Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2006-2007 l Transfer Dosyası

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adi: Ederson Honorato

Lakabi: EDERSON

Takimi: NICE (FRANCE)

Pozisyonu: Ofansif Orta Saha

Dogum Tarihi: 13/01/1986

Dogum Yeri: Parapuã (SP)

Boy: 1.81 m

Kilo: 71 kg

Ayakkabi No: 41

Özellikleri: Brezilya'nin u-17 ve u-20 takimlari formasini defalarca giyen bu oyuncu kulüp takimlarinda da çok iyi performanslar sergiledi. Su anda Fransa'da Nice takiminda kiralik ve inanin mükemmel bir performans sergiliyor. Bu oyuncuyu yönetime öneriyorum. Ayri baslik açmamin sebebi de bu ismin yönetimin dikkatini çekmesini istedigimdendir. BMN'nin medyadan ve Yönetimden çok takipçisi oldugunu düsünürsek bu basligi neden ayri açtigimi daha iyi anlarsiniz. Yöneticilerin inisiyatifine birakiyorum konunun gidisatini.

Resimleri

Yorum

• bence takip edilmesi lazim boyle yildizlari kacirmamaliyiz

Yorum

• Biz hangi yildizi aldikki bunu kacirmayalim[img]smileys/smiley5.gif[/img]
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
          Biz hangi yildizi aldikki bunu kacirmayalim[img]smileys/smiley5.gif[/img]
          dogru söze ne denir

benim anlamadigim bise var biz taraftar olarak böyle yildiz futbolculari bulabiliyoruz da o yönetime gelen insanlar bunlari nasil görmüyo?

Yorum

• kardes bulmasina buluyoruz hatta ben medyada cikan her isimin yalan
            oldugunuda inanmiyorum,ama öyle bi durum varki ortada biz bi futbolcuya
            talipsek ve herhangi baska bi taliplisi cikarsa,bu kim olursa olsun
            siradan takimlara bile kaptiriyoruz o futbolcuyu,yani bizim alacagimiz
            futbolcuya sadece biz talip olmamiz gerekiyo,zurawskiye sadece biz
            talipken ha oldu olacak diyoduk transfer devre arasi 2 ay sürdü sora
            sezon bitti 3 ay sürdü sora celtic cikti ortaya 1 haftada halletti
            isi..Beceremiyoruz...
            keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• 61. sayfa kusura bakmayin :
              Hadi eyvallah..

Yorum

• İlk olarak ShadoW tarafından gönderildi

Adi: Ederson Honorato

Lakabi: EDERSON

Takimi: NICE (FRANCE)

Pozisyonu: Ofansif Orta Saha

Dogum Tarihi: 13/01/1986

Dogum Yeri: Parapuã (SP)

Boy: 1.81 m

Kilo: 71 kg

Ayakkabi No: 41

Özellikleri: Brezilya'nin u-17 ve u-20 takimlari formasini defalarca giyen bu oyuncu kulüp takimlarinda da çok iyi performanslar sergiledi. Su anda Fransa'da Nice takiminda kiralik ve inanin mükemmel bir performans sergiliyor. Bu oyuncuyu yönetime öneriyorum. Ayri baslik açmamin sebebi de bu ismin yönetimin dikkatini çekmesini istedigimdendir. BMN'nin medyadan ve Yönetimden çok takipçisi oldugunu düsünürsek bu basligi neden ayri açtigimi daha iyi anlarsiniz. Yöneticilerin inisiyatifine birakiyorum konunun gidisatini.

Resimleri

boylme gencleri buyuk taklimlar cocuklugundan beri izletiyorlar..Allah bilir su genci hangi buyuk takimlar takip ediyordur?
                İnsan ol evlat!

Yorum

• Akillara simdi su soru geliyo biz büyük takim degilmiyiz ve biz neden
                  bu futbolculari uzun zamandan beri izletmiyoruz ve neden transferini
                  öncelerden halletmiyoruz ???????

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
                    Akillara simdi su soru geliyo biz büyük takim degilmiyiz ve biz neden bu futbolculari uzun zamandan beri izletmiyoruz ve neden transferini öncelerden halletmiyoruz ???????

buyuk takimlar dedigim barcelona,real madrid, juventus, milan, man utd gibileri...
                    İnsan ol evlat!

Yorum

• Yildiz mi ?

Guldurtmeyin beni ya , bu yonetimiz'mi yildiz alacak , dur daha TD bile alamadik sen yildizi birak hele[img]smileys/smiley1.gif[/img]
                      !!! Senin Gücün Karanligi Yirtacak !!!

BASINIZ

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi

İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
                        Akillara simdi su soru
                        geliyo biz büyük takim degilmiyiz ve biz neden bu futbolculari uzun
                        zamandan beri izletmiyoruz ve neden transferini öncelerden
                        halletmiyoruz ???????

buyuk takimlar dedigim barcelona,real madrid, juventus, milan, man utd gibileri...

Peki biz neden bi juventus.real,barcelona olmayalim cokmu zor ya ...

Yorum

• Trabzonspor'da teknik direktör arayislari ile transfer çalismalari birlikte yürütülüyor.Yönetim, bir süreden beri görüstügü Ankaragücü'nün genç oyuncusu Umut ile anlasmaya vardi. Bu futbolcunun 1 Haziran'da Trabzon'a gelin sözlesme imzalamasi bekleniyor. Ayrica Yattara'nin milli takimdan arkadasi, Fransa'nin Saint- Etienne'nin geriye dönük sol kenar oyuncusu Pascal Feindouno ile de prensip anlasmasina varildi.[/B]

Bu arada, teknik direktör konusunda Trabzonspor'da belirsizlik sürüyor. Asbaskan Hasim Sayitoglu, Fransiz Santini'yi gündemlerinden çikarttiklarini söyledi. Sayitoglu 'Gündemizde Add De Mos, Stewens ve Iskoç Sounnes var. En geç pazartesi günü bu üç isimden biri Trabzonspor'un hocasi olacaktir. Bu üç hocayla da görüsmelerimiz devam ediyor. Bizim yapimizi en uygun bu isimlerden birini tercih yapacagiz. Telas etmeye gerek yok' dedi.
                          <HR color=#c0c0c0 SIZE=1>
                          Kaynak: HALKA VE OLAYLARA TERCÜMAN

--------------------

Ayrica Ederson'un takip edildigi dogru olabilir fakat bu adam su anda RS FUTEBOL takiminin mali. Ve en fazla 1-1.5 milyon dolarlik bir bonservisi var...

Yorum

• gene tomas jun gibi yaparlar transferin son gunu paralari havaya hatarlar verirler 3 milyon dolari moloz topculari getirirler . bu ilk deyil hep boyle[img]smileys/smiley19.gif[/img]
                            . . .

Yorum

• eger tomas juna 3.5 milyon euro verdiyseler, bunlarin tanesine 10 milyon verirler artik . imkansizzz , adamlar stad mi yapsin teknik direktor mu bulsun yoksa transfermi yapsin sasirmislar sampiyonluk zorrrrr
                              . . .

Yorum

• Sayitoglu 'Gündemizde Add De Mos ve Iskoç Sounnes var. Evet bunlarin ikisinin nekadar kotu teknik direktorler oldugunu biliyoruz, ama ne yapalim iste butun trabzonsporlulari kandirmadan bu is olmaz. Sounessin gecen sezon basinda 50 milyon sterling harcadigi, ve takimini azdaha ligden dusurdugunu de biliyoruz, ama bizim nekadar aptal oldugumuzu henuz anlayamadinizmi? Bizim futboldan anlayisimiz yok, onun icin bizden hicbirsey beklemeyin'.

bu yonetim sounessi gercekten dusunuyorsa onlari simdi istifaya cagiriyorum. bunlarin trabzonspora kesinlikte faydasi olamaz. simdi gitsinler.

Yorum

Çalışıyor...
                                X