayiz iyi birer dinleyiciyiz.Benim babam herkezi döver!!!Anlasildimi arkadaslar?

hala basinin agziyla konusmaya devam ediyorsun..hangi yönetici santini cepte demis veya hayrettinle anlastigini..

kendi baskanina da reklam yapiyor diyeni ilk kez görüyorum, maksat üzüm yemek degil..onu açikça söyleyin çekinmeyin..

Yorum

• Yaw millet götürüyo mali bizimkiler hala uyuyolar.Nobre bjkye aurelio gsa adamlar veronu bile alacaklar nerdeyse.Yaw kardesim alamiyosan salla bisey alacam diye.Artik patlasin bombalar tek tek.
                    Özkan SÜMER

Yorum

• Bunlar biraz da bizim "ISTEMEZÜK" takiminin düsünceleri sonucu olusuyor.

Nobre'yi alalim. Istemezük! Nobre Feybeli.

Fahri Tatan? Istemezük! Fahri altyapi feybelisi

Aurelio? Feybeli zaten bizi istemedi

Lazarov? O kim ki Istemezük!

vesaire vesaire. Sözüm meclisten disari ama eminim yönetim içinde de böyle futbolculari profesyonel anlayis disinda ayiran insanlar var. Futbol profesyonellesti ey camiamiz hatta globallesti. Uyumayin treni kaçirmayalim. Bu çekismeler yüzünden kimbilir kaç futbolcu kaçirdik artik akilciligi ön planda tutalim
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bence yönetimin acilen alinacak futbolcularla bi görüsme yapmasi lazim bunun içinde acilen takimin basina hemde çok acil olaraj bi td getirmesi lazim ismi cismi önemli diil gitsinler ziya dogani getirsinler nedenine gelince dünya kupasi baslayip bitene kadar piyasada topçu kalmaz bizde öyle alelacele bi jun aliriz olur biter

aslinda ben vahidi su yöneden begeniyodum bizim eller kiralik eller topu oyuna çok iyi sokabilen biri vahid onu bi kaç maç hüseyinin yerine libero olarak oynatti orda ikisiyle hüseyin çok iyi is. yapar defansa tolgada geldigi vakit tabi alinabilirse çok iyi olur hüseyinin en büyük eksigi topu oyuna sokamiyo hasanda da var o hastalik ama iyi bi eller sorunlarindan arinmis bence çok iyi isi ypar çünkü oyuna topu çok iyi sokuyo bileklerine hakim defansifyönüde güçlü o zaman kolay kolay gol yemeyiz adam gibi bi orta sahaylada ve forvetlede bence iyi isler yapilabilir yeterki innç olsun

Yorum

• Yönetim geçen seneki gibi transferi son ana birakirsa!! yine tomas jun'lara kaliriz biz Edited by: sweetrose

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Bunlar biraz da bizim "ISTEMEZÜK" takiminin düsünceleri sonucu olusuyor.

Nobre'yi alalim. Istemezük! Nobre Feybeli.

Fahri Tatan? Istemezük! Fahri altyapi feybelisi

Aurelio? Feybeli zaten bizi istemedi

Lazarov? O kim ki Istemezük!

vesaire vesaire. Sözüm meclisten disari ama eminim yönetim içinde de böyle futbolculari profesyonel anlayis disinda ayiran insanlar var. Futbol profesyonellesti ey camiamiz hatta globallesti. Uyumayin treni kaçirmayalim. Bu çekismeler yüzünden kimbilir kaç futbolcu kaçirdik artik akilciligi ön planda tutalim

Travelair,

Umut Bulut ? Isteruk !
                            Gokhan Unal ? Isteruk !
                            Hayrettin (Sivasspor) ? Isteruk !
                            Ugur Boral ? Isteruk !
                            Wome (Inter) ? Elbette Isteruk !

Lucescu ? Elbette Isteruk !

Dee... Hani ???

Her neyse,, su, Aad de Mos denen antrenorun kariyerine bakinca, bayagi etkilendim.
                            Her ne kadar, basarilari cok eskilerde kalmis olsa da, son derece etkileyici basarilar ;

1981- 1982: Dutch Champions (Ajax)
                            1982- 1983: Dutch Champions (Ajax)
                            1982- 1983: Dutch Cup Winners (Ajax)
                            1984- 1985: Dutch Champions (Ajax)
                            1986- 1987: Belgian Cup Winners (KV Mechelen)
                            1987- 1988: European Cup Winners Cup (KV Mechelen) -
                            <A href="http://www.aaddemos.com/AaddeMos_press_1.htm" target="_blank">KV Mechelen 1-0 AFC Ajax
                            UEFA Cup Winners' Cup Final, 11 May 1988
                            Meinau Stadium, Strasbourg
                            </A>
                            1988? 1989: European Super Cup (KV Mechelen)
                            1988- 1989: Belgian Champions (KV Mechelen)
                            1989- 1990: Final European Cup II (Anderlecht)
                            1990- 1991: Belgian Champions (Anderlecht)
                            2002- 2003: Crown Prince Cup (Al-Hilal)

(Not: bilgiler kendi sitesinden; http://www.aaddemos.com/indexold.html)

Gecmisi basarilarla dolu (Trabzonspor gibi).
                            Trabzonspor gibi, O da yeniden kendini ispatlamak ve eski basarilarini yeniden kazanma mucadelesi verebilir gibi, geldi bana.
                            Ayrica son yillarinda, dunyanin 4 bir yaninda calismis oldugunu ogrenince (Japonya, Suudi Arabistan, BAE)acaba oralardan yetenekligencleri de getirebilir mi, diye dusunuyorum.
                            Umarim, Trabzonspor'umuz icin en hayirlisi olur..

Yorum

• su an hoca konusunda çin alfabesinde ilk harfin temsil ettigi plani uyguluyoruz.olmazsa arap alfabesi var.transfer konusunda ise daha çok alfebeyi kullaniyoruz sikintimiz yok planimiz çok.benim anlamadigim hoca istanbulda çalismayacagini söylamis (20 gün önce) biz alfabeleri azberleyip onlarin üzerine plan kuracagimiza neden bir iki hocayi imza asamasina grtirmemmisiz.Simdi son yillarda turist ömer gibi dünyayi dolasan moosu getireçeklermis takimin basinabu gidisledaha çok vururuz basimiza[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                              İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

• arkadaslar bence hem hoca hemde topçulari yönetim basinda olmayan kisilerden seçecek. yani sürpriz olacak

aha benden söylemesi

Yorum

Yükleniyor...
                                X